Android-käyttäjä, tässä korvaajia Hyperlapselle

Oletko jo kuullut suuren suosion saaneesta Hyperlapsesta? Se on Instagramin julkaisema sovellus, jolla voi tehdä soljuvia timelapse-videoita helposti. Sovellus tasoittaa kuvat niin, että lopullinen, nopeutettu video saa elokuvamaisen laadukkaan viban. Harmillista kyllä, Hyperlapsea ei vielä saa Androidille. Mutta eipä hätää, tässä pari hyvää vaihtoehtoa Android-käyttäjille!

Framelapse

Framelapse on kelpo sovellus nopeutettujen videoiden kuvaamiseen. Ennen kuvaamista videolle voi valita mieleisensä pituuden, mikä on kätevä toiminto, kun haluaa kuvata videon esimerkiksi Instagramiin! Myös videon nopeuden voi valita haluamakseen.

Sovelluksesta on ilmainen versio ja muutaman euron maksava pro-versio. Pro-versioon päivittäminen antaa muun muassa mahdollisuuden määrittää videolle itse valittu nopeus ja pituus, kun ilmaisessa versiossa ne pitää valita valmiista vaihtoehdoista – joita kuitenkin on ihan hyvä määrä.  Ilmaisella versiollakin pääsee siis jo aika pitkälle. Kaiken kaikkiaan kokeilemisen arvoinen sovellus!

Hyper Timelapse

Sovelluksessa on sama toimintalogiikka kuin Framelapsessa, mutta se häviää joissain asioissa kilpailijalleen. Hyper Timelapsessa esimerkiksi pituutta ei voi määrittää ennalta, nopeusvaihtoehtoja on vähemmän ja videon laatu on jonkin verran heikompi. Plussaa kuitenkin visuaalisesti kivasta ja hyvin toimivasta käyttöliittymästä!

Nyt joka iikka upeita videoita kuvaamaan!

Lataa Framelapse: Androidille

Hyper Timelapse: Androidille

Avainsanat:

Android sovellukset

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!