Ulkomaanpuhelut ja netinkäyttö ulkomailla

Matkapuhelimen käyttö voi olla vaivatonta myös reissussa. Tutustu!

Soitat sitten Suomesta ulkomaille tai käytät puhelintasi Suomen ulkopuolella, hinta ei saa yllättää. Maakohtaiset hinnat löydät käyttämällä hintahakua.

EU:n ulkopuolella kannattaa muistaa myös edulliset WiFi-puhelut, jotka laskutetaan aina kotimaasta soitettuina puheluina, vaikka olisit ulkomailla. Lue lisää WiFi-puheluista.

Ulkomaan hintahaku

Liittymän tyyppi:

Valitettavasti hintatietoja ei ole juuri nyt saatavilla. Maiden välille ei löydy tuloksia kyseisillä valinnoilla. Maan hintatietoja ei ole saatavilla. Tietoja ei ole saatavilla
Katso tarkemmat liittymäkohtaiset tiedot EU-datapaketeista sekä ajoittaisesta ja kohtuullisesta käytöstä: www.dna.fi/EUroaming

Hintahaun esittämät hinnat koskevat normaalihintaisia puheluita ja tekstiviestejä matkapuhelin- ja lankapuhelinnumeroihin sekä tiedonsiirtoa. Hinnat eivät koske erityishinnoiteltuja puheluita, puheluita satelliittiverkoissa (ml. laivat ja lentokoneet), videopuheluita, viestejä eikä soittoja palvelunumeroihin (huom. myös ulkomaisiin palvelunumeroihin soittaminen). Veloitus puheluista on alkavalta 30 sekunnin jaksolta. EU- ja ETA-maista soitettavat puhelut veloitetaan kuten kotimaasta soitetut puhelut. Yksi tekstiviesti 160 merkkiä.

Soittaessasi Suomesta ulkomaisiin puhelinnumeroihin hintoihin lisätään matkapuhelimesta soittaessa matkapuhelinmaksu (mpm) ja lankapuhelimesta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). Suomesta EU/ETA-maihin soitettavien puheluiden hintaan ei lisätä matkapuhelinmaksua (mpm) eikä paikallisverkkomaksua (pvm). Hinnaston ulkomaanpuheluiden hinnat pätevät, kun maakoodin edessä käytetään + tai 00-etuliitteitä.

Huom! Hinnat eivät koske yritysliittymiä.

Yritysliittymien käyttö ulkomailla

Matkapuhelimen käyttö ulkomailla