Suomi-muotia mobiilista kotiin

Ivalo on Inarin kunnan suurin taajama sekä nyt myös yksi kuumimmista kotimaisista sovelluksista. Lokakuun lopun lanseerauksen yhteydessä IVALO nimittäin kohosi latauslistojen kärkeen Suomen App Storessa.

Mikä IVALO on?

IVALO on maailman suurin suomalaisen muodin kauppapaikka ja se löytyy suoraan sinun taskustasi. Laajasta valikoimasta löytyy tällä hetkellä yli 70 kotimaisen suunnittelijan tuotteita ja mukana on niin uusia nimiä kuin tunnetumpiakin toimijoita. Sovellusta selatessa silmiin vilkkuu sellaisia merkkejä kuin esimerkiksi Moimoi, Lumi sekä IvanaHelsinki. Ja on siellä yksi Vanha Narttukin.

Tuotteita voi tilata ilman välikäsiä suoraan suunnittelijoilta itseltään. IVALO siis mahdollistaa upealla tavalla uudenlaisen myyntikanavan suomalaisille suunnittelijoille sekä kasvattaa valikoimaa niillekin, jotka eivät asu Helsingin Punavuoren butiikkien tuntumassa. Tässähän tarjotaan mahdollisuuksia siis sekä suomalaisille myyjille että ostajille!

Miten IVALO toimii?

Applikaation logiikkana toimii Tinderistä tuttu pyyhkäiseminen tai swaippailu. Vasen pyyhkäsy tuo eteen uuden tuotteen ja oikea taasen mahdollistaa tuotteen ostamisen. Tuotekuvan kautta pääsee tarkastelemaan tarkempia tuotetieoja ja mielenkiintoiset tuotteet voi halutessaan tallentaa toivelistaan myös jo Tinderistä tutulla sydän-ikonilla. Suunnittelijan profiilikuvaa klikkaamalla sen sijaan saa lisätietoja itse suunnittelijasta ja sitä kautta löytää myös suunnittelijan muut tuotteet hintoineen. Aika näppärää!

Mikäli sattuisi olemaan kiinnostunut vain tietystä tuotetyypista, kuten esimerkiksi laukuista, voi myös vain haluamansa tuoteryhmät suodattaa näkyviin. Täten IVALO tarjoaa ehkä jopa paremmat mahdollisuudet juuri oikeanlaisen löydön tekemiseen kuin esikuvansa (vitsi, vitsi).

Tuotteilla on myös tuttu 14 päivän palautus. Ainoa nokankopautus, jonka voisi tästä sovelluksesta keksiä, on maksullinen palautus. Sen tosin voi ymmärtää, sillä tuotteen lähettää ja vastaanottaa suoraan myyjä itse, ei mikään suuri keskusvarasto.

Mistä IVALOn voi ladata?

Voita ladata ilmaisen sovelluksen App Storesta tai Google Playsta.

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!