Tee netistä huolettomampi paikka koko perheelle

DNA Turvapaketti Plus tekee koko perheen netinkäytöstä turvallisempaa ja huolettomampaa. Tietoturvan sisällön ja laajuuden voit valita joko yhdelle tai useammalle laitteelle, kahdesta eri vaihtoehdosta:

Valitse DNA Turvapaketti tai Freedome VPN – tai molemmat

DNA Turvapaketilla saat kattavan tietoturvan kodin kaikille laitteille. Se sisältää mm. työkaluja, joiden avulla voit suojata lasta verkon haitallisilta sisällöiltä ja sovelluksilta. Freedome VPN -palvelulla suojaat yksityisyytesi suojaamattomissa WiFi-verkoissa, esim. lentokentillä ja muissa julkisissa verkoissa.

Päivitä nykyinen DNA Turvapakettisi, saat uudet ominaisuudet käyttöösi.
Kirjaudu asetustenhallintaan

Etsitkö asennusohjeita?
Siirry tukisivuille

Valitse sopivin turva:

DNA Turvapaketti

Kahdelle laitteelle 4,90 €/kk
Kolmelle laitteelle 6,90 €/kk
Kuudelle laitteelle 9,90 €/kk
Kymmenelle laitteelle 13,90 €/kk

Freedome VPN

Yhdelle laitteelle 2,90 €/kk
Kahdelle laitteelle  4,90 €/kk
Kolmelle laitteelle 6,90 €/kk

Tutustu ja tilaa

DNA Turvapaketilla suojaat koko perheen netinkäytön

DNA Turvapaketti tekee netinkäytöstä turvallisempaa ja huolettomampaa. Se suojaa viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta - myös pankkiyhteytesi. Saman palvelun kautta voit myös asettaa aikarajoituksia lasten netinkäytölle tai paikantaa kadonneen puhelimesi. DNA Turvapaketin avulla koko perhe voi huoletta surffata niin puhelimilla, tableteilla kuin pöytäkoneellakin.

DNA Turvapaketin perhesääntöjen avulla voit mm. valita sopivan ruutuajan arkipäiville ja viikonlopulle, rajoittaa sisältöä lapsen iän mukaan tai hallita lapsen käyttämiä sovelluksia.

Freedome VPN suojaa yksityisyytesi

Freedomen avulla suojaat yksityisyytesi netissä mainostajilta ja muilta seuraajilta. Sen avulla estät tarpeettomat kolmansien osapuolten seuranta­sivustot ja haitalliset sivustot, suojaat yhteytesi avoimissa WiFi-verkoissa ja voit halutessasi piilottaa todellisen IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta.

Palvelun hinta määräytyy suojattavien laitteiden määrän mukaan.