Sonyn kolme uutta huippupuhelinta tarkastelussa

Sony julkaisi tämän vuoden Mobile World Congressissa uusimman lippulaivamallinsa: Xperia XZ Premiumin. Muista viimeaikaisista julkistuksista sen erottaa näyttö: XZ Premium on kaikkien aikojen ensimmäinen puhelin, jossa näyttö on varustettu 4K HDR-resoluutiolla. Puhelimen kamerasta löytyy taas mullistava MotionEye -teknologia, joka mahdollistaa super slow motion -videot. Hidastuksen saa 960fps-videon johdosta hidastettua jopa neljä kertaa hitaammaksi kuin muissa tämänhetkisissä puhelinkameroissa. XZ Premiumin kamerassa on muitakin uraauurtavia huippuominaisuuksia, kuten esimerkiksi Predictive Capture -ominaisuus, joka nappaa kohteesta kuvan jo ennen itse kameran laukaisimen painamista.

Xperia XZ Premiumin prosessori (Qualcomm Snapdragon 835) edustaa myös aivan viimeisintä teknologiaa ja se mahdollistaa puhelimeen jopa 1 Gbps -nettiyhteyden. Lisäksi edellisistä Sonyn malleista tutut älykkäät ominaisuudet löytyvät myös tästä mallista - puhelin esimerkiksi oppii lataustottumuksesi ja auttaa näin pidentämään akun käyttöikää. Kaikki nämä huippuominaisuudet on vuorattu puhelimen lasista ja metallista koottuun kuoreen, joka myös kestää pienet kolhut erinomaisesti.

XZ Premiumin lisäksi Sonylta on tulossa toinenkin uutuus: edullisemman Xperia XA -mallin jatko-osa XA1. XA1:stä löytyy edeltäjänsä tavoin huippuluokan kamera (23mp) ja hintaluokkaansa nähden ensiluokkaista suorituskykyä.

Kaikki nämä Sonyn uutuudet ovat tulossa DNA:lle myyntiin. Saat hommattua ne meiltä taatusti edulliseen hintaan!

Avainsanat:

puhelimet Sony

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!