Flou - hyviä uutisia sinulle

Haluat elää ajan hermoilla ja pysyä perillä kaikista tapahtumista, uutisista ja muista mielenkiintoisista sisällöistä. Sinulla ei kuitenkaan ole aikaa lukea läpi montaa eri lehteä päivässä, eikä kukkarosi ehkä kiitä jos tilaat kaikkia maailman julkaisuja. Floun avulla saat juuri sinua kiinnostavat sisällöt yhteen paikkaan, yhdellä hinnalla. Se on Sanoman kehittämä sovellus, jossa on eri aikakauslehtien, sanomalehtien ja verkkojulkaisujen sisältöjä.

Sovellus valikoi sisältöjä sen mukaan, mistä aihealueista olet kiinnostunut. Saat ilmoituksen aina, kun uusia urheilu-uutisia tai peliarvosteluja ilmestyy, tai voit olla kokonaan näkemättä niitä. Jos taas horoskoopit tai matkakertomukset ovat enemmän sinun juttusi, Flou tarjoaa sinulle juuri niitä. Sinä päätät, mitä sisältöjä haluat kuluttaa. Valitset itse myös ne palvelut, joiden sisältöä haluat nähdä. Jos haluat lukea vaikkapa vain Me Naiset -lehden sisältöjä, voit klikata kaikki muut palvelut pois sallittujen lähteiden listalta.

Sovelluksen etusivulla on listattuna valitsemasi aihealueet, ja klikkaamalla pääset näkemään niiden sisältöjä. Etusivulta pääset myös Poiminnat-osioon, jossa on Floun toimituksen suosittelemaa sisältöä, sekä Sinulle-osioon. Sinulle-osio on ehkä palvelun tärkein ominaisuus. Se on juuri sinulle räätälöity etusivu, joka oppii mieltymyksistäsi ja tarjoaa päivä päivältä sinua kiinnostavampaa sisältöä.

Voit vaikuttaa sisältöihin myös peukuttamalla. Jos et halua nähdä enempää esimerkiksi musiikkiin liittyviä juttuja, napauta levyarvostelun kohdalla peukkua alaspäin. Tai jos haluat lisää talousuutisia, napauta pörssitiedotteen kohdalla peukkua ylöspäin. Sovellus ottaa peukutukset huomioon tarjotessaan uusia sisältöjä.

Floun kaltaiset palvelut tekevät sisältöjen kuluttamisesta helpompaa, mutta ne myös vahvistavat digikuplaa, jossa nykyään elämme. Välillä kannattaa myös kurkata, että mitäs siellä oman kuplan ulkopuolella tapahtuukaan. Omien ajattelutapojen haastaminen ja uuden oppiminen tekee välillä hyvää ihan jokaiselle!

Avainsanat:

sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!