Kaksi sim-korttia samalla puhelinnumerolla – DNA Multi-SIM

Multi-SIM ja eSIM puhuttavat nyt paljon, mutta mitä ne oikein ovat? Jos käytössäsi on esimerkiksi älykello tai varapuhelin, niin Multi-SIM voi tuoda lisäapua elämääsi. Lue lisää alta. 

Mikä on Multi-SIM ja kuinka se toimii? DNA Multi-SIM on puhelinliittymän lisäpalvelu, joka mahdollistaa rinnakkaisen SIM-kortin käyttämisen esimerkiksi älykellossa tai varapuhelimessa. Voit vastata puheluihin joko pääliittymän tai rinnakkaiskortin päätelaitteella ja kun soitat, vastaanottaja näkee puhelun tulevan aina samasta puhelinnumerosta. Multi-SIM:in avulla puhut ja vastaat siis kahdella laitteella, minkä lisäksi myös netinkäyttö on rajatonta molemmilla SIM-korteilla. Multi-SIM-lisäpalvelua voi käyttää joko perinteisellä SIM-kortilla tai eSIM:illä.  
 
Millaisissa tilanteissa Multi-SIM:iä sitten käytetään? DNA:n asiantuntija listaa yleisimmät käyttötarkoitukset, joissa asiakkaamme hyötyvät palvelusta. 

Kaksi laitetta, yksi numero 

Älykellot

Yksi yleisimmistä Multi-SIM:in käyttökohteista on älykello, jossa on eSIM-ominaisuus. Multi-SIM:in avulla voit jättää puhelimen kotiin esimerkiksi lenkin ajaksi ja olla silti tavoitettavissa sekä soittaa omasta numerosta älykellon kautta. Multi-SIM:in ansiosta älykellolla voi kuunnella musiikkia, äänikirjoja tai käyttää karttoja ja surffata netissä missä vain. Kotonakaan ei tarvitse olla puhelimen äärellä, vaan puheluita voi vastaanottaa helposti älykellon kautta.
 

Varapuhelin

Monen kotoa löytyy myös varapuhelin, joka on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi lenkille, luontoretkelle tai baariin, missä oman päälaitteen rikkoutuminen, häviäminen tai varastaminen saattaisi aiheuttaa suurta päänvaivaa. Varapuhelimeen on kätevä hyödyntää Multi-SIM-lisäpalvelua, kun voit soittaa ja olla tavoitettavissa samasta puhelinnumerosta myös tämän kautta. 
 

Tilaaminen käy helposti

DNA Multi-SIM -lisäpalvelun tilaaminen on tehty asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Apple Watch -älykelloon palvelun voi tilata suoraan puhelimen Apple Watch -sovelluksesta ja muiden laitteiden tilaukset voi hoitaa asioimalla DNA Kaupassa tai soittamalla myynti- tai asiakaspalveluumme. Lisäpalvelun voi tilata myös suoraan Oma DNA -sovelluksesta, jos rinnakkaislaitteessa on eSIM-valmius. 

Lue lisää DNA Multi-SIM -lisäpalvelusta täältä.

Millaisessa käytössä sinä hyötyisit Multi-SIM-lisäpalvelusta? Vinkkaa asiasta myös muille lukijoille jättämällä viesti kommenttikenttään.
 

Avainsanat:

Teknologiaa ja tekoälyä

Kommentit (6)

Utelias
11.05.2021 13:13
Mitä maksaa?
DNA
12.05.2021 10:05
Löydät lisätietoja Multi-SIM -lisäpalvelusta täältä: https://www.dna.fi/multisi...
Löydät lisätietoja Multi-SIM -lisäpalvelusta täältä: https://www.dna.fi/multisim Aurinkoista loppukevättä! Terkuin, DNA

Näytä kokonaan

Dodo
06.07.2021 18:01
Toimiko ipad prolla myös sama numerolla?
Dodo
06.07.2021 18:04
Mikä eroa ”E sim” ja multi sim?
Ray
09.11.2021 16:29
Pystyykö tuohon multisim lisäpalveluliittymään soittamaan ei-älypuhelimella
SS
23.11.2021 11:52
Liittymän laskuttaa MOI. Saako Multi-SIMin siihen?

Tuoreimmat artikkelit ja blogit

5/2022 Artikkelien toimitus

Elämä on sitä mihin aikamme käytämme

5/2022 Samu Malmelin

Näin saat netin toimimaan myös mökillä

Mökkeillessäkin on kiva nauttia toimintavarmasta nettiyhteydestä
5/2022 Helena Vartiainen

Tutut turvallisuusohjeet tehoavat uusiinkin pöpöihin 

Outojen linkkien avaamatta jättäminen ja sovellusten lataaminen vain virallisista sovelluskaupoista ovat monelle tuttuja turvallisuusohjeita. Niiden noudattaminen säästää monilta harmeilta.
4/2022 Samu Malmelin

DNA tutki: Vinkit lapsen puhelimenkäytön yleisimpiin huolenaiheisiin

Kokosimme vastauksia niistä lapsen puhelimenkäyttöön liittyvistä asioista, jotka askarruttivat eniten koululaistutkimukseen osallistuvia vanhempia.