Snapchat – näin suustasi tulvii sateenkaaria

Snapchat toi vähän aikaa sitten sovellukseen uusia ominaisuuksia, joista puhutuin on linssit, eli mahdollisuus lisätä erilaisia tehosteita suoraan omaan selfieen. Snapchatille ominaiseen tapaan sovelluksessa ei oikeastaan ole minkäänlaisia ohjeita siitä, miten tehosteita käytetään. Kun tekniikan tajuaa, niin käyttö on ihan lasten leikkiä.

Tässä ohjeet:

  1. Päivitä käyttöösi Snapchatin uusin versio.

  2. Avaa Snapchat ja laita kamera selfietilaan.

  3. Nosta puhelin kasvojen tasolle, mutta älä vielä aloita kuvaamista.

  4. Paina sormella näyttöä omien kasvojen kohdalta kunnes siihen ilmestyy ruudukko.

  5. Pystyt nyt selaamaan tehosteita kamerapainikkeen kohdalta.

  6. Ruudulle ilmestyy teksti, joka neuvoo miten tehoste käynnistyy. Esimerkiksi: “Avaa suu”.

  7. Kun olet löytänyt haluamasi tehosteen, voit ottaa videon tai kuvan sen kanssa normaaliin tapaan.

Jännittävää tehosteissa on se, että ne muuttuvat – yksi seitsemästä vaihtuu joka päivä. Samat tehosteet alkaisivat nopeasti tuntua tylsiltä, mutta näin niiden käyttö pysyy mielenkiintoisena. Pro-vinkki: aseta puhelimen päivämäärä menneisyyteen, niin saat käyttöösi Snapchatissa tuona ajankohtana olleet linssit! 

Tehosteilla saa uudenlaista elämää snäppeihin. Niillä voi ilmaista esimerkiksi tunteita: sydämillä rakkautta, salamoilla vihaa tai kyynelillä surua. Tai toisaalta niitä voi käyttää ihan vain hauskuuden vuoksi, koska onhan esimerkiksi omien kasvojen vanhentaminen nyt aika hyvää viihdettä.

Jos et vielä käytä Snapchatia, niin nyt on loistava tilaisuus olla ajan hermoilla ja kokeilla jotain ihan uutta! Lue täältä lisää vinkkejä Snapchatin käyttöön.

 

Lataa Snapchat: iOS:lleAndroidille

 

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!