DNA Netti pientaloille – Gigan nopeuksiin huikean helposti

5 syytä liittää kotisi huippunopeaan DNA:n verkkoon

DNA:n verkossa nopeutta riittää myös huomisen tarpeisiin

Vaikka koko perhe katselisi Netflixiä samaan aikaan, ei netti pätki eikä kuvanlaatu kärsi. Monikäyttöinen ja tulevaisuuden kestävä kodin netti varmistaa, että myös älylukot, turvajärjestelmät ja muut laitteet toimivat luotettavasti. Riittävä nopeus takaa, etteivät elokuvat ja sarjat pätki. DNA Valokuitu Plus -verkossa saat nopean netin lisäksi kaapeli-TV-kanavat parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla. DNA:n verkossa data liikkuu jo nyt gigan nopeudella, tulevaisuudessa jopa 10 gigan. 

Kun liität kotisi DNA:n verkkoon, saat huolettoman avaimet käteen -asennuksen ja nopean netin vuosiksi eteenpäin. Yhteyshenkilömme, osaava suunnittelija ja asentaja  pitävät huolen, että kaikki sujuu. Jos yhteys vaatii kaivuutöitä, huolehdimme, että asennuksen jälkeen myös istutukset ja pihatontut palautetaan paikalleen.


Halutessasi saat yhteyden kytkentämaksulle jopa 60 kk DNA Maksuaikaa 0 % korolla ja 0 € kuluilla. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista työtä. 
 

Asiakaspalvelumme on valitettavasti ruuhkautunut poikkeustilanteen vuoksi. Kiitos kärsivällisyydestäsi! 
Jos olet tilannut Kotikaapelin, löydät alueesi kytkentä- ja asennustöiden aikataulut sekä muut lisätiedot aluesivultasi.

 

Omakotitalon nettiyhteyden hankkimisessa sinua palvelee DNA Pientalopalvelu

Avoinna arkisin klo 9-15
puhelinnumero: 0800 393 393
email: pientalopalvelu(a)dna.fi

Ota yhteyttä, niin kerromme mikä yhteys on tontillesi paras vaihtoehto!

Help

Kuvavarmenne
Antamasi arvo ei täsmännyt kuvan kanssa, ole hyvä ja yritä uudelleen
ed013f74fe76876425fbd5be10f0aee660797e68
Vahvista
Löydetty luonnos
Löydetty luonnos
Löydetyt luonnokset
[Existing form data found]
Lomake toimitettu
Käy läpi lomakevalidoinnin viestejä
Kykenemätön suorittamaan toimintaa loppuun
Varmistus

DNA KOTI 5G –  LUOTETTAVA YHTEYS KOTIISI 

DNA Koti 5G tuo omakotitaloon tai paritaloon nopean ja toimintavarman netin, etenkin niillä alueilla, joilla kiinteää nettiyhteyttä ei ole mahdollista toteuttaa. Luotettavalla yhteydellä koko perhe viihtyy nyt ja tulevaisuudessa! 5G-verkossa netti on entistä nopeampi ja käyttöönottokin helppoa, sillä asentajamme huolehtii kaikesta puolestasi.

 

 

Usein kysyttyä

 5 syytä liittyä DNA:n verkkoon

 
 

 

Lataa rakentajan opas

 

Oletko rakentamassa taloa? Varmista toimivat yhteydet kotiisi! Lue lisää pientalorakentajan oppaasta. Oppaassa kerrotaan, kuinka varmistat, että kotisi kytketään operaattoriverkkoon ja muita suunnitteluvaiheessa huomioitavia tärkeitä asioita. 
 

Lataa opas

DNA NETTI - NETFLIXIN MUKAAN NOPEIN NETTI.

DNA Netti on jo yli vuoden ajan saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix –leffojen ja –sarjojen katseluun Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan*

* Perustuu Netflix ISP Speed Indexin tulokseen Suomen internetyhteyden tarjoajien helmikuun 2020 nopeusindeksistä.

Netflix ISP Speed Index on mittari, jolla mitataan tietyn internetyhteyden tarjoajan nopeutta katsottaessa Netflixiä parhaaseen katseluaikaan. Sillä ei mitata muiden palvelujen tai muun tiedonsiirron nopeutta kyseisen palveluntarjoajan verkossa. Netflixin maakohtaiset indeksit löytyvät osoitteesta http://ispspeedindex.netflix.com/. Indeksin mittaustavasta voi lukea tarkemmin täältä: https://ispspeedindex.netflix.com/about/.

NOPEA NETTI JA KAAPELI-TV SAMASSA

DNA Valokuitu Plus -verkko tuo mukanaan paitsi nopean netin, myös enemmän katsottavaa: monipuolisen valikoiman vapaassa katselussa olevia kaapelikanavia, myös teräväpiirrolla. Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi voit valita kanavapaketeista urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.