Blogit

Yrittäjä, tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää?

Tiedätkö mitä hyötyä Dual-SIM tuo yrittäjän arkeen tai milloin on hyvä aika vaihtaa liittymää? Käyttävätkö yrittäjät jotain lisäpalveluja? Entä 5G, onko siitä hyötyä yrittäjälle? Keräsimme pienen tietopaketin yrittäjiä usein askarruttavista kysymyksistä.

Mitä yrittäjän pitää tietää liittymää vaihtaessaan?
Ammattimaisen myyjän tehtävä on selvittää asiakkaan tarpeet ja löytää niihin paras ratkaisu. Asiakas voi tehdä pientä ennakkovalmistautumista ennen liittymän vaihtoa esimerkiksi pohtimalla, kuinka monta liittymää yrityksensä käyttöön tarvitsee ja millaiseen tarpeeseen ne tulevat – onko tapana soitella paljon tai kenties siirtää suuria tiedostoja mobiilidataa käyttäen. Näiden tietojen avulla pystymme paremmin ehdottamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaa liittymää.

Milloin on hyvä aika vaihtaa liittymää?
Liittymää kannattaa lähteä vaihtamaan tai kilpailuttamaan silloin, kun nykyinen sopimus on päättymässä. Liittymän vaihto voi olla myös ajankohtainen, jos olet tyytymätön oman operaattorin tarjoamaan palveluun. Kannattaa myös pohtia palveluiden keskittämistä yhdelle operaattorille, sillä silloin pysyt helpommin perillä siitä, mitä palveluja on yrityksesi käytössä.

Minkälainen liittymätyyppi sopii erityisesti yrittäjälle?
Yrittäjän kannattaa kiinnittää erityistä huomiota liittymän datapaketin nopeuteen. Yrittäjät tekevät usein töitä siellä missä asiakas on ja silloin voi tulla tarve jakaa oma internetyhteys puhelimesta. Lähes kaikissa DNA:n liittymissä on myös kiinteä EU-datapaketti, joka auttaa kansainvälistä yrittäjää. Esimerkiksi DNA Business Rajaton -liittymät soveltuvat yrittäjän tarpeisiin erinomaisesti.

Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen voimme ehdottaa sinun yrityksellesi sopivaa liittymää saman tien. Kokeile liittymävalitsinta! 

Meneekö yhteyteni poikki heti, kun olen vaihtanut liittymää?
Voit hengittää huoletta – liittymän vaihto ei aiheuta käyttökatkoa! Numeron siirto kestää viisi arkipäivää, jonka aikana vanha liittymä toimii normaalisti. Operaattorisi lähettää sinulle tekstiviestin, jossa lukee kellonaika ja päivämäärä, jolloin sinun tarvitsee vaihtaa SIM-korttisi uuteen.

Mitä etua on Dual-SIM-puhelimesta yrittäjälle? 
Dual-SIM-puhelimeen saa kaksi SIM-korttia, jolloin saat kaksi numeroa samaan puhelimeen. Tällöin sinun on esimerkiksi mahdollista laittaa työliittymä pois päältä työajan ulkopuolella.

Palveluita on tarjolla monia, mutta tarvitseeko yrittäjä niitä kaikkia?
Yritysliittymiin on mahdollista hankkia useita eri lisäpalveluita, jotka helpottavat liittymien hallinnointia sekä parantavat niiden tehokkuutta ja turvallista käyttöä. DNA Selausturva estää pääsyn tunnetuimmille haitallisille sivustoille. DNA Multi-SIM puolestaan mahdollistaa tärkeiden puheluiden vastaanottamisen esimerkiksi älykelloosi myös lenkkipolulla. DNA Reissudatalla netinkäyttö ulkomailla on kohdemaan roaming-maksuja huomattavasti edullisempaa. Muita täydentäviä ratkaisuja ovat asiakaspuheluiden käsittelyä helpottavat DNA Vaihdepalvelu ja DNA Call sekä yritysliittymien hallinnoinnin apuväline DNA Yritysraportit. DNA:n ammattitaitoiset myyjät auttavat sinua tarpeellisten palvelujen seulomisessa. 

Palveluita on kaupassa monia, mutta tarvitseeko yrittäjä niitä kaikkia?
Lisäpalvelut tuovat helpotusta yrittäjän arkeen. Lisäpalveluja ovat esimerkiksi tietoturvapalvelut, toimistoviestintäpalvelut ja vaihdepalvelu. Esimerkiksi vaihdepalvelun avulla voit varmistaa, että joku aina vastaa asiakkaan puheluun. DNA:n ammattitaitoiset myyjät osaavat auttaa tarpeellisten palvelujen seulomisessa.

Mikä on 5G ja onko siitä hyötyä yrittäjälle?
5G on uuden sukupolven langaton yhteysteknologia. Sen peitto laajenee Suomessa jatkuvasti. DNA:n 5G-verkko tavoittaa laskennallisesti jo yli 90 % suomalaisista. Siitä on apua monille yrittäjille, jotka tarvitsevat työn puolesta yhteyden, jonka avulla suurten tiedostojen lataaminen tai lähettäminen onnistuu vaivatta. 5G:llä varmistat, että käytössäsi on aina nopein saatavilla oleva yhteys. Jos 5G:n mahdollisuudet kiinnostavat, kannattaa tutustua 5G-oppaaseemme!

 

Saiko kysymyslista sinut janoamaan lisää tietoa? Ota yhteyttä DNA:n myyntipalveluun! Saat kiireetöntä palvelua ja asiantuntijan suositukset liittymien, laitteiden ja palvelujen valintaan.

 

Artikkeli päivitetty 20.11.2023. Alunperin artikkeli on julkaistu 19.3.2021.

Avainsanat:

Mobiili 5G Liittymät

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Älä anna stressin ottaa ohjaksia – hyvinvointilääkärin vinkit työn ja vapaa-ajan tasapainoon

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

10+1 välttämätöntä vinkkiä yrityksen kyberresilienssin vahvistamiseksi

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Miten teknologiayritys uudistuu palveluorganisaatioksi?

Artikkeli
7/2024 DNA Yrityksille

Terveydenhuoltokin hyötyy reunalaskennasta – parempaa hoitoa haja-asutusalueille

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.