Instastartti - näin pääset alkuun Instagramissa!

Rekisteröityminen on helppoa kuin heinänteko ja sen voi tehdä joko sähköpostillasi tai yhdistämällä Facebook-profiilisi Instagramiin.

Jos rekisteröidyt sähköpostilla, on sinun seuraavaksi valittava käyttäjänimi. Jotta kaverisi löytävät sinut helposti, kannattaa valita helposti tunnistettava lempinimi. Voit tehdä profiilistasi myös lukitun, mikä tarkoittaa, että kuviasi pääsee katsomaan vain ihmiset, jotka hyväksyt seuraajiksesi. Mieti mitä tahdot tililläsi tehdä: jakaa yksityisempiä asioita pelkästään ystävillesi vaiko yleisempiä kuvia kaikille katsojille.

Valitse profiilikuva, joka viestii persoonastasi, ehkäpä harrastuksistasi. Sama pätee profiilitekstiisi. Kerro vaikkapa, mitä aiot Instatilillläsi tehdä: käytätkö sitä pelkästään leipomustesi esittelyyn, ehkäpä bongailet kauniita yksityiskohtia kotikaupungistasi. Perustaktiikka on kertoa ikä ja kotikaupunki ja ilmoittaa laveasti ikuistavansa omaa elämäänsä.

Sitten vain kuvailemaan! Jotta saat kerrytettyä instayleisöä, muista käyttää oikeanlaisia hashtageja. Laita #instafood tai #foodie, kun esittelet illallistasi, #treeni, jos tahdot hehkuttaa salisuoritustasi, #instadog, kun lisäät kuvan hauvastasi. Parhaiten pääset perille hashtagien maailmaan seuraamalla muita! Etsi kiinnostavia instagramaajia ja tykkää hyvistä kuvista, aktiivisuus palkitaan!

Kun perusasiat ovat kunnossa, voit ladata luuriin sovelluksia, joiden avulla saat parempia kuvia - elikkäs siis rutkasti enemmän instatykkäyksiä. Tässä muutama hyvä vinkki:

VSCO Cam on kamerasovellus, jota pidetään laadultaan yhtenä parhaimpina. Se tarjoaa erilaisia filttereitä ja oman yhteisönsä, mutta moni jakaa kuvia suoraan vaikkapa juuri Instagramiin. Muista käyttää Instagramissa hashtagia #VSCOCam!

Aina yksi kuva ei riitä! Pic Stitchin avulla sommittelet kuvakollaaseeja erilaisiin kehyksiin.

Aillis mahdollistaa kuvien monipuolisen editoinnin. Erilaisten filttereiden lisäksi voit lisätä kuviisi tekstiä, tarroja tai itse piirrettyjä kuvia.

Hyperlapsen avulla teet huikeita nopeutettuja time-lapse -videoita. Instagram-videoiden pituusraja on vain 15 sekuntia, mutta Hyperlapse mahdollistaa vähän pidemmänkin, reippaasti nopeutetun tarinan kertomisen.

​Lataa Instagram: iOS:lleAndroidille

Lataa VSCO Cam: iOS:lleAndroidille

​Lataa Pic Stitch: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

​Lataa aillis: iOS:lleAndroidille

Lataa Hyperlapse: iOS:lle 

Avainsanat:

some kuvaaminen

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!