Vason asukas, kodissasi on laadukas DNA Netti taloyhtiösopimuksella ja kaapeli-tv

DNA toimittaa netti- ja kaapeli-tv -palvelut kaikkiin Vason kohteisiin. DNA Netti perusnopeudella sisältyy vastikkeeseen.

Ota DNA Netin perusnopeus käyttöösi

Saat DNA Netin käyttöösi soittamalla DNA Asiakaspalveluun p. 044 144 044 tai täällä. Kaikissa Vaso-asunnoissa on käytössä DNA Netin perusnopeus 100 Mbit/s (paluusuunta 10 Mbit/s).

Voit noutaa kaapelitaloudessa tarvittavan kaapelimodeemin maksutta seuraavista DNA Kaupoista tai soittamalla DNA:n maksuttomaan palvelunumeroon 0800 550 044, jolloin DNA toimittaa modeemin sinulle postitse:

DNA Kaupat Turku:

  • Hansa, Eerikinkatu 15
  • Länsikeskus, Markulantie 15
  • Skanssi, Skanssinkatu 10

DNA Kauppa Raisio:

  • Raisio Mylly, Myllynkatu 1

DNA suosittelee Valokuitu Plus-kaapelimodeemia – lue lisää modeemista. Kun muutat pois Vason asunnosta, palauta modeemi DNA Kauppaan.

Ethernet-kohteissa (Ilkanterassi, Länsipuisto, Keonraitti, Kukoila, Kuninkaanlaakso, Westparkin Lehmus, Soininen, Westparkin Honka, Metsola, Ratsu ja Prinssi) erillistä kaapelimodeemia ei tarvita. Laajakaistapalvelun käyttöönotto vaatii kuitenkin rekisteröinnin; rekisteröidy palvelun käyttäjäksi DNA Asiakaspalvelussa p. 044 144 044 tai täällä

Voit halutessasi tilata nettiisi lisää nopeutta edullisesti

Lisänopeuksia voi tilata DNA:n asiakaspalvelusta, p. 044 144 044. Lisänopeuksien edulliset hinnat vasolaisille:

Liittymä Hinta
DNA Netti taloyhtiölle 200 Mbit/s 19,90 €/kk
DNA Netti taloyhtiölle 400 Mbit/s 24,90 €/kk
DNA Netti taloyhtiölle 1G (1000 Mbit/s) 39,90 €/kk

Käytössäsi on DNA:n kaapelitelevisioverkon palvelut

DNA:n kaapelitelevisioverkon kautta näet peruskanavat, kuten YLE:n kanavat, MTV3:n, Nelosen sekä monia muita TV-kanavia. TV-kortin käyttöönotto kannattaa, sillä sen kautta saat katsottavaksesi FOX HD ja National Geographic HD -teräväpiirtokanavat ja lisäksi kuukausittain vaihtuvan Kuukauden kanavan sekä Kuukauden ottelun.

Lue lisää

Voit noutaa maksutta DNA Kaupasta DNA TV-kortin (1 kpl/huoneisto). Kun muutat pois, palauta kortti DNA Kauppaan. TV-kortin omistajana ulottuvillasi ovat myös maksu-tv-kanavien laaja urheilu-, viihde- ja dokumenttitarjonta, suoratoistopalvelut ja DNA TV Vuokraamo.

Asukkaalla tulee olla käytössään kaapelitalouteen sopiva Cable Ready HD - tai DVB-C -merkitty televisio, digiboksi tai DNA TV Hubi.

Tilaa soittamalla maksuttomaan numeroon

Tilaa kaikki Vasokotien edut soittamalla numeroon 0800 550044.
Palveluajat ma-pe 9-20, la 10-16.