Deittailusovellusten ABC

Mikäpä olisi parempaa kuin nauttia syksystä ja kynttilänvalosta sen jonkun aivan erityisen kanssa? Jos perinteiset keinot eivät ole tuottaneet tulosta, ota treffailun avuksi sovellukset. 

Tinder

Sovellus on vakiinnuttanut asemansa suosittuna deittailusovelluksena. Tinder-parisuhteita syntyy jatkuvasti, ja myös ensimmäiset Tinder-vauvat ovat jo syntyneet. Sovelluksen suosio ei kuitenkaan ole laskenut, ja uusia käyttäjiä tulee edelleen koko ajan. Päättyikö parisuhde ja kaipaat muuta ajateltavaa? Tai oletko myöhäinen omaksuja, joka vielä harkitsee nettideittailua? Nyt on hyvä aika aloittaa! Käy lukemassa vinkit Tinder-profiilin luomiseen.

Happn

Kävelikö kadulla vastaan hengen salpaava komistus tai istuiko metrossa vastapäätä söpö punapää, mutta et uskaltanut tehdä aloitetta? Ei hätää, kaiva puhelin taskusta ja avaa Happn. Sen avulla voit löytää ihmisiä, joiden kanssa tiesi ovat kohdanneet. Näet kuinka monta kertaa olette kohdanneet ja missä, mutta voitte aloittaa keskustelun vasta, kun molemmat tykkäävät toisen profiilista.

Hot or Not

Sovelluksen perusidea on sama kuin Tinderissä, mutta Hot or Notista löytyy enemmän ominaisuuksia. Sen lisäksi, että voit selata muiden profiileja ja saada pareja, näet oman suosiosi lukuina. Sovellus näyttää, kuinka moni on tykännyt sinusta ja kuinka moni ei, ja se laskee näiden pohjalta jokaiselle oman numeron. Selvitä, oletko kasipuolikas vai sittenkin kympin tyttö!

Sovellusten avulla deittailu on hauskaa ja virkistävää, parhaimmillaan sitä kautta voi löytää jopa elämänkumppanin. Ole rohkea ja anna sovelluksille mahdollisuus!

 

Lataa Tinder: iOS:lleAndroidille

Lataa Happn: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Hot or Not: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Avainsanat:

sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!