Korona ja kännykkä innostivat Nita Hoikan vaihtamaan nyrkkeilyhanskat hyppynaruun ”Koko elämä siirtyi kertaheitolla nettiin”

Korona vaikutti monilla töihin, harrastuksiin ja perhetapaamisiin. Näin kävi myös aktiivisesti nyrkkeilyä harrastavalle Nita Hoikalle, jonka elämä meni uusiksi hetkessä. Toimivasta netistä tuli uuden arjen kulmakivi, mikä toi myös harrastusrintamalle uudistuksia.

Ennen koronaa Porin NMKY:ssä nyrkkeilevän Hoikan elämää rytmittivät lähes päivittäiset treenit, jotka tyssähtivät kuin seinään viime vuoden maaliskuussa.

Netistä löytyi treenivinkkejä ja uusia harrastuksia

– Onneksi netistä pystyi katsomaan erilaisia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita, niin treenit eivät jääneet kokonaan pois, hän kertoo. Lisäksi sosiaalisesta mediasta löytyi uusi harrastus, maailmallakin kovaan suosioon noussut ”rope skipping”, eli naruhyppely, josta hän kuvaa ystävänsä kanssa sosiaaliseen mediaan videoita.

– Inspiraatio lajiin tuli ystäväni kautta Instagramista, jossa naruhyppely tuli vastaan somea selatessa. Kun netti toimii, voi sieltä löytyä vaikka mitä uusia harrastuksia. Neulontabuumi on nimittäin vienyt myös mennessään, Hoikka hymyilee.

 

Toimiva netti on erityisen tärkeää etätöissä

Korona lisäsi netin käyttöä vapaa-ajan lisäksi myös työelämässä. Työt siirtyivät toimistolta kodin keittiön pöydän äärelle, ja alkuun pätkivä netti toi mutkia matkaan.

– Toivon, että meidänkin talossamme otettaisiin vihdoin käyttöön taloyhtiönetti. Näin ainakin tietäisi, että netti varmasti toimii ja se tulisi myös edullisemmaksi. Useammin kuin yhden käden sormilla voin laskea kerrat, kun netti kaatui ja tipuin pois palaverista. Onneksi homma toimii nyt alkuhaasteiden jälkeen, Hoikka naurahtaa.

DNA:n verkossa bitti liikkuu luotettavasti

DNA nousi vuonna 2021 markkinaykköseksi kiinteän verkon laajakaistaliittymissä. Netinkäyttäjien luottamus on voitettu laadukkailla yhteyksillä, mutkattomalla palveluasenteella sekä panostamalla tv-verkkoa hyödyntävään kaapelilaajakaistamalliin puhelinverkon lisäksi. Uusi 5G-verkko tuo nopeutta ja toimintavarmuutta myös pientaloihin, joihin kiinteä yhteys ei ole sopivin vaihtoehto. 5G-verkon rakentamisessa on huomioitu mobiilikäyttäjien lisäksi pientaloasukkaat, jotta uusi teknologia mahdollistaisi mutkattomat yhteydet kaikille.

Avainsanat:

Tietoturvallisia yhteyksiä

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

1/2022 Artikkelien toimitus

10 vinkkiä, joilla puhelimen akku kestää pitempään

Suuri näyttö, nettiä ja sijaintia käyttävät sovellukset sekä 3D-grafiikkaa hyödyntävät pelit saattavat imeä akun tyhjäksi tunneissa
1/2022 Ville Halonen

DNA:n toimitusjohtaja: ”Perusteeton luottamuspula johtaa tarpeettomaan valvontaan” – työskentely DNA:lla on nyt vapaampaa kuin koskaan

Tapa tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta on ollut yksi DNA:n menestystarinoista jo 10 vuoden ajan, siis vuodesta 2012 lähtien.
1/2022 Artikkelien toimitus

Sovellus, joka kantaa esimerkiksi sarjat, leffat ja urheilun mukanaan – katso milloin ja missä haluat

1/2022 Artikkelien toimitus

Netti taloyhtiöön – mitä, miksi, miten?

Taloyhtiönetti nousee monessa taloyhtiössä kevään yhtiökokouksen puheenaiheeksi. Päätöksenteko vaatii tietoa. Miksi netti taloyhtiösopimuksella on hyvä asia, mitä se merkitsee ja miten se hankitaan?