Airconsole vie mobiilipelaamisen uudelle levelille

Kaipaako sateinen syysiltasi jotain uutta tekemistä? Jos kotisohvan konsolipelit tai vakiolautapelit on jo koluttu loppuun, kannattaa tarkistaa Airconsole, joka tarjoaa älylaitteella ohjattavia nettipelejä.

Airconsolen käyttö aloitetaan lataamalla puhelimeen tai tablettiin Airconsole-sovellus. Sovellus liitetään tietokoneen ruutuun koodilla, jonka löytää airconsole.com -sivustolta. Koodi voi syöttää yhteen tai useampaan laitteeseen, jonka jälkeen Airconsolen pelivalikoimaa voi alkaa selailla.

Airconsolesta löytyy pelejä lähes joka lähtöön, sekä yksin että kaksinkin pelattavaksi. Pelaamaan pääsee muun muassa Angry Birds-kopiota sekä Mario Kartin tapaista romurallipeliä. Pelit taipuvat myös vaikkapa illanistujaisten viihdykkeeksi, sillä löytyipä valikoimista muun muassa mukaelma klassikkopeli Cards Against Humanitysta sekä karaokelaulannan mahdollistava peli viimeisimmillä hittibiisellä höystettynä.

Pelaajien enimmäismäärä riippuu pelattavasta pelistä ja joitain pelejä pystyy naputtamaan jopa kahdeksan pelaajaa yhtä aikaa. Hauskimmillaan Airconsole onkin porukalla pelatessa! Mitään peliteollisuuden merkkiteoksia Airconsolen valikoimasta ei toki löydy, mutta sen parissa saa vierähtämään tovin jos toisenkin ja jotkut pelit osoittautuivat jopa koukuttaviksi. Älypuhelimen näyttö on peliohjaimena myös erittäin toimiva.

Airconsole tarjoaa pelaamisen ystäville loistavaa ajanvietettä ja älylaitteella ohjaaminen tuo mukavaa vaihtelua hiirellä tai näppäimistöllä pelaamiseen. Pelejä voi suositella myös vähemmän pelaaville, sillä esimerkiksi karaoke viihdyttää varmasti ihan jokaista musiikin ystävää. Ainoaksi ongelmaksi muodostui, että pelaamiseen käytettävä sovellus imaisi puhelimen akun turhankin nopeasti. Airconsolelle voi kuitenkin antaa vahvan suosituksen, sen verran hyviä pelihetkiä sen parissa tuli vietettyä!

Lataa Airconsole-sovellus iOS:ille ja Androidille

Pelit löytyvät täältä: www.airconsole.com

Avainsanat:

pelit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!