Repullinen sovelluksia reissuun

Rinkka pakattu ja elämä edessä. Oli sitten kyse Interrailista tai reppureissusta Kaakkois-Aasiaan, älypuhelinta ei kannata jättää kotiin. Luurin monista sovelluksista kun voi olla hyötyä, vaikka muuten haluaisikin matkan aikana jättää puhelimen käytön vähemmälle.

Hostelworldin sovelluksella saa hankittua hostellimajoituksen matkalla vaikka heti samalle illalle. Yksinkertainen käyttöliittymä mahdollistaa sopivan hostellin löytämisen sekä varauksen tekemisen käden käänteessä. Selatessasi hostelleja sovelluksessa voit lisätä niistä suosikkisi toivelistalle, jolloin ne ovat helposti löydettävissä myöhemmin, kun suunnittelet uutta matkaa. Jos kuitenkin haluat vielä persoonallisempaa majoitusta tai et jaksa kuunnella ventovieraiden kuorsausta, kannattaa etsiä majoitusta AirBnB:n sovelluksella. AirBnB:ssä käyttäjät voivat “vuokrata” oman asuntonsa tai yksittäisen huoneen päiviksi tai vaikka kuukaudeksi muille AirBnB:n käyttäjille.

Kun majoitusongelmat on ratkaistu, on aika ottaa kontaktia paikalliseen kieleen ja kulttuuriin. Jos heprea tai kyrilliset aakkoset eivät ole täydellisesti hallussa, Google Translate pelastaa kiperistäkin tilanteista. Puhelimella näpytellyn tekstin lisäksi sovelluksella voi kääntää sanoja kuvasta, äänitteestä tai näytölle käsin kirjoitetusta tekstistä. Kameratoiminto varsinkin on kätevä, jos ei ymmärrä vierasperäisillä kirjaimilla kirjoitettua tienviittaa.

Jos et karannut kotoa, niin voi olla hyvä ilmoitella matkustussuunnitelmistasi kotijoukoille. BackTracker-sovelluksessa läheisesi voivat seurata matkasi etenemistä kartan sekä kirjoitettujen päivitysten muodossa. Pitääksesi kotijoukot rauhallisena, voit myös merkitä kartalle, minne olet suunnitellut meneväsi seuraavaksi.

Mene jo, maailma odottaa.


Lataa Hostelworld: iOS:lleAndroidille

Lataa AirBnB: iOS:lleAndroidille

Lataa Google Translator: iOS:lleAndroidille

Lataa BackTracker: iOS:lle

Avainsanat:

sovellukset matkustaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!