Urheilumaailman ykkösketju Snäpissä

Snapchatin suosio kasvaa kasvamistaan myös urheilijoiden keskuudessa. Snäpissä pääset seuraamaan niin heidän treenaamistaan kuin muutakin arkea. Nämä suomalaiset atleetit ja urheilijapersoonat kannattaa laittaa seurantaan!

  1. Eero Markkanen löytyy nimellä @eeromarkkanen. Snäpistä voit seurata futaajan iltakävelyä tai frisbeegolfia.

  2. Aleksi Valavuori on urheilupersoona, jonka urheilujuttuja pääsee nykyään seuraamaan myös Snäpissä nimellä @valavuori.

  3. Eveliina Tistelgren on fitness-urheilija ja valmentaja, mutta mitä hän syö iltapalaksi? @eevsku päivittää arkeaan Snapchattiin tiuhaan tahtiin.

  4. Minkä biisin tahdissa jalkapalloilija Nikolai Alho haikailee yläasteen ihastuksen perään tai mitä hän katsoo telkkarista illalla? Laita @nikolaialho seurantaan, niin saat selville!

  5. Helsingin IFK:n pukuhuoneeseen pääset tirkistelemään laittamalla seurantaan @ifk_helsinki!

  6. Fitness-urheilija Janni Hussin snapstoryn videopäiväkirjassa vilahtelee kaikennäköistä urheilusta suloisiin koiriin! Laita urheilijatar seurantaan nimellä @jannihussi.  

  7. Esko “urheilujätkä” Seppäsen Snapstory tulvii tunnelmaa vaikkapa lätkämatseista. Herra löytyy nimellä @eskoseppanen.

  8. Korisjengeistä seurantaan kannattaa laittaa @biisonit. Joukkueen kauden ensimmäinen matsi pelataan sunnuntaina, eli ainakin silloin kannattaa olla Snäpin äärellä!


Lataa Snapchat: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

viihde some

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!