Blogit

Huomioi ainakin nämä asiat, kun kilpailutat yritysliittymää

Ilman puhelin- ja nettiliittymää ei firma pyöri. Vaan miten valita se oikea? Tarjolla on toinen toistaan edullisempia ratkaisuja, joista jokainen tuntuu olevan kuin räätälöity firman tarpeisiin.

Jotta valintasi palveluntarjoajasta olisi mahdollisimman valveutunut, kannattaa liittymäpakettia kilpailuttaessa tarkistaa ainakin seuraavat asiat.

 1. Tarjous kannattaa pyytää samoilla spekseillä vähintään kolmelta taholta
  Liittymäpakettien sisällöt ja ajankohtaiset tarjoukset muuttuvat jatkuvasti, joten aiemmin saamasi hinta joltakin operaattorilta ei välttämättä enää päde. Kerro myyjälle reilusti, että olet kilpailuttamassa, ja mihin mennessä haluat tarjouksen pöydällesi.
 2. Tarkista puheluminuuttien, viestien ja datansiirron määrä
  Tutki vanhoja puhelin- ja nettilaskujasi ja pyydä myös työntekijöiltäsi arviot heidän omasta käyttötarpeestaan. Usein nämä tiedot löytyvät myös itsepalveluportaalista. Oli kyseessä sitten puhelinliittymä tai liikkuva laajakaista, sopimus on hyvä tehdä riittävän kokoisesta paketista – ylimääräiset lisäpaketit kesken laskutuskauden ovat harvoin edullisia.
 3. Selvitä, kannattaako keskittäminen
  Akuutein tarpeesi voi olla uusissa liittymissä, mutta samalla kannattaa tarkastaa, millaisia mahdollisuuksia sinulle keskittäjänä aukeaisi. Yrityksille tarjotaan nykyisin liittymäsopimusten ohella monenmoisia lisäpalveluita, joiden sopivuutta omaan liiketoimintaan kannattaa arvioida jo ennen tarjouspyyntöä.
 4. Varmista, että operaattori huolehtii asiakkaistaan
  Puhelin-aspan ja itsepalveluportaalin ohella yritysasiakkaat tarvitsevat usein henkilökohtaisempaakin palvelua. Varmista siis, saako yrityksesi nimetyn yhteyshenkilön, jolla on aikaa perehtyä erityistarpeisiinne ja huolehtia, että palvelunne pysyvät jatkuvasti ajan tasalla. Tutustu myös operaattoreiden sosiaalisen median kanaviin, referensseihin sekä toimialaa koskeviin asiakastyytyväisyystutkimuksiin.
 5. Tutki kuuluvuuskarttaa ennen operaattorin valintaa
  Nopean ja kattavan 4G-verkon avulla netin käyttö on sujuvaa missä päin Suomea hyvänsä. Kun sopiva operaattori alkaa saamiesi tarjousten pohjalta hahmottua, varmista vielä, että sen 4G-kuuluvuus on hyvä niillä alueilla, joilla yrityksesi toimii. Ainakin isoimmat operaattorit tarjoavat verkkosivuillaan kuuluvuuskartan, josta tämä helposti selviää.

Jos näillä puheilla innostuit kilpailuttamaan yrityksesi liittymät, kysy ajankohtainen tarjous meiltä!

Avainsanat:

Yhteydet Mobiili Vinkit

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Johtaja, älä kurista yrityksesi verkkoja – vanhanaikainen verkkoinfra hidastaa toimintaa ja lisää riskejä

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Muhoslaisia energiavarastoja pian ympäri Eurooppaa? Cactos tähtää kansainvälisille markkinoille

Artikkeli
6/2024 DNA Yrityksille

Korvat hörölle: luvassa on teknologiaa, tietoturvaa ja trendejä

Artikkeli
5/2024 DNA Yrityksille

Liningin vedenohjausjärjestelmä valvoo maailman puhtaimman veden kulkua IoT- ja APN-ratkaisujen avulla

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.