Juuso etsii sovellusten avulla parhaimmat tuulet

Juuso Tilaeus on yrittäjä, intohimoinen leijalautailija ja nyt hänellä on plakkarissaan myös maailmanennätys: Juuso on nopein koskaan leijalaudalla Suomenlahden ylittänyt huimapää. Mutta millaisia sovelluksia löytyy Juuson kännykästä?

Ihan päivittäin käytän näitä perusjuttua, Facebookia, Instagramia ja WhatsAppia. Meillä on aika monta yritykseen ja järjestämiimme tapahtumiin liittyvää tiliä, joiden viestintä kulkee Facebookin ja Instagramin kautta.

Mitä sovelluksia leijalautailija tarvitsee?

Leijalautailussa tuulten on osuttava kohdilleen. Tosi yleisesti käytetty sovellus on WindGuru, joka kertoo maailmanlaajuisesti tuulten suunnista, voimasta ja aallon koosta. Toinen hyvä on SpotFav. Sen avulla voi katsoa webbikameroilla  livekuvaa useista eri rannoista ympäri maailman: miltä olosuhteet näyttää, onko ranta tosi ruuhkaisa vai mahtuuko joukkoon leijan kanssa.

Entäs viihdepuoli?

Toisiin harrastajiin tulee pidettyä yhteyttä juuri WhatsAppilla ja messengerillä, meillä on leijalautailijakavereiden kanssa omat ryhmät Facebookissa ja WhatsAppista, joiden kautta  pidetään yhteyttä. Tietenkin Instagramista tulee seurattua leijalautameininkiä. Kännykkäpeleistä en ole koskaan innostunut, mutta leijalautavideoita tulee katsottua. The Kite Show TV:llä on ihan oma sovellus videoita varten! 

Avainsanat:

urheilu sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!