Sovellukset viherpeukalon luuriin

Kevät on täällä, eli on aika laittaa pihat, puutarhat ja parvekkeet kesäkuntoon. Testaa näitä sovelluksia, jos tarvitset käytännön vinkkejä pihatöissä tai inspiraation lähdettä puutarhan suunnittelussa.

Puutarhan pitää olla persoonallinen! Hyödynnä vanhaa pyörää, lipastoa tai sateenvarjoa, tuunaa lasten  leikkiautosta kukkaruukku tai rakenna kuormalavoista keinusänky. DIY Garden Ideas on vähän kuin puutarhalehti kännykässäsi: pääset selaamaan lumoavia tee se itse -ideoita hipaisemalla näyttöä. Inspiroivista valokuvista saat ideoita oman puutarhasi elävöittämiseen, ja sovelluksessa on  lisäksi erikoisimmista ideoista myös tarkat toteutusohjeet. Pian naapurit kadehtivat omaperäistä pihaasi!  

Toukokuussa muun muassa istutetaan kesällä kukkivat sipulikukat ja kylvetään vihannesmaat, ja kesäkuussa pölytetään tomaatit ja istutetaan yrttitarha. Koska kaikkea ei kuitenkaan voi muistaa ulkoa, Rautia Apurin pihakalenterista voit helposti tarkistaa, mitä mihinkin vuodenaikaan olisi hyvä tehdä. Sovelluksesta on iloa varsinkin aloittelevalle puutarhurille, sillä monipuoliset ohjeet auttavat eri tehtävien hoitamista. Videotutoriaaleista saat inspiraatiota erilaisiin pikkuprojekteihin - pian rakennat käden käänteessä jämälaudoista kukkalaatikoita. Ole oman puutarhasi Remontti-Reiska!

Jos sinulla ei ole pihaa tai puutarhaa, mutta luomisen tarve on suuri, lataa ensiavuksi Inner Garden. Sovellus toivottaa sinut heti aluksi tervetulleeksi rauhalliseen paikkaan, jossa voit jättää stressin taaksesi. Pääset rakentamaan unelmiesi puutarhan tai pihan virtuaalisesti, rauhallisen musiikin soidessa taustalla.

Puutarhanhoidossa on paljon hommaa, mutta tärkeintä on nauttia tekemisestä ja työnsä jäljestä. Jätä puhelin sisälle ja työnnä sormet multaan. Hengitä kevään tuoksua. Ihaile kukkaloistoa, ja ikuista se näiden kuvausvinkkien avulla.

Lataa DIY Garden Ideas: Androidille

Lataa Rautia Apuri: Androidille

Lataa Inner Garden: Androidille

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!