Älykästä terveydenhuoltoa Qardio-laitteilla

Mobiilisovelluksista ja -laitteista on apua myös terveydestään huolehtiessa. Sovelluksia löytyy niin oman liikkumisen seuraamiseen kuin ruokatottumuksien vahtimiseen. Yhdysvalloista ponnistavan Qardion laitteilla onnistuu taas muun muassa verenpaineen ja kehonkoostumuksen seuraaminen mobiilisti. Esittelemme tässä kaksi Qardion laitetta: QardioArm Smart -verenpainemittarin ja QardioBase Wireless Smart -kehoanalyysivaa’an.

QardioArm Smart -verenpainemittari

Tämä mobiili verenpainemittari kulkee koonsa puolesta vaikka laukussa mukana! Se toimii yhteistyössä Qardion mobiilisovelluksen kanssa ja sovelluksella onkin helppo seurata sykkeensä kehittymistä vaikkapa työolosuhteista kotiin siirryttyä. Laitetta on myös helppo käyttää: se asetetaan olkavarren ympärille kuten mikä tahansa verenpainemittari ja Käynnistä-napin painamisen jälkeen se näyttää verenpaineen ja sykkeen kätevästi kännykän näytöllä. Tulokset näkyvät visuaalisesti yksinkertaisessa muodossa, joten niiden tulkitsemiseen ei takataskusta tarvitse löytyä tohtorin tutkintoa.

QardioArm on yhteensopiva niin iOS- kuin Android-laitteiden kanssa ja toimii saumattomasti Apple Health ja S Health -ohjelmien kanssa. Mittarin saat siis yhdistettyä puhelimeen, tablettiin tai vaikkapa älykelloon! Mitatut tulokset on myös helppo jakaa perheenjäsenien tai esimerkiksi lääkärin kanssa.

QardioBase Wireless Smart -kehoanalyysivaaka

Tämä älykäs kehoanalyysivaaka ei ole mikään tavallinen vaaka! Sillä voi perinteisen painon tarkastelun lisäksi mitata esimerkiksi kehonkoostumusta ja painoindeksiä. Kuten Qardion verenpainemittarinkin, saa kehoanalyysivaa’an yhdistettyä Qardion mobiilisovellukseen, josta esimerkiksi painon kehittymistä treenijakson aikana on helppo seurata. Vaaka toimii loistavasti myös ilman sovellusta, jolloin se lähettää mittaamansa tiedot suoraan Qardion nettipalveluun.

QardioBase myös tunnistaa käyttäjänsä ja sitä voi käyttää jopa 8 henkilöä samanaikaisesti. Tunnistaminen tapahtuu painon ja kehon tietojen mukaan, joten se onnistuu myös ilman sovellusta tai puhelimen käynnistämistä. QardioBase on myös kätevä raskaana oleville - sillä voi seurata helposti raskausajan vaiheita. Ehdottomasti hauskin ominaisuus QardioBasessa taas on, että halutessaan vaa’an numeronäkymät voi korvata hymiöillä. Eli jos käyttäjä on edennyt tavoitteidensa mukaisesti esimerkiksi painonhallinnassa, näyttää vaaka käyttäjälle hymyilevää naamaa.

Qardio-laitteet tekevät oman terveyden seuraamisen aidosti mobiiliksi ja älykkääksi. Saat molemmat edellä mainitut laitteet hommattua DNA:n verkkokaupasta, esimerkiksi kolmen vuoden kuluttomalla ja korottomalla maksuajalla.
 

Hanki QardioArm Smart -verenpainemittari omaksesi.
 

Hanki QardioBase Wireless Smart -kehoanalyysivaaka omaksesi.

Avainsanat:

sovellukset puheenaiheet hyvinvointi

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit