Tämä sovellus auttaa asunnon valinnassa

Oletko etsimässä unelmiesi kotia? Ravaatko näytöstä toiseen, mutta juuri sen oikean asunnon valinta tuntuu mahdottomalta? If Asunnon Kuntokartoitus helpottaa päätöksentekoa.

Uutta asuntoa etsiessä on tärkeää ottaa selvää monista käytännön asioista, joita moni ei kuitenkaan muista tai varsinkaan ensiasunnon ostajana edes tiedä. Muistitko tarkistaa kaakeleiden kunnon tai ilmanvaihdon? Onko asunnossa valmis pesukoneliitäntä ja onko pistorasioita riittävästi? Onneksi sovelluksen tarkistuslista auttaa näiden asioiden tarkistamisessa.  

Sovellukseen syötetään ensin asunnon osoite, tai muu nimi jolla sitä haluaa kutsua. Seuraavaksi pääset vastaamaan kysymyksiin, jotka jakaantuvat neljään eri kategoriaan: keittiö, kylpyhuone, muut tilat ja taloyhtiö. Lopuksi voit vertailla eri asuntojen kokonaispistemääriä. Saat siis kätevästi selville, mikä asunto on kunnoltaan paras!

Aina asunnon kunto ei välttämättä ole se suurin syy asunnon valintaan – fiilis on tärkein! Joskus tietty asunto tuntuu omalta, vaikka kylpyhuoneessa ei olisi lattialämmitystä tai säilytystilaa olisi niukan puoleisesti. Ota sovelluksella kuvia asunnosta, ja voit palata takaisin tunnelmaan myöhemmin päätöstä tehdessäsi.

Onnea asunnon metsästykseen!Lataa If Asunnon Kuntokartoitus: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

palvelut sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!