Kolme sovellusta, joilla teet kuntopyöräilystä hauskempaa

 

Monelle kuntopyöräily neljän seinän sisällä on tylsää puuhaa, mutta Petri Ketolalle ei! Hän tekee sovellusten avulla pyöräilystä suorastaan viihdettä.

Älypuhelimella hän käyttää TrainerRoadia treenaamiseen. Sovelluksella kannattaa ihan aluksi tehdä kuntotesti, jonka tulosten perusteella sovellus säätää automaattisesti pyörän vastuksen sopivaksi. Sovelluksella voi myös valita juuri itselle sopivan reitin: pituuden ja mäkien määrän pystyy säätämään itse.

Treenaaminen muuttuu hauskemmaksi, kun voi katsoa samalla telkkaria. Ketolalla on tabletti pyörän tangolla telineellä, ja siitä hän katsoo tv-sarjoja DNA TV:llä. Tulee hoidettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun voi yhdistää treenaamisen ja telkkarin tuijottamisen!  

Välillä Ketola lähtee kruisailemaan ihan muihin maisemiin, kuten vaikkapa New Yorkin keskuspuistoon. Se onnistuu Kinomap Trainer -sovelluksen avulla. Pyörän vastukset mukautuvat valitun reitin maaston mukaan. Kokemuksesta realistisen tekee näytöllä näkyvä video, joka on aitoa kuvaa kyseiseltä reitiltä.

Petrille näistä sovelluksista on ollut iso ilo - kokeile sinäkin!

Lataa TrainerRoad: iOS:lle

Lataa DNA TV: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Kinomap Trainer: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!