Tietoturva

Tietoturva on jokaisen netinkäyttäjän mielessä ja läsnä kaikilla ruuduilla: laskuja maksaessa, nettiostoksilla ja sähköpostin linkkiä klikatessa. Somen syövereissä ja lasten ruutuaikaa pohtiessa. Tartu digihärkää sarvista ja laita tietoturva kuntoon!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tietoturva puhelimeen

Puhelin on yhtä altis viruksille ja tietoturvauhkille kuin tietokoneetkin. Usein se on myös kädessä silloin, kun on aika maksaa tai tunnistautua verkossa. Muista huolehtia myös puhelimen tietoturvasta. 

Suojaudu tietoturvaloukkauksilta

Tietoturvaloukkaus tuntuu aina ikävältä ja aiheuttaa lisävaivaa - on kyseessä sitten haittaohjelma tai jokin muu tietoturvauhka. Varautuminen ja varovaisuus ovat valttia!

Kokonaisvaltainen tietoturvapalvelu

Harva meistä on tietoturva-asiantuntija, mutta kattavan tietoturvapalvelun kanssa ei tarvitse ollakaan. Kun tiedät, että kaikissa laitteissasi on monipuolinen ja helppokäyttöinen tietoturvapalvelu asennettuna, voit keskittyä muuhun ja antaa palvelun tehdä työtään taustalla. Kattavalla tietoturvapalvelulla on muitakin tehtäviä kuin virustorjunta - se huolehtii myös salasanoista, henkilötietojesi suojaamisesta, estää huijaussivustoja ja rajoittaa ruutuaikaa.

Mitä tarkoittaa tietoturva?

Jätämme jatkuvasti jälkiä itsestämme verkossa ja eri nettipalveluissa - ja yleensä ne ovat juuri niitä tietoja, joita haluamme myös suojata. Tietoturvan tarkoitus on varmistaa, että laitteesi ja tietosi ovat turvassa.

Me DNA:lla huolehdimme, että käytössäsi on aina toimintavarmat ja luotettavat yhteydet. Toimimme yhteistyössä viranomaisten kanssa myös haittaliikenteen, huijausviestien ja huijauspuheluiden estämiseksi.

Verkon luotettavuus on ykkösasia, mutta yhtä tärkeää on, että jokainen netinkäyttäjä huolehtii omista laitteistaan ja niiden tietoturvasta. Kattavalla tietoturvapalvelulla suojaat paitsi netinkäytön,  myös laitteet - helposti yhdellä palvelulla.

Estä tietoturvaloukkaukset

Tietoturvaloukkauksilta ei voi aina välttyä, jos verkkorikolliset ovat askeleen edellä tai verkkokaupassa yllättäen olan takana. Käyttämällä suojattua VPN-yhteyttä estät seuraamisesi netissä. Voit sen avulla suojata mm. maksukortin tiedot, tunnukset ja muut tietosi. Terveellä harkinnalla ja kattavalla tietoturvapalvelulla minimoit riskit ja teet netistä turvallisen paikan koko perheelle. 

Laadukas ja monipuolinen yksityishenkilön tietoturva

Monet yksityishenkilöiden tietoturvapalvelut sisältävät suojan ainoastaan haittaohjelmia vastaan. Kattavassa tietoturvapalvelussa on enemmän ominaisuuksia samassa palvelussa: suojattu VPN-yhteys, salasanojen hallintaohjelma, tietovuotohälytin ja mahdollisuus rajoittaa lasten ruutuaikaa.  

Kattava virustorjunta puhelimeen, tablettiin ja tietokoneelle:

DNA Digiturvalla:

  • hoidat virustorjunnan
  • saat turvallisen VPN-yhteyden käyttöösi
  • hallitset salasanoja yhdessä paikassa
  • saat hälytyksen ja ohjeita tietovuodon sattuessa
  • rajoitat lasten ruutuaikaa
  • varmistat myös yrittäjän tietoturvan 

DNA Digiturva
1-2 laitteelle
3,45 €/kk 6 kk ajan

Jatkossa 6,90 €/kk. Ei määräaikaa.

DNA Digiturva
Max 10 laitteelle
4,95 €/kk 6 kk ajan

Jatkossa 9,90 €/kk. Ei määräaikaa.

DNA Digiturva
Jopa 25 laitteelle
7,45 €/kk 6 kk ajan

Jatkossa 14,90 €/kk. Ei määräaikaa.

Tietoturvapalvelu sisältää:

Tietoturva

Suojaa tietokoneet, tabletit ja puhelimet viruksia vastaan ja aseta samalla rajat lasten netinkäytölle. DNA Digiturvalla saat tehokkaan virustorjunnan perheen kaikille laitteille.


Virustorjunta

Tietoturva

Yksityisyys

DNA Digiturvan sisältämän VPN-yhteyden avulla estät tarpeettomat ja haitalliset sivustot, suojaat yhteytesi avoimissa WiFi-verkoissa ja piilotat IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta.


VPN-yhteys

Identiteettiturva

Verkkoidentiteetin suojaaminen lähtee vahvoista salasanoista, suojatusta yhteydestä ja omasta varovaisuudesta. DNA Digiturvan tietovuotohälytin kertoo heti, jos tietojasi on nähty tietovuodossa ja saat ohjeet lisävahinkojen estämiseksi.


Varaudu tietovuotoihin

Salasanojen hallinta

 

DNA Digiturva on myös yrittäjän turva

Teet sitten työsi toimistolla tai etänä, tarvitset tietoturvan, joka kattaa kaikki laitteet ja tilanteet. Saat DNA Digiturvan tilattua myös y-tunnukselle. 

Usein kysyttyä tietoturvasta

Tietoturva ja tietosuoja. Mitä eroa niillä on?

Tietosuoja asettaa säännöt ja raamit, joiden mukaisesti henkilötietoja käsitellään, ja tietoturva on joukko niitä keinoja ja työkaluja, joiden avulla henkilötietoja suojataan. Tietosuoja ja tietoturva kulkevat käsikädessä ja ovat tärkeä osa yritysvastuutamme. Yrityksenä haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia ja teemme jatkuvasti töitä vahvan tietoturvan ja tietosuojan eteen.

Lue lisää siitä, miten toimimme käytännössä tietosuojan ja tietoturvan varmistamiseksi. Sivuilla myös lisätietoa siitä, miten torjut huijausyritykset, asiaa tekoälystä ja vinkkejä lasten netinkäyttöön.

Mitä hyötyä on maksullisesta tietoturvapalvelusta?

Pelkkä virusturva ei tuo kattavaa tietoturvaa. Henkilötietosi, maksukorttisi tiedot tai muut tietosi voivat päätyä huijjaussivuston tai tietomurron yhteydessä vääriin käsiin ilman, että laitteellesi on päässyt yhtään haittaohjelmaa. Parhaimmissa maksullisissa tietoturvapalveluissa estetään käyttäjän päätyminen huijaussivustoille. Myös viruksilta suojautumiseen käytetään tavallista kehittyneempiä menetelmiä. 

DNA Digiturva sisältää virustorjunnan lisäksi mm. suojatun VPN-yhteyden, verkkopankkiyhteyden ja identiteetin suojauksen sekä helpotusta salasanojen sekä lasten ruutuajan hallintaan. 

Kuinka monta tietoturvapalvelua takaa kattavan turvan?

DNA Digiturva riittää. Saat yhdessä palvelussa kattavan tietoturvan, kun otat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi: 

Tietoturva puhelimeen – onko tarpeen?

Puhelimesi ei ole suojassa verkkorikollisilta tai viruksilta – ja kuitenkin hoidat puhelimella monia juoksevia asioita mm. nettishoppailua, sähköpostien lukemista, maksat laskuja ja ostoksia, kirjaudut palveluihin… Haittaohjelmia voidaan käyttää kiristämiseen, yksityisten tietojen urkkimiseen, rahavarkauksiin ja muihin tietovuotoihin, joista voi ikävimmillään olla seurauksena jopa identiteettivarkaus.  

On totta, että Android-laitteet ovat alttiimpia haittaohjelmille kuin iPhonet, mutta myös iPhone-käyttäjä voi joutua esimerkiksi tietojenkalastelun kohteeksi. Tietojenkalastelun avulla yritetään varastaa rahaa tai kaapata käyttäjätilejäsi. Tietomurto voi tapahtua kenelle vain, laitteeseen katsomatta. Kattavalla tietoturvapalvelulla voit luoda vahvoja salasanoja ja estää haitalliset sovellukset ja sivustot – ennakoinnilla on tietoturvan suhteen iso merkitys. Ja kyllä, myös puhelimella. 

Mille laitteille tietoturvapalvelun voi asentaa?

DNA Digiturvan voi asentaa puhelimille, tableteille ja tietokoneille. Voit valita samaan tilaukseesi suojan joko 1-2, 1-10 tai jopa 25 laitteelle. 
 
Tuetut laitteet ja käyttöjärjestelmät: 
 
Windows-tietokoneet: 

Windows 11 
Windows 10 uusimmilla päivityksillä  
Windows 8.1 

ARM-pohjaiset tabletit eivät ole tuettuja. 

Mac-tietokoneet: 

macOS 14 Sanoma 
macOS 13 Ventura 
macOS 12 Monterey 
macOS 11 Big Sur 

Puhelimet ja tabletit: 

Android 8.0 tai uudempi 
iOS 15 tai uudempi 

Etsitkö asennusohjeita? Löydät ne tukisivuilta