Nämä sovellukset kissasi lataisi!

Kissoista ja erityisesti kissavideoista on tullut netti-ilmiö. Videot hassuista kissoista leviävät ympäri sosiaalista mediaa hauskuuttaen katsojiaan. Kissavillitys on viety nyt aivan uudelle tasolle, sillä saatavilla on myös kissoille suunnattuja sovelluksia!

Game For Cats -sovelluksessa näytöllä liikkuvat oliot päästävät ääniä ja kiihdyttävät vauhtiaan, kun näyttöä kosketetaan. Kissaa sovellus ihmetyttää ja omistaja puolestaan saa hyvät naurut sekä kuvattavaa materiaalia, kun kissa yrittää napata näytöllä liikkuvia otuksia.

Peli, jossa kissasta voi olla hyötyä on Crazy Cat. Myös tässä sovelluksessa kissaa houkutellaan liikkuvilla olioilla, kuten hiirillä, liskoilla ja perhosilla. Mitä nopeammin otus näytöllä kulkee, kun kissa “nappaa” sen koskettamalla, sitä enemmän pisteitä saa. Myös omistaja voi pelata peliä yhdistämällä puhelimensa tablettiin Bluetooth-yhteydellä. Tällöin puhelin toimii kaukosäätimenä ja omistajan on mahdollista liikutella otusta pelissä puhelimen kautta, samalla kun kissa yrittää napata sen tabletilla.

Virikettä kissalle tarjoaa myös CAT ALONE - Cat Toy. Kissan voi jättää yksin ja antaa sen yrittää napata näytöllä liikkuvan sormen tai valopisteen. Jokaisesta liikkuvasta objektista lähtee sille tyypillisiä ääniä.

Kaikki eivät ole kissaihmisiä - sovelluksia löytyykin myös koirille. Koirien omistajat voivat esitellä lemmikilleen esimerkiksi Game For Dogs-sovelluksen, joka tarjoaa viihdyttäviä pelejä koirille.

Lataa Game For Cats: iOS:lle

Lataa Crazy Cat: Androidille

Lataa CAT ALONE - Cat Toy: iOS:lleAndroidille

Lataa Game For Dogs: iOS:lle

Avainsanat:

viihde sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit