Kun opinnot kutsuvat, on aika ladata nämä sovellukset

Alkaa olla taas se aika vuodesta, kun kaupungeissa alkaa vilistä haalareihin sonnustautuneita nuoria aikuisia. Kun puhelimen kalenteri alkaa täyttyä alkavien kurssien luennoilla, ryhmätapaamisilla ja laskuharjoituksilla, kannattaa joka opiskelijan ladata muutama sovellus arjen avuksi.

Hoidettavat asiat pysyvät muistissa Evernoten avulla. Evernotella kirjoitat muistiinpanoja ja tarkistuslistoja, jotka synkronoituvat kaikille laitteillesi. Muistiinpanosi kulkevat mukanasi missä vain ja milloin vain. Tarvitset vain internetyhteyden. Evernoten Work Chat mahdollistaa myös jaetuista muistiinpanoista keskustelemisen.

Jos edessä on iso ryhmäprojekti, saattaa Slack olla hyödyksi. Slackiin voitte tehdä eri projektin vaiheisiin liittyviä keskusteluja sekä jakaa tiedostoja esimerkiksi Dropboxista. (Lue lisää pilvipalveluista täältä.) Slack löytyy myös työpöytäsovelluksena.

Mitä vielä pähkäilet sen kysymyksen kanssa? Wolfram|Alpha tietää kaiken! Halusit sitten luoda monimutkaisen yhtälön kuvaajan, tutkia tähtikarttoja tai oppia jotain lääketieteestä WolframAlpha kertoo vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen.

Kun puhelin on varustettu oleellisilla apusovelluksilla, on opiskelu huomattavasti mukavampaa. DNA toivottaa intoa opiskeluun niin opintojensa alkutaipaleella kuin loppusuoralla oleville!

 

Lataa Evernote: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Slack: iOS:lleAndroidille

Lataa Wolfram|Alpha: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

sovellukset vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!