Fabula on kirjojen Spotify

Joululomalla on aikaa käpertyä sohvannurkkaan ja uppoutua kirjojen maailmaan. Jos hyllystä ei löydy mieleistä luettavaa, kannattaa kokeilla Fabulaa. Sovellus tekee lukutoukille saman minkä Deezer ja Spotify tekevät musiikin ystäville: saat kaikki sisällöt käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla. Hintakin on sama: 9,99 euroa kuukaudessa.

Kovimmaltakaan tekstihirmulta ei ihan heti lopu luettava kesken. Palvelusta löytyy tällä hetkellä noin 700 suomenkielistä kirjaa, ja Fabula pyrkii lisäämään 50 teosta viikoittain. Palvelussa on mukana 22 eri kustantajaa, joiden joukossa muun muassa Gaudeamus ja Vastapaino. Luettavaa löytyy laidasta laitaan: Jane Austenin teoksista jalkapalloilija Luis Suarezin elämäkertaan ja Paul Coelhon romaaneista Long Playn laatujournalismiin.

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, ja Fabulasta löytyy myös yhteisöllinen puoli: jaa lempisitaattisi suoraan sosiaaliseen mediaan. Arvioi kirja lukemisen jälkeen, niin muutkin tietävät onko uusin elämäkerta tai dekkari lukemisen arvoinen. Jos taas tahdot pitää mieltymyksesi fantasiakirjoihin tai runoudentutkimukseen salassa, voit lukea kirjoja myös yksityistilassa.

Jos et vielä vakuuttunut, niin käy kokeilemassa Fabulaa itse. Koukuttumisvaara on suuri, sillä voit lukea kirjojen alusta 10 % ilmaiseksi. Antoisia lukuhetkiä!

Lataa Fabula: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

viihde sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!