Yrittäjä, tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää?

Tiedätkö mitä hyötyä Dual-SIM tuo yrittäjän arkeen tai milloin on hyvä aika vaihtaa liittymää? Käyttävätkö yrittäjät jotain lisäpalveluja? Entä 5G, onko siitä hyötyä yrittäjälle? Keräsimme pienen tietopaketin yrittäjiä usein askarruttavista kysymyksistä.

Mitä yrittäjän pitää tietää liittymää vaihtaessaan?
Ammattimaisen myyjän tehtävä on selvittää asiakkaan tarpeet ja löytää niihin paras ratkaisu. Asiakas voi tehdä pientä ennakkovalmistautumista ennen liittymän vaihtoa esimerkiksi pohtimalla, kuinka monta liittymää yrityksensä käyttöön tarvitsee ja millaiseen tarpeeseen ne tulevat – onko tapana soitella paljon tai kenties siirtää suuria tiedostoja mobiilidataa käyttäen. Näiden tietojen avulla pystymme paremmin ehdottamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaa liittymää.

Milloin on hyvä aika vaihtaa liittymää?
Liittymää kannattaa lähteä vaihtamaan tai kilpailuttamaan silloin, kun nykyinen sopimus on päättymässä. Liittymän vaihto voi olla myös ajankohtainen, jos olet tyytymätön oman operaattorin tarjoamaan palveluun. Kannattaa myös pohtia palveluiden keskittämistä yhdelle operaattorille, sillä silloin pysyt helpommin perillä siitä, mitä palveluja on yrityksesi käytössä.

Minkälainen liittymätyyppi sopii erityisesti yrittäjälle?
Yrittäjän kannattaa kiinnittää erityistä huomiota liittymän datapaketin nopeuteen. Yrittäjät tekevät usein töitä siellä missä asiakas on ja silloin voi tulla tarve jakaa oma internetyhteys puhelimesta. Lähes kaikissa DNA:n liittymissä on myös kiinteä EU-datapaketti, joka auttaa kansainvälistä yrittäjää. Esimerkiksi DNA Rajaton -liittymät soveltuvat yrittäjän tarpeisiin erinomaisesti.

Meneekö yhteyteni poikki heti, kun olen vaihtanut liittymää?
Voit hengittää huoletta – liittymän vaihto ei aiheuta käyttökatkoa! Numeron siirto kestää viisi arkipäivää, jonka aikana vanha liittymä toimii normaalisti. Operaattorisi lähettää sinulle tekstiviestin, jossa lukee kellonaika ja päivämäärä, jolloin sinun tarvitsee vaihtaa SIM-korttisi uuteen.

Mitä etua on Dual-SIM-puhelimesta yrittäjälle? 
Dual-SIM-puhelimeen saa kaksi SIM-korttia, jolloin saat kaksi numeroa samaan puhelimeen. Tällöin sinun on esimerkiksi mahdollista laittaa työliittymä pois päältä työajan ulkopuolella.

Palveluita on kaupassa monia, mutta tarvitseeko yrittäjä niitä kaikkia?
Lisäpalvelut tuovat helpotusta yrittäjän arkeen. Lisäpalveluja ovat esimerkiksi tietoturvapalvelut, toimistoviestintäpalvelut ja vaihdepalvelu. Esimerkiksi vaihdepalvelun avulla voit varmistaa, että joku aina vastaa asiakkaan puheluun. DNA:n ammattitaitoiset myyjät osaavat auttaa tarpeellisten palvelujen seulomisessa.

Mikä on 5G ja onko siitä hyötyä yrittäjälle?
5G on uuden sukupolven langaton yhteysteknologia. Sen peitto laajenee Suomessa jatkuvasti ja tukiasemia on jo yli 100 paikkakunnalla. Siitä on apua monille yrittäjille, jotka tarvitsevat työn puolesta yhteyden, jonka avulla suurten tiedostojen lataaminen tai lähettäminen onnistuu vaivatta. 5G:llä varmistat, että käytössäsi on aina nopein saatavilla oleva yhteys. Jos 5G:n mahdollisuudet kiinnostavat, kannattaa tutustua 5G-oppaaseemme!

 

Saiko kysymyslista sinut janoamaan lisää tietoa? Tule mukaan maksuttomaan Yrittäjän Digiakatemiaan, jonka avulla pääset kehittämään liiketoimintaasi tehokkaaksi, tietoturvalliseksi ja kannattavaksi.

 

Artikkeli päivitetty 8.6.2021. Alunperin artikkeli on julkaistu 19.3.2021.

Avainsanat:

Vinkit Yrittäjille
 

Lue lisää uudesta työstä

9/2021 DNA Business

Keskitä mobiilipalvelut yhdelle luukulle – toimivat ja oikein valitut ratkaisut tukevat yrityksen kasvua

Yhä useampi työtehtävä hoituu nykyään mobiilisti.
SIM-kortilla varustettu tabletti on paras liikkuvan työn väline
9/2021 DNA Business

SIM-kortilla varustettu tabletti on paras liikkuvan työn väline

Neljä asiaa, jotka tekevät tabletista läppäriä näppärämmän työvälineen.
Merja Rahkola-Toivanen on yrityssparraaja KasvuOpen-verkostossa, jossa hän neuvoo yrityksiä muun muassa myynnissä, markkinoinnissa ja johtamisessa.
9/2021 DNA Business

Pizzayrittäjän kasvuneuvo: "Palkkaa ainakin yksi betonibuutsi!"

Merja Rahkola-Toivanen on yrityssparraaja KasvuOpen-verkostossa.
9/2021 Olli Sirkka

Pelataanko teilläkin innovaatiolottoa kahviautomaatilla? Oikeat innovaatiot syntyvät toisin

”Kyllä meillä on innovointikyky pahasti kärsinyt etäilystä”.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.