Yrittäjä, tiedätkö milloin kannattaa vaihtaa liittymää?

Tiedätkö mitä hyötyä Dual-SIM tuo yrittäjän arkeen tai milloin on hyvä aika vaihtaa liittymää? Käyttävätkö yrittäjät jotain lisäpalveluja? Entä 5G, onko siitä hyötyä yrittäjälle? Keräsimme pienen tietopaketin yrittäjiä usein askarruttavista kysymyksistä.

Mitä yrittäjän pitää tietää liittymää vaihtaessaan?
Ammattimaisen myyjän tehtävä on selvittää asiakkaan tarpeet ja löytää niihin paras ratkaisu. Asiakas voi tehdä pientä ennakkovalmistautumista ennen liittymän vaihtoa esimerkiksi pohtimalla, kuinka monta liittymää yrityksensä käyttöön tarvitsee ja millaiseen tarpeeseen ne tulevat – onko tapana soitella paljon tai kenties siirtää suuria tiedostoja mobiilidataa käyttäen. Näiden tietojen avulla pystymme paremmin ehdottamaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaa liittymää.

Milloin on hyvä aika vaihtaa liittymää?
Liittymää kannattaa lähteä vaihtamaan tai kilpailuttamaan silloin, kun nykyinen sopimus on päättymässä. Liittymän vaihto voi olla myös ajankohtainen, jos olet tyytymätön oman operaattorin tarjoamaan palveluun. Kannattaa myös pohtia palveluiden keskittämistä yhdelle operaattorille, sillä silloin pysyt helpommin perillä siitä, mitä palveluja on yrityksesi käytössä.

Minkälainen liittymätyyppi sopii erityisesti yrittäjälle?
Yrittäjän kannattaa kiinnittää erityistä huomiota liittymän datapaketin nopeuteen. Yrittäjät tekevät usein töitä siellä missä asiakas on ja silloin voi tulla tarve jakaa oma internetyhteys puhelimesta. Lähes kaikissa DNA:n liittymissä on myös kiinteä EU-datapaketti, joka auttaa kansainvälistä yrittäjää. Esimerkiksi DNA Rajaton -liittymät soveltuvat yrittäjän tarpeisiin erinomaisesti.

Meneekö yhteyteni poikki heti, kun olen vaihtanut liittymää?
Voit hengittää huoletta – liittymän vaihto ei aiheuta käyttökatkoa! Numeron siirto kestää viisi arkipäivää, jonka aikana vanha liittymä toimii normaalisti. Operaattorisi lähettää sinulle tekstiviestin, jossa lukee kellonaika ja päivämäärä, jolloin sinun tarvitsee vaihtaa SIM-korttisi uuteen.

Mitä etua on Dual-SIM-puhelimesta yrittäjälle? 
Dual-SIM-puhelimeen saa kaksi SIM-korttia, jolloin saat kaksi numeroa samaan puhelimeen. Tällöin sinun on esimerkiksi mahdollista laittaa työliittymä pois päältä työajan ulkopuolella.

Palveluita on kaupassa monia, mutta tarvitseeko yrittäjä niitä kaikkia?
Lisäpalvelut tuovat helpotusta yrittäjän arkeen. Lisäpalveluja ovat esimerkiksi tietoturvapalvelut, toimistoviestintäpalvelut ja vaihdepalvelu. Esimerkiksi vaihdepalvelun avulla voit varmistaa, että joku aina vastaa asiakkaan puheluun. DNA:n ammattitaitoiset myyjät osaavat auttaa tarpeellisten palvelujen seulomisessa.

Mikä on 5G ja onko siitä hyötyä yrittäjälle?
5G on uuden sukupolven langaton yhteysteknologia. Sen peitto laajenee Suomessa jatkuvasti ja tukiasemia on jo lähes 140 paikkakunnalla. Siitä on apua monille yrittäjille, jotka tarvitsevat työn puolesta yhteyden, jonka avulla suurten tiedostojen lataaminen tai lähettäminen onnistuu vaivatta. 5G:llä varmistat, että käytössäsi on aina nopein saatavilla oleva yhteys. Jos 5G:n mahdollisuudet kiinnostavat, kannattaa tutustua 5G-oppaaseemme!

 

Saiko kysymyslista sinut janoamaan lisää tietoa? Ota yhteyttä DNA:n myyntipalveluun! Saat kiireetöntä palvelua ja asiantuntijan suositukset liittymien, laitteiden ja palvelujen valintaan.

 

Artikkeli päivitetty 22.12.2021. Alunperin artikkeli on julkaistu 19.3.2021.

Avainsanat:

Vinkit Yrittäjille
 

Lue lisää uudesta työstä

6/2022 Jaana-Liisa Malin

Palveluntarjoaja vai aito kumppani? Yritysten väliset suhteet vaativat työtä, mutta palkitsevat onnistuessaan

Yritysten välinen vuorovaikutus on vahvaa suhdetoimintaa – omine ylä- ja alamäkineen.
Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa.
6/2022 DNA Business

Kalastelu ja heikot kotipalomuurit nakertavat nyt tietoturvaa

Kyberrikolliset manipuloivat vastaanottajaa mielellään pelolla.
6/2022 DNA Business

Kuinka helpottaa asiakaspalvelijan arkea, kun viestitulvaan tahtoo hukkua? DNA:n ratkaisu on Genesys

Genesys-pilvipalvelu helpottaa asiakaspalvelijoiden arkea, tehostaa työskentelyä ja helpottaa tasalaatuisen monikanavaisen asiakaspalvelun toteuttamista. Yhteydenottoihin vastaaminen onnistuu yhdessä kanavassa eikä asiakaspalvelu ole enää ohjelmien välillä poukkoilua.
6/2022 DNA Business

Kesällä voi taas keskittyä – mitä kaikkea johtajan tulisi tietää tekkimaailman menosta?

Johtajat ovat taas saaneet paahtaa täysillä koko kevään ja lähestyvä kesäloma lupailee hetken helpotusta.

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.