Blogit

Taloyhtiöiden lisäpalvelut helpottavat isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden työtaakkaa

Toimiva nettiyhteys on nykyään jo osa taloyhtiön peruspalveluja. Hyvän netin lisäksi kiinteän laajakaistan markkinajohtaja DNA panostaa erityisesti taloyhtiöpäättäjien ja isännöitsijöiden arkea helpottaviin lisäpalveluihin kuten käyttöönottopalveluun.

DNA:n taloyhtiöasiakkaisiin kuuluu lukuisia erikokoisia asunto-osakeyhtiöitä sekä suuria, valtakunnallisesti toimivia kiinteistöalan toimijoita.

DNA:n taloyhtiöpalvelutiimi on erikoistunut ratkomaan juuri isännöitsijöiden ja taloyhtiöpäättäjien kohtaamia netti- ja kaapelitelevisiopalveluihin liittyviä pulmia. Isännöitsijöiden työ on usein kiireistä ja vaatii nopeaa reagointia mitä moninaisempiin tilanteisiin.

”Kevennämme isännöitsijöiden työtaakkaa tarjoamalla heille maksutonta ja asiantuntevaa palvelua taloyhtiötiimimme ja paikallisen yhteyshenkilön voimin”, kertoo Sami Koivulahti, DNA:n taloyhtiöliiketoiminnan kiinteistömyynnin myyntijohtaja.

Koivulahti uskoo hyvän asiakaspalvelun olevan yksi keskeisistä tekijöistä DNA:n kiinteän laajakaistan markkinajohtajuuden taustalla. Peräti 98 prosenttia taloyhtiöpäättäjistä kokeekin, että DNA:n taloyhtiölaajakaistan toimitus ja käyttöönotto ovat onnistuneita.

Sami Koivulahti on toiminut DNA:n
taloyhtiöliiketoiminnan kiinteistömyynnin
myyntijohtajana viime kesästä lähtien. Hän
toteaa hyvän asiakaspalvelunolevan yksi
keskeisistä tekijöistä DNA:n kiinteän
laajakaistan markkinajohtajuuden taustalla.
 

 

Hyvät palvelut pitävät asukkaiden yhteydenottomäärät isännöitsijöihin ja taloyhtiöpäättäjiin kohtuullisina

DNA tarjoaa taloyhtiöille käyttöönottopalvelua, jossa DNA:n asiantuntija, Asennusmestari, auttaa nettiliittymän sekä tilattujen laitteiden ja palvelujen asennuksessa. Näin uusi nettiliittymä palveluineen saadaan heti käyttöön.

”Käyttöönottopalvelua on hyödynnetty esimerkiksi seniorikohteissa, mutta se soveltuu mihin tahansa taloyhtiöön. Asennusmestarin voi pyytää paikan päälle kotiin, tai häneen voi olla yhteydessä puhelimitse, chatilla tai videoyhteydellä”, kertoo Koivulahti.

Helppoutta, nopeutta ja tarpeeseen sopivia lisäpalveluja

”Nettiyhteys on kuin vesi tai sähkö, asukkaat tahtovat maksaa siitä, mitä käyttävät. On vastuullista ja kustannustehokasta, että taloyhtiön tarjoaman hyvän perusnopeuden lisäksi kukin saa halutessaan valita itselleen sopivimman lisänopeusvaihtoehdon”, toteaa Koivulahti.

Taloyhtiöissä tasapainoillaan jatkuvasti myös kasvavien kustannusten kanssa. Inflaatio, energiahintojen nousu ja saneeraukset vaikuttavat taloyhtiöiden taloustilanteeseen. Vastuullisille ja kustannustehokkaille ratkaisuille on tarvetta.

”Autamme taloyhtiöitä pitämään lämmityskustannuksia kurissa uuden sukupolven älylämmityspalvelun, Wattisen, avulla. Sen avulla voidaan vähentää kaukolämmön kulutusta, parantaa asumismukavuutta ja pienentää kiinteistöjen hiilijalanjälkeä”, kertoo Koivulahti.

DNA tarjoaa taloyhtiöille myös muita arkea helpottavia palveluita kuten talotekniikkaliittymät esimerkiksi lukitusjärjestelmän tai yleisten tilojen kulunvalvontaan, sähköiseen asukasviestintään kehitetyn Kodinportti-palvelun sekä ratkaisun taloyhtiön tietoturvan hallintaan. DNA:n kaapelitelevisioasiakkaille on ilmaiskanavatarjonnan lisäksi tarjolla monenlaisia kanavapaketteja: urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.

Lisätietoja: DNA:n palvelut isännöitsijöille ja rakennuttajille sekä DNA:n palvelut taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille.

Avainsanat:

Teknologiaa ja tekoälyä

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

3/2024

Älä menetä rahojasi pankkitunnushuijauksessa – tunnistaudu mobiilivarmenteella

Blogi
2/2024 Mikko Valtonen

Näin lomailet huoletta - 10 vinkkiä huolettomaan ulkomaanreissuun

Blogi
1/2024 Jussi Tolvanen

Älylaitteet opettavat, mutta myös tuovat haasteita oppimiseen

1/2024 Artikkelien toimitus

Näin saat puhelimen kestämään paremmin pakkasta – 5 niksiä