Aika antaa kiloille kyytiä!

Tammikuu on hyvä aika aloittaa kropan treenaaminen kesäkuntoon! Lataa nämä apurit puhelimeesi.

Sports Tracker on yksi tunnetuimpia ja käytetyimpiä urheilusovelluksia. Sovellus käyttää puhelimen sisäistä GPS-paikanninta seuratakseen muun muassa reittiä, aikaa, etäisyyttä ja nopeutta. Sports Trackerin ilmainen internet-palvelu tallentaa kaikki tiedot harjoittelustasi ja sillä pääsee tutustumaan suorituksiin yksityiskohtaisemmin. Nykyään on saatavilla lisäksi sykevyö, joka lähettää syketiedot suoraan sovellukseen.

Endomondo on taskukokoinen henkilökohtainen valmentajasi. Se auttaa tekemään suunnitelman harjoituksille ja asettamaan tavoitteita. Kun olet asettanut tavoitteesi, sovellus antaa ääneen reaaliaikaisesti palautetta suoriutumisestasi. Sovellus ilmoittaa mikäli on jäämässä jälkeen aikatavoitteesta tai saavuttamassa uutta ennätystä.

Fitbit on tullut tunnetuksi aktiivisuusrannekkeistaan. Fitbitillä on myös mobiilisovellus, johon voi kirjata niin urheilusuorituksia kuin aterioitakin. Sovellus pitää lisäksi kirjaa jokapäiväisestä aktiivisuudestasi kuten montako kaloria olet polttanut tai montako kerrosta olet kävellyt portaita pitkin. Jos haluat seurata untasi, Fitbit mahdollistaa senkin.

Zombies, Run! tekee treenaamisesta hauskaa ja koukuttavaa. Pelissä kirjaimellisesti juostaan karkuun zombeja. Pelissä voi olla mukana missä tahansa ja millä nopeudella tahansa. Juoksemalla olet mukana seikkailussa ja tarinankerronnassa samalla, kun kuuntelet omaa musiikkiasi.


Lataa Sports Tracker: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Endomondo: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Fitbit: iOS:lleAndroidilleWindows Phonelle

Lataa Zombies, Run!: iOS:lleAndroidille

Avainsanat:

sovellukset hyvinvointi

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!