Yksi sovellus - äärettömät mahdollisuudet kuvillesi

Kännykällä otetut kuvat ovat nykyään jo todella hyviä, mutta niistä saa pienellä vaivalla vieläkin parempia. Yksi hyvä kuvanmuokkaussovellus on Pixlr, jolla teet niin pieniä kuin suurempiakin säätöjä valokuvillesi sekä kokoat kuvista kollaaseja.

Pixlrillä onnistuvat helposti yksinkertaiset säädöt kuten kontrastin, kirkkauden ja väritasapainon säätäminen sekä kuvan rajaaminen ja suoristaminen. Saat siis käden käänteessä korjattua kuvaustilanteen pienet mokat. Kokeneemmalle kuvanmuokkaajalle sovellus tarjoaa laajan kattauksen erilaisia säätöjä, joilla kuvan saa hiottua täydelliseksi tai muokattua ainutlaatuiseksi. Esimerkiksi double exposure -toiminnolla kuvaan saa tehtyä trendikkäät “blurratut” kehykset.

Jos haluat leikitellä kuvilla ja lähettää niitä kavereillesi, Pixlrin overlay-toiminnolla saat kuvaan esimerkiksi ilotulituksia, liekkejä tai graafisia kuvioita. Tai jos kuitenkin kaipaat jotain vähän maltillisempaa, voit kokeilla effect- ja borders-toimintoja, joilla voi muuttaa kuvan tekstuuria ja värisävyä sekä laittaa kuvaan erilaisia kehyksiä.

Kun muokkaukset on tehty, kuva on tallennettavissa puhelimelle tai jaettavissa heti vaikka Instagramiin. Jos haluat lähettää kuvan saman tien kaverillesi, voit tuoda kuvan suoraan Pixlristä esimerkiksi Telegramiin.

 

 

Lataa Pixlr: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset kuvaaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!