Blogit

Toukokuun 2021 myydyimmät puhelimet ja älykellot

Alkukesä on usein aikaa, jolloin ihmiset päivittävät omia laitteitaan viimeisimpään teknologiaan ja hankkivat niitä lahjaksi niin kouluista valmistuville kuin syksyllä koulutiensä aloittaville. Katso, mitä puhelinmalleja, älykelloja ja -rannekkeita toukokuussa myytiin eniten. 

Puhelimien taistossa yksi malli ylitse muiden Samsung Galaxy A21s

Toukokuun myydyimmäksi puhelinmalliksi nousee Samsungin Galaxy A21s, joka on hinta-laatusuhteelta mainio ratkaisu niin koululaisille, kun vanhemmillekin käyttäjille. Edullisemmasta hinnasta huolimatta malli vetää ominaisuuksiltaan vertoja monille huippumalleillekin. 

DNA:n TOP 5 myydyimmät puhelimet toukokuussa 2021

  1. Samsung Galaxy A21s
  2. Samsung Galaxy A52 5G
  3. Apple iPhone 11
  4. Samsung Galaxy A32 5G
  5. Apple iPhone 12 5G

Toukokuun viiden myydyimmän laitteen joukossa Samsungin puhelimet pitävät vahvaa jalansijaa. Toisiksi kysytyimpiä ovat olleet Applen huippumallit. Lisäksi 5G-yhteydellä varustetut mallit ovat saavuttaneet yhä vahvempaa jalansijaa kärkipaikoissa, kolmen viidestä mallista ollessa 5G-puhelimia.  

Erilaisia puhelinmalleja ja -valmistajia on yhtä paljon kuin erilaisia käyttäjiäkin. Se, mikä on juuri itselleen paras puhelin, riippuu täysin käyttäjästä. Lue uuden puhelimen hankinnasta lisää vinkkejä artikkelistamme: Miten valita uusi puhelin? Muista nämä asiat

Alkukesä on myös usein aikaa, kun monelle koulutiensä aloittavalle hankitaan ensipuhelin. Kesällä onkin hyvä tilaisuus harjoitella puhelimenkäyttöä ja tähän liittyviä pelisääntöjä yhdessä ennen koulun alkua. Lue vinkkimme lapsen ensipuhelimen hankintaan: 5 tärkeää asiaa, kun hankit lapselle puhelimen

Älykellokilpailussa yllättäjä

Honorin uusi Band 6 -aktiivisuusranneke on saanut kysytyn vastaanoton, mallin ampaistessa suoraan kärkipaikalle. Malli sisältääkin monipuolisesti aktiivisuuden sekä hyvinvoinnin seurantaa tukevia ominaisuuksia.

DNA:n TOP 5 Älykellot ja -rannekkeet toukokuussa 2021

  1. Honor Band 6
  2. Apple Watch 6 GPS + Cellular
  3. Samsung Watch Active2
  4. Apple Watch Series 6 GPS
  5. Apple Watch SE GPS + Cellular

Mielenkiintoinen trendi paljastuu myös loppujen TOP 5 -sijojen myötä, kun joukossa on kolme eSim-yhteydellä varustettua älykelloa. eSIM-ominaisuuden avulla älykellolla voi esimerkiksi soittaa ja vastaanottaa puheluita tai kuunnella musiikkia ja äänikirjoja. eSim-yhteys tarjoaa monipuolisia arkea helpottavia ominaisuuksia ja näin ollen ei ole ihme, että eSIM-yhteydellä varustettujen mallien kysyntä on kasvussa. 

Tiesitkö, että:

Avainsanat:

Kohokohtien kuvaamista Muita aiheita Teknologiaa ja tekoälyä

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

Artikkeli
6/2024 Julia Arko

DNA:laiset saivat suunnitella oman toimistonsa: ”Mielipiteitämme kysyttiin alusta asti”

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Huoli lasten älylaitteiden käytöstä on kasvanut

5/2024 Artikkelien toimitus

Kolme syytä ottaa maksullinen tietoturvapalvelu  

Artikkeli
5/2024 Artikkelien toimitus

Kellopuhelimista on kehkeytymässä ilmiö pienten koululaisten keskuudessa