Snapchat uudistui – nämä muutokset tulivat päivityksen mukana

Pikaviestisovellus Snapchat julkaisi hiljattain uuden päivityksen, jonka näkyvimmät muutokset löytyvät uudistuneista chat- ja Stories-osioista.

Chatissa voit vanhaan tapaan lähettää kuvia, videoita ja tekstiä, jotka katoavat niiden katsomisen jälkeen. Uudistuksen myötä Snapchat taipuu nyt myös ääni- ja videopuheluihin. Puheluiden aikana voi myös lähettää kuvia tai tarroja – videopuheluissa ne ilmestyvät läpikuultavina videokuvan päälle. Jos puhelimen emojit tai Snapchatin tarrat riitä kuvaamaan reaktioitasi, pystyt uudistuksen myötä reagoimaan chatissa saamiisi viesteihin myös lyhyellä videolla, joka näkyy viestivirrassa emojin tapaan.

Myös Stories-osio on saanut kasvojenkohotuksen. Kun katsot yhden Snapstoryn, järjestyksessä seuraava Story lähtee automaattisesti pyörimään heti edellisen loputtua. Uudistuksella on kuitenkin varjopuolensa: Storyn vaihtumista ei välttämättä huomaa kuin vasemmassa yläkulmassa lukevan käyttäjätunnuksen perusteella. Hämmennys on taattu, kun katsot ensin kaverisi lomasnäppiä ja yhtäkkiä kuva siirtyy äitisi selfiehetkeen. Jos et jaksa tai ehdi katsoa kaikkia Storyja voit pyyhkäisemällä oikealle hypätä seuraavaan Storyyn.

Muistatko myös edellisen päivityksen mukana tulleet hauskat ominaisuudet kuten Face Swapin? Snapchatin uuden pysyvän filtterin avulla voit vaihtaa kasvosi kaverisi kanssa. Face Swapin saat käyttöön koskettamalla kameratilassa näyttöä kasvojen kohdalta.

Onko Snapchatin perusasiat jo hallussa? Näiden vinkkien avulla sinusta tulee Snapchat-pro.

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!