Puhelinliittymät-sivun kuvituskuva, jossa erilaisia muotoja

DNA Business Rajaton 4G 10M

Kompakti liittymä peruskäyttöön rajattomalla kotimaan datalla. Nyt vain 20,50 €/kk!

Puhelut ja viestit

Rajaton puhe, 100 kpl viestejä

EU-datapaketti

28,3 Gt/kk

Rajaton 4G-netti

Rajaton kotimaassa

Netin maksiminopeus

10 Mbit/s

DNA Business Rajaton 4G 10M

Tämä liittymä sopii sellaisen henkilön yrityskäyttöön, joka tarvitsee kevyen tiedonsiirtoyhteyden ilman datakattoa. 10 Mbit/s nopeus riittää sähköpostin peruskäyttöön ja pienten tiedostojen lataamiseen sekä heikkolaatuisten videoiden katseluun. Liittymään voi kytkeä monipuolisia lisäpalveluita sekä sen voi liittää yrityksen muihin DNA:n yrityspalveluihin. 

Liittymän tiedot
 • 20,50 €/kk (alv 0 %, kytkentämaksu 6,90 €/liittymä), Tarjous on voimassa 29.2.2024 asti ja koskee DNA:lle siirrettäviä ja uusia liittymiä
 • Data 10 Mbit/s, rajaton käyttö kotimaassa
 • Liittymään sisältyvä EU-datakäyttö 28,3 Gt/kk
 • Rajaton puhe sisältää kotimaan normaalihintaiset puhelut ja minuuttihintaiset sisäpuhelut / laskutuskausi
 • Kotimaan normaalihintaiset tekstiviestit 100 kpl
 • WiFi-puhelut laajentavat matkapuhelinverkon kuuluvuutta puheluiden osalta
 • Määräaikaisen sopimusjakson (24 kk) jälkeen hinta muuttuu listahintaiseksi 21,90 €/kk
Käyttö ulkomailla

EU- ja ETA-maat

Kuukausihintaan kuuluva 28,3 Gt:n EU-datapaketti sopii satunnaisiin ulkomaanmatkoihin. Sähköpostien lukeminen ja lähettäminen, pienten tiedostojen lataaminen sekä netissä surffailu hoituvat kätevästi EU-datapaketin rajoissa ilman lisämaksua. Rajan ylittävästä datankäytöstä veloitetaan 1,80 €/Gt. Datankäyttö Pohjolassa ja Baltiassa kuluttaa EU-datapakettia.

EU- ja ETA-maissa puhelut kuuluvat kotimaan rajattomaan puheeseen ja tekstiviestit vähennetään kotimaan tekstiviestipaketista, eikä niistä veloiteta erikseen, kun matkustus on ajoittaista.

EU:n ulkopuolella

EU:n ulkopuolella voit hyödyntää kätevää DNA Reissudata -lisäpalvelua, jonka avulla vältyt yllättäviltä roaming-maksuilta ja käytät nettiä huoletta. Voit tilata DNA Reissudatan tekstiviestillä liittymällesi kohdemaassa. Puhelut ja tekstiviestit EU:n ulkopuolella hinnat määräytyvät käytön ja kohdemaan mukaan.

Lisäksi voit soittaa ja vastaanottaa WiFi-puheluita EU- ja ETA-maiden ulkopuolella, jolloin puhelut laskutetaan aina Suomesta ulkomaille soitettuina. Näin voit nauttia edullisemmista hinnoista ilman huolta kalliista roaming-maksuista.

Huomioithan, että kaikkiin Suomesta ulkomaille soitettaviin puheluihin sovelletaan DNA Ulkomaanpuheluhinnastoa. Tämä koskee myös WiFi-puheluita. Voit lukea lisää liittymän käytöstä ulkomailla ja katsoa hinnastot täältä.

Liittymän lisäpalvelut

DNA:n yritysiittymiin on tarjolla monipuolisia lisäpalveluita:

 • DNA Multi-SIM -lisäpalvelujen avulla yritysliittymäsi toimii useassa laitteessa samanaikaisesti, esim. kahdessa eri puhelimessa tai puhelimessa ja älykellossa. 
 • DNA Selausturva estää ja suodattaa haitallisten sivujen yleisimmät tietoturvauhkat automaattisesti sekä halutessa myös haitalliset sisällöt (aikuisviihteen sekä väkivalta- ja uhkapelisisällöt). 
 • DNA Reissudata on lisäpalvelu, jonka voit tilata nykyiseen DNA:n puhelinliittymääsi, kun matkustat EU:n ulkopuolella. Sen avulla netinkäyttö tulee kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisemmaksi. 
 • Mobiilivarmenne on digitaalinen ja turvallinen tapa tunnistautua verkkopalveluihin kätevästi matkapuhelimella. Sen avulla todistat henkilöllisyytesi sekä allekirjoitat dokumentteja sähköisesti. Mobiilivarmenteen käyttäminen yritysliittymissä on veloituksetonta.

Lisäksi tarjoamme monipuolisia lisäratkaisuja, joiden avulla saat yrityksesi liittymistä maksimaalisen hyödyn irti, esimerkiksi:

 • DNA Yritysraportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessä käytetään DNA:n yrityspuhelinliittymiä ja mistä laskut ja kustannukset koostuvat.
 • DNA Vaihdepalvelun avulla yrityksen puhelinnumeroon tulevat puhelut voidaan ohjata automaattisesti joko vapaille työntekijöille tai jonoon, mahdollistaen paremman henkilöstön tavoitettavuuden.

20,50 €/kk/24 kk

 • Tarjous on voimassa 29.2.2024 asti ja koskee DNA:lle siirrettäviä ja uusia liittymiä
 • Avausmaksu 6,90 €
 • Alv. 0 %

Täydentävät palvelut

DNA Selausturva estää pääsyn haitallisille sivuille DNA:n mobiiliverkossa. Valittavissa on kaksi eri suojauksen tasoa:

Tietoturvauhat: suodattaa tunnetuimmat tietoturvauhkat haitallisilta sivuilta.
Tietoturvauhat ja haitallinen sisältö: suodattaa tunnetuimmat tietoturvauhkat haitallisilta sivuilta sekä aikuisviihteen, väkivaltasisällön, uhkapelisivustot ja huumeisiin liittyvän sisällön.

DNA Multi-SIM -lisäpalvelulla käytät yritysliittymääsi useassa laitteessa samanaikaisesti. Palvelu on saatavilla myös Apple Watch -älykelloon.

DNA Vaihdepalvelun avulla parannat yrityksesi tavoitettavuutta ja hallitset paikallaolotietoja.

DNA Yritysraportit tarjoavat kokonaisnäkymän siitä, miten yrityksessäsi käytetään DNA:n yrityspuhelinliittymiä ja mistä laskut ja kustannukset koostuvat.

Oletko jo asiakas?

Voit tilata ja hallinnoida yritysliittymiäsi helposti YritysDNA-itsepalvelussa

Kaipaatko apua?

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään valitsemaan yrityksesi tarpeisiin sopivat liittymät! Palvelemme arkisin puhelimitse ja chatin kautta klo 8–16.

Katso myös muut liittymämme

4G

DNA Business Plusliittymä

 • Netin maksiminopeus Ei sisälly perushintaan*
 • Netti Ei sisälly perushintaan*
 • Puhelut ja viestit Käytön mukaan
 • EU-data Ei sisälly perushintaan*

4,90 €/kk

*Lisämaksusta (1 €/pvä) rajaton data kotimaassa, EU-alueella 5,4 Gt/kk nopeudella 2 Mbit/s.

5G

DNA Business Rajaton 5G 100M

 • Netin maksiminopeus 100 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 100 kpl viestejä
 • EU-data 34,7 Gt/kk

26,90 €/kk

5G

DNA Business Rajaton 5G 300M

 • Netin maksiminopeus 300 Mbit/s
 • Netti Rajaton Pohjolassa ja Baltiassa
 • Puhelut ja viestit Rajaton puhe, 1000 kpl viestejä
 • EU-data 38,6 Gt/kk

29,90 €/kk

Katso kaikki liittymät   Tutustu verkkovierailuehtoihin

 

DNA:n verkkovierailuehdot

DNA:n liittymätuotteita ei ole tarkoitettu pysyvään verkkovierailuun. Pysyvän verkkovierailun osalta laskutetaan kaikista verkkovierailupalveluista kotimaan hinnan lisäksi EU-lisämaksu. Asiakkaan matkustaminen ja oleskelu ulkomailla katsotaan ajoittaiseksi kun joko liikennemääräehto tai oleskeluehto toteutuu.

Liikennemääräehto: Tiedonsiirron, soitettujen puheluminuuttien ja lähetettyjen SMS/MMS-viestien kokonaismäärä kotimaassa on suurempi kuin EU/ETA-alueella viimeisen 120 vuorokauden aikana.

Oleskeluehto: Asiakas on viimeisen 120 vuorokauden aikana oleskellut enemmän kotimaassa kuin EU/ETA-alueella. Myös muussa kuin EU/ETA-maassa oleskelu luetaan kotimaassa oleskeluksi.

Mikäli liikennemääräehto (1) ja oleskeluehto (2) eivät täyty, saa asiakas automaattisen viestin ajoittaisen verkkovierailun ylittymisestä. Viestin jälkeen DNA laskuttaa kaikista EU/ETA alueella käytetyistä verkkovierailupalveluista EU-lisämaksun. Veloitetut EU-lisämaksut hyvitetään, mikäli asiakas seuraavan 14 vuorokauden aikana osoittaa käyttävänsä matkaviestinpalveluita pääasiallisesti kotimaassa. EU-lisämaksujen periminen lopetetaan, kun matkaviestinpalveluiden käyttö täyttää ehdon (1) tai (2).