Liikuteltavat tukiasemat reissaavat ympäri Suomea

Oletko menossa festareille tai muuhun isoon kesätapahtumaan tänä kesänä? Olet todennäköisesti hyvässä seurassa, sillä myös DNA:n liikuteltavat tukiasemat reissaavat ympäri Suomen.

YLE Pohjanmaa teki tällä viikolla mainion jutun DNA:n liikuteltavista tukiasemista. DNA:lla on useita kappaleita siirrettäviä tukiasemia, jotka pystytetään lukuisiin kesätapahtumiin ympäri Suomen. Tekninen johtaja Tommy Olenius, mikä merkitys näillä tukiasemilla on?

”Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Liikuteltava tukiasema on hyvä tapa saada ylimääräistä kapasiteettia tilapäiseen tarpeeseen”, Tommy kertoo.

”Ihmiset haluavat jakaa kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa välittömästi, joten matkapuhelinverkon odotetaan toimivan jopa suurtapahtumissa. Puheluiden täytyy yhdistyä ja datayhteyden täytyy toimia. Mitä enemmän ihmisiä yhdessä paikassa on, sitä suurempi kuormitus se on verkolle.”

DNA:lla on myös tehokas vianhallintajärjestelmä, joka pyrkii korjaamaan häiriöt mahdollisimman nopeasti.

”Seuraamme verkkojamme 24 tuntia vuorokaudessa ja huoltohenkilöstö lähtee paikalle tarvittaessa hyvin nopeasti. Harvoin olemme kuitenkaan yhden tukiaseman varassa. Jos yksi menee alas, voimme silti käsitellä suurimman osan liikenteestä.”

Tulevana viikonloppuna DNA:n liikuteltavat tukiasemat löytyvät Provinssirockista Seinäjoella ja Suviseuroilta Vaasassa. Heinäkuussa tukiasemat ovat muun muassa Ruisrockissa, Suomipop festivaalilla, Vantaan asuntomessuilla, Pori Jazzeilla ja Ilosaarirockissa. Elokuussa niihin voi törmätä esimerkiksi Kuninkuusraveissa,  Elomessuilla ja International Air Showssa.

Avainsanat:

vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!