Langaton ohjain vie mobiilipelaamisen uudelle tasolle

Oletko valmis? SteelSeries Stratus XL -ohjain tulee mullistamaan pelikokemuksesi. Ensinnäkin, se tuntuu käsissä oikeasti todella hyvältä. Toiseksi, se antaa mahdollisuuden pelata mobiilipelejä isommalta näytöltä. Kolmanneksi, se tuo lempipelisi mukaasi minne ikinä menetkin.

Ohjaimen käyttäminen on helppoa. Se yhdistetään Bluetoothilla laitteeseen, jolla tahdot pelata. Valinnanvaraa on: ohjain toimii älypuhelimen, tabletin, tietokoneen sekä TV:n kanssa. Android- ja Windows-laitteissa toimii sama ohjain ja iOS-laitteille on erillinen ohjain.  

Parhaat ominaisuudet

Ehdottomasti parasta on se, että voit köllöttää sohvalla ja pelata isolla TV-ruudulla. Hyvästi siis kömpelöt sormet, jotka peittävät pienen näytön.

Plussaa tulee tietysti myös siitä, että pelkällä ohjaimen hinnalla voit pelata tuhansia pelejä. Yhdestä Playstation- tai Xbox-pelistä kun saattaa joutua pulittamaan melkein saman hinnan kuin tästä ohjaimesta.

Useammalla ohjaimella samaan aikaan pelaaminen on myös mahdollista. Jos muutamalta kaverilta löytyy sama ohjain, niin FIFA-turnaus vaan pystyyn!

Pelivalikoima

iOS-laitteille voit ladata sovelluksen, josta näet kaikki ohjaimella toimivat pelit. Kaikki pelit eivät ikävä kyllä ainakaan vielä tue ohjainta. Tällaisia ovat esimerkiksi paljon kosketusta vaativat pelit, kuten Two Dots. Valikoima on silti kattava: Game of Thrones, Final Fantasy, Ocean Horn, Angry Birds Go! ja BADLAND ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista peleistä, joita ohjaimella voi pelata.

Android- ja Windows-laitteille vastaavaa sovellusta ei löydy, mutta SteelSeries lupaa ohjaimen toimivan tuhansien Steam-pelien ja Google Play-kaupasta löytyvien pelien kanssa. Näitä ovat esimerkiksi The Witcher 3: Wild Hunt, Grand Theft Auto V, Call of Duty: Advanced Warfare, Outlast, The Binding of Isaac: Rebirth, Killing Floor 2, Middle-Earth: Shadow of Mordor ja ARK: Survival Evolved.

Kenelle ohjain sopii?

Jos suosikkipelejäsi pystyy pelaamaan ohjaimella, on se luultavasti kannattava investointi. Jos et omista PlayStationia tai Xboxia, ohjain tuo varmasti pelaamiseen lisäarvoa. Ja on lisäksi edullisempi hankinta! Jos taas olet jo vienyt pelaamisen vakavammalle tasolle, ohjaimesta voisi olla iloa vaikkapa lomamatkalla, jonne ei viitsi raahata konsolia ja kasaa pelejä mukaan. Oikeastaan ohjain sopii ihan kaikille pelaamisesta pitäville.

 

SteelSeries Stratus XL langaton peliohjain (Apple)

 

SteelSeries Stratus XL langaton peliohjain (Windows & Android)

 

Avainsanat:

viihde pelit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!