DNA Netti pientaloille – Gigan nopeuksiin huikean helposti

5 syytä liittää kotisi huippunopeaan DNA Valokuitu Plus -verkkoon

DNA:n verkossa nopeutta riittää myös huomisen tarpeisiin

Vaikka koko perhe katselisi Netflixiä samaan aikaan, ei netti pätki eikä kuvanlaatu kärsi. Monikäyttöinen ja tulevaisuuden kestävä kodin netti varmistaa, että myös älylukot, turvajärjestelmät ja muut laitteet toimivat luotettavasti. Netin lisäksi saat laajan valikoiman kaapeli-tv-kanavia, parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. DNA:n verkossa data liikkuu jo nyt gigan nopeudella, tulevaisuudessa jopa 10 gigan.  


Kun liität kotisi DNA:n verkkoon, saat huolettoman asennuksen ja nopean netin vuosiksi eteenpäin. Yhteyshenkilömme ja osaava suunnittelija pitävät huolen, että kaikki sujuu. Jos yhteyden asennus kotipihalla vaatii kaivuutöitä, huolehdimme, että asennuksen jälkeen myös istutukset ja pihatontut palautetaan paikalleen.


Halutessasi saat kytkentämaksulle jopa 60 kk DNA Maksuaikaa 0 % korolla ja 0 € kuluilla. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista työtä. 
 

Omakotitalon nettiyhteyden hankkimisessa sinua palvelee DNA Pientalopalvelu

Avoinna arkisin klo 9-15
puhelinnumero: 0800 393 393

Ota yhteyttä, niin kerromme mikä yhteys on tontillesi paras vaihtoehto!

  

  

 5 syytä liittyä DNA Valokuitu Plus -verkkoon
Usein kysyttyä

Lataa rakentajan opas

DNA:n omakotikaapelissa ei kaista lopu. Lue lisää asennuksesta ja käyttöönotosta PDF-oppaasta.

NOPEA NETTI JA KAAPELI-TV SAMASSA

DNA:n kiinteä verkko tuo mukanaan paitsi nopean netin, myös enemmän katsottavaa: monipuolisen valikoiman vapaassa katselussa olevia kaapelikanavia, myös teräväpiirrolla. Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi voit valita kanavapaketeista urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.

DNA NETTI - NETFLIXIN MUKAAN NOPEIN NETTI.

DNA Netti on jo yli vuoden ajan saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix –leffojen ja –sarjojen katseluun Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan*

* Perustuu Netflix ISP Speed Indexin tulokseen Suomen internetyhteyden tarjoajien syyskuun 2019 nopeusindeksistä.

Netflix ISP Speed Index on mittari, jolla mitataan tietyn internetyhteyden tarjoajan nopeutta katsottaessa Netflixiä parhaaseen katseluaikaan. Sillä ei mitata muiden palvelujen tai muun tiedonsiirron nopeutta kyseisen palveluntarjoajan verkossa. Netflixin maakohtaiset indeksit löytyvät osoitteesta http://ispspeedindex.netflix.com/. Indeksin mittaustavasta voi lukea tarkemmin täältä: https://ispspeedindex.netflix.com/about/.