Pari klikkiä paremman maailman puolesta!

Joulu on se aika vuodesta, kun on hyvä pysähtyä pohtimaan asioita vähän laajemmasta perspektiivistä. Lahjamielen ei tarvitse rajoittua vain omaan lähipiiriin, ja antamisen iloa voi harjoittaa jopa ihan globaalisti. Nykyään lahjoitusten tekeminen on niin helppoa, että mitään tekosyytä ei hyvän tekemisen esteenä ole. Lataa luuriisi vaikkapa tämä sovellus ja kanna kortesi kekoon:

  • Punaisen Ristin sovelluksella voi tehdä viiden tai viidentoista euron kertalahjoituksia. Avun antaminen on kahden klikkauksen takana: sovellus lähettää puolestasi tekstiviestilahjoituksen. Yhtä pienellä vaivalla voi liittyä kuukausilahjoittajaksi. Lahjoitukset veloitetaan puhelinlaskustasi. Bonuksena aktiiviset verenluovuttajat voivat tarkkailla sovelluksen avulla veripalvelun tilannetta, ja sovellus sisältää myös kaikille tuikitarpeelliset ensiapuohjeet.

Hyviä sivustoja auttamiseen ovat myös  SOS-Lapsikylä ja NaistenpankkiSOS-Lapsikylä antaa yli 100 maassa lapsille mahdollisuuden rakastavaan kotiin, jotta jokainen lapsi saisi kasvaa turvassa. Lahjoittaa voi joko ulkomaille tai kotimaahan. Yksi tapa auttaa on myös kummiksi liittyminen. Naistenpankin avulla kehitysmaiden naiset saavat tukea elämänsä muuttamiseen, jotta heillä olisi mahdollisuus elättää perheensä ja itsensä. Jo 15 eurolla saadaan kustannettua yhdelle naiselle koulutus oikeuksista ja tasa-arvosta.

Lahjoitusmuotoja on monia, mutta tärkeintä on auttaminen jollain tapaa. Monella meistä on varaa antaa, joten anna palaa, tee hyvää!


Lataa Punainen Risti: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

 

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!