Kolme sovellusta, jotka jokaisen veneilijän kannattaa ladata

Vesi liplattaa veneen pohjaa vasten ja raikas rantatuuli puhaltaa hiuksissa. Oli veneesi varustettu sitten moottorilla tai purjeella, muutama kätevä sovellus kannattaa ladata puhelimeen ennen laiturista irrottautumista.

Jos miehistöstä uupuu luotettava kartanlukija, Navionics Boating -sovellus on oiva korvike. Sovelluksella voit helposti suunnitella reittiäsi ja mitata etäisyyksiä sekä taltioida matkasi kartalle. Jos löydät matkan varrelta uusia lempikohteita tai jotain muuta jännittävää,  nekin on mahdollista merkitä karttaan. Sovellus antaa lisäksi ennusteet tuulista sekä tietoa auringon- ja kuunkierrosta. Jos haluat päästä syvemmälle merinavigoinnissa, voit ottaa käyttöön Navionics+ -palvelun, joka tarjoaa merikartat sekä tarkat syvyystiedot valitsemallesi merialueelle. Voit myös ladata minkä tahansa maksullisista Navionics-sovelluksista, joissa Navionics+ on valmiina.

Aika ottaa stoppi maissa? Venesatamat näyttää satamat kartalla sekä antaa yksityiskohdat sataman tarjoamista palveluista. Sovellukseen voi myös jättää kommentteja venesatamista sekä nähdä muiden antamia kommentteja. Jos menojalka vipattaa veneessäkin, Venesatamat-sovelluksesta voit katsoa, mitä tapahtumia alueellasi on tulossa.

Jos vanha paatti alkaa jo kyllästyttää, niin Nettivene.com-verkkokaupan mobiilisovelluksella voi vaivattomasti selailla myynnissä ja vuokrattavana olevia käytettyjä veneitä. Hinnan ja sijainnin lisäksi veneitä voi selata muun muassa venetyypin, merkin, moottorin tehon ja vuosimallin perusteella. Voit myös lisätä veneitä suosikkilistallesi odottamaan sitä päivää, kun olet valmis luopumaan vanhastasi. 

Kaikki maakravut kannelle! Nyt on aika irrottaa köydet ja lähteä vesille.

 

Lataa Navionics Boating: iOS:lleAndroidille

Lataa Venesatamat: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Nettivene: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!