Laitteet lapselle

Tärkeimmät laitteet ja lisätarvikkeet pysyvät liikkuvan lapsen mukana ja tukevat arjessa. Tsekkaa älykellot, lisätarvikkeet ja kellopuhelimet lapselle!

Kellopuhelin vai sittenkin älykello?

Kellopuhelin on usein se ensimmäinen puhelin ja älykello seuraa perästä silloin, kun puhumisen lisäksi kellolta odotetaan enemmän toimintoja. Vaihtoehtoja on runsaasti, mutta valinta on helpompaa, jos mietit ensin, mitä asioita kellolta odotat. Suosituimmat ominaisuudet ovat:

  • Akunkesto
  • Puhelut ja netti
  • Askeleet ja aktiivisuuden seuranta
  • Sykkeen ja stressitason mittaus
  • Urheilulajit ja treeniohjelmat
  • Unen ja aktiivisuuden mittaus
  • GPS-paikannus
  • Lähimaksaminen

Xplora-älykellot ja kellopuhelimet lapselle

Xploran kellopuhelin on helppokäyttöinen ja turvallinen puhelin lapselle. Kellopuhelin kulkee aina lapsen mukana ja laiteesta löytyvät kaikki tavallisen kännykän perustoiminnot. Puheluiden ja viestien lisäksi kellopuhelimesta löytyy GPS, jonka avulla tiedät aina missä lapsi kulkee. Kellopuhelin on mainio ensimmäinen puhelin lapselle ja se tuo turvaa niin vanhemmille kuin myös lapselle. Xploran kellopuhelimet ovat yksinkertaisia käyttää ja niistä löytyvät sopivat toiminnot lapsen ensimmäiseks puhelimeksi. Lapsen ensimmäinen puhelin pysyy menossa mukana eikä häviä helposti. 

Xplora-kellopuhelimen käyttöönotto on helppoa ja mutkatonta: liittymän sim-kortti löytyy puhelimesta valmiiksi asennettuna ja sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ladata Xplora-sovellus puhelimeesi ja yhdistää sovellus kellopuhelimeen ja sen jälkeen Xplora-kellopuhelin onkin jo valmis käytettäväksi!

Psst! Kellopuhelimen mukana tulee automaattisesti liittymä ja saat liittymän hintaan 10 €/kk kolmeksi vuodeksi. Lisäksi kaikki liittymän maksut hoituvat helposti Oma DNA -sovelluksessa. 

 

Tutustu Xplora -valikoimaan

Katso kaikki

Helppokäyttöiset älykellot ja aktiivisuusrannekkeet lapsille

Katso kaikki

Sopivasti rajoja ja lisäturvaa

Ole huoleton, ota laiteturva

Turvaa uusi puhelin SquareTrade-laiteturvalla. Jos jotain sattuu, vahingosta riippuen saat puhelimen korjattua tai tilalle korvaavan puhelimen.

Tietoturva lapsen laitteisiin

DNA Digiturva 1 kk 0 €,
jatkossa alk. 6,90 €/kk. Ei määräaikaa. 
 

Kumpi on oikeassa – lapsi vai vanhempi?

Monessa perheessä käydään keskusteluja siitä, minkä ikäisenä lapsen pitäisi saada ensimmäinen oma puhelin, paljonko sen pitäisi maksaa, miten sitä käytetään ja millaisista pelisäännöistä sovitaan. DNA:n jokakeväinen koululaistutkimus avaa vanhempien ja lasten ajatuksia tutun kuuloisten digivääntöjen taustalla. 

DNA Vinkki tarjoaa tutkimuksen tuloksiin pohjautuvan näkökulman pian seitsemän vuotta täyttävän Venlan ja hänen isänsä keskusteluun.

* Lähde: DNA:n koululaistutkimus 2021. Tiedonkeruu toteutettiin helmikuussa 2021 ja siihen osallistui kaiken kaikkiaan 1004 ikäryhmässä 5–16-vuotiaiden lasten vanhempaa/huoltajaa. Tutkimuksen toteutti DNA:n kanssa yhteistyössä Nepa Insight Oy.