Matkadata

DNA Matkadatalla pidät tiedonsiirtokulut kurissa matkoilla

DNA Matkadata on kiinteähintainen mobiililiittymien lisäpalvelu puhelimeen. Matkadatan avulla käytät nettiä edullisesti matkustaessasi EU- ja EEA-maissa. Voit valita matkasi kestosta riippuen joko yhden vuorokauden tai kaksi viikkoa voimassa olevan datapaketin ja käyttötarvettasi vastaavan pakettikoon. Pienimmät paketit XS ja S soveltuvat hyvin esimerkiksi mobiilisivujen käyttöön, isommat M- ja L- paketit sopivat puolestaan monipuolisempaan puhelinkäyttöön.

Paketin voimassaoloaika alkaa tilaushetkestä ja käytettävänä on tilaamasi paketin mukainen Mt-määrä (esim. Päivädata L ja käytettävänäsi on 400 Mt). Paketin käytöstä ja sen loppumisesta tiedotamme tekstiviestillä. Jos et tilaa uutta datapakettia, datasiirto jatkuu normaalilla megatavupohjaisella hinnalla.

Huom! DNA Matkadata on saatavissa kaikkiin muihin DNA:n liittymiin paitsi DNA Äly ja DNA Rajaton.

DNA Matkadata on käytettävissä vain puhelimessa.

Tilausohjeet

Suosittelemme, että tilaat paketin vasta päästyäsi matkakohteeseen. Näin hyödynnät tilaamasi paketin voimassaoloajan täysimääräisesti.

Päästyäsi kohdemaahan, lähetä alla olevasta taulukosta löytyvä SMS-tilauskoodi tekstiviestinä numeroon 14000 (maakodia +358 ei tarvitse laittaa numeron eteen) tilataksesi Matkadata-paketin. Esimerkiksi lähettämällä PAIVADATAM TILAA numeroon 14000 saat vuorokaudeksi käyttöösi 180 megatavua ulkomaan datasiirtoa. Tilattuasi paketin saat vahvistuksen kytkennästä tekstiviestillä sekä tietoa paketin käytöstä (esim. 30 % käytetty). Paketin voimassaoloaika alkaa tilaushetkestä.

HUOM! DNA Matkadata -paketteja ei voi tilata DNA Perus-, DNA Mini Data-, DNA Äly-, DNA Älypaketti-, DNA Paketti-, DNA SuperÄlypaketti- ja DNA Rajaton -liittymiin.

Päiväpaketit (voimassa 24 h)

Paketin nimi Hinta Koko SMS-tilauskoodi
Päivädata S 3,99 € 80 Mt PAIVADATAS TILAA
Päivädata M 6,99 € 180 Mt PAIVADATAM TILAA
Päivädata L 9,99 € 400 Mt PAIVADATAL TILAA

Matkapaketit (voimassa 14 vrk)

Paketin nimi Hinta Koko SMS-tilauskoodi
Matkadata XS 9,99 € 200 Mt MATKADATAXS TILAA
Matkadata S 14,99 € 400 Mt MATKADATAS TILAA
Matkadata M 24,99 € 800 Mt MATKADATAM TILAA
Matkadata L 39,99 € 1400 Mt MATKADATAL TILAA

EU/EEA maat

DNA Matkadata on tilattavissa seuraavissa maissa:

Belgia, Bulgaria, Espanja, Hollanti, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari ja Viro

Muuta

Mikäli olet jo tilannut jonkin Matkadata-paketin, voit vaihtaa pakettisi suurempaan tai pidempikestoiseen pakettiin vanhan tilauksen voimassa ollessa. Huomioithan kuitenkin, että uusi paketti korvaa aina vanhan, eivätkä käyttämättä jääneet megatavut siirry uuteen pakettiin. Molemmat paketit veloitetaan laskulla.

Ulkomaan datapaketteja ei ole mitoitettu suuria tiedonsiirtomääriä vaativia palveluita (esim. YouTube) varten. Mikäli käytät näitä palveluita, kannattaa sinun selvittää etukäteen, minkälaisia datamääriä käyttämässäsi palvelussa siirretään.

Löydät pakettien tilausohjeet myös DNA:n mobiilisivustolta osoitteesta m.dna.fi. Lisätietoja DNA:n asiakaspalvelusta +358 44 144 044