Nappaa täydellinen muotokuva Huawein uusilla P10-malleilla

Huawei julkisti 26.2. Barcelonan Mobile World Congressin yhteydessä uudet lippulaivamallinsa eli P10:n ja P10 Plussan. Jo ennen tapahtumaa Huawei oli kertonut julkaisevansa kyseiset puhelimet, mutta lopulliset tiedot julkistuksesta saatiin vasta MWC:ssä. Keräsimme kasaan vähän infoa näistä pian kauppojen hyllyille saatavista huippupuhelinmalleista.

P10:n kamera tulee olemaan taattua Huawei-laatua: sen kaksoiskamera on jälleen kerran kehitetty yhteistyössä legendaarisen kameravalmistaja Leican kanssa. Kameran tehoja on kuitenkin nostettu: toisesta takakameran kennosta megapikseleitä löytyy huimat 20! Kamerasta löytyy lisäksi muun muassa 4K-videotallennus sekä uuden sukupolven teknologiaa edustava 2x Hybrid zoom. P10:n kamera on omiaan henkilökuvaukseen erityisesti helppokäyttöisen bokeh-ominaisuuden ansiosta, jolloin kaksoiskamera tallentaa kuvauskohteen yksityiskohtaisesti ja tarkasti, jättäen taustan taiteellisen sumeaksi. Sumea tausta tuo kuvan kohteen paremmin esille ja mikä parasta, voi tarkennuspistetta muuttaa myös jälkikäteen. P10 Plus -mallissa kamera on vielä piirun verran parempi kuin P10:ssä: sen etukamerasta löytyy automaattinen tarkennus ja pääkameran linssit ovat vielä valovoimaisemmilla f/1,8 -aukolla varustettuja Summilux-linssejä.

Erona P9:ään on P10:n sormenjälkitunnistin siirretty puhelimen etupuolelle. Myös akku on saanut päivityksen: 3200 mAh:n akku (Plus-mallissa 3750 mAh) kestää raskaampaakin käyttöä pitkään ja pikalatausominaisuudella puhelimeen saa virtaa koko päivän tarpeisiin vain puolessa tunnissa. P10 on myös hieman kompaktimman kokoinen kuin edeltäjänsä ja sen 5,1 tuuman näytöllä varustettu runko sopii muotoilultaan hyvin käteen. Plus-mallista löytyy suurempi 5,5 tuuman näyttö erittäin tarkalla WQHD-resoluutiolla - pikseleitä löytyy siis tuplasti tavalliseen FullHD:hen verrattuna.

Huawein P10-mallit ovat puhelimia, jotka ihastuttavat erityisesti edistyksellisellä kamerateknologiallaan sekä tehokkailla ominaisuuksillaan. Saat ennakkotilattua ne meiltä 10.3. alkaen! Ennakkotilaajan etuna kaupanpäälliseksi tulee vielä Huawein omat vastamelunappikuulokkeet. (Arvo 129e) Laitteiden varsinainen myynti alkaa 31.3. (P10) ja 14.4. (P10 Plus).

Avainsanat:

puhelimet Huawei kuvaaminen uutuudet

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit