Blogit

Miksi yrittäjän kannattaa hankkia mobiililiittymät yhdeltä luukulta?

Milloin sinulta on viimeksi kysytty ”Onko liittymäasiat kunnossa”? Varsinkin yrittäjän kannattaa nopean ohikävelyn tai luurin sulkemisen sijasta pysähtyä miettimään, miten asia oikeasti on. Onko aikanaan vain tullut hankittua jotain ja sitten jämähdettyä siihen, vai onko mobiiliyhteyksiä ajateltu laajemmassa mittakaavassa, osana yrityksen strategiaa.

Mobiiliviestintä ei ole nykymaailmassa mikään välttämätön paha, vaan liiketoimintaa tukeva kilpailuetu. Toimivat, oikein valitut ratkaisut antavat yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä oman liiketoimintansa edistämiseen ilman huolia yhteyksien riittävyydestä tai toimintavarmuudesta.

Liittymäkenttä myös elää koko ajan, ja sekä teknologiat että palvelut kehittyvät. Esimerkiksi läpimurtonsa tehneet 5G-yhteydet tekevät myös viestinnästä nopeampaa ja tehokkaampaa.

Yrityksen mobiililiittymien keskittäminen DNA:lle tarjoaa runsaasti etuja: 

  • Liittymäpakettien selkeä kiinteä hinnoittelu sekä rajaton data- ja puhekäyttö kotimaassa auttavat ennakoimaan kuluja ja helpottavat budjetointia.
  • Useimmat DNA:n yritysliittymät ovat 5G-yhteensopivia ja vastaavat näin myös pitkälle tulevaisuuden tarpeisiin.
  • Onko yrityksesi vientialalla? Lähes kaikissa DNA:n liittymissä on rajaton datakäyttö kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi ne sisältävät kiinteän EU-datapaketin. Näin sähköpostien lukeminen ja surffailu onnistuu myös kotimaan rajojen ulkopuolella ilman huolta ylimääräisistä kuluista.
  • Maksa vain siitä, mitä tarvitset: jos työntekijä ei tarvitse tiedonsiirtopalveluja tai käyttää niitä hyvin harvoin, hänelle voidaan valita liittymä, jonka hinnoittelu perustuu todelliseen käyttöön. Tällöin kuukausimaksu on usein edullisempi kuin kiinteähintaisissa liittymissä.
  • Kun yritys kasvaa tai tarpeet muuttuvat, DNA:n liittymät kasvavat mukana. Uusien lisä- ja yrityspalveluiden, kuten Vaihdepalvelun, aktivointi on vaivatonta ja kustannustehokasta.
  • Kun liittymät on keskitetty, niitä on helppo hallita itsepalveluna tai DNA:n yritysasiakaspalvelun kautta. Lisäksi kaikki palvelut ovat yhdellä laskulla: helppoa ja kätevää.
  • Jos verkko tökkii, liiketoiminta tökkii. DNA:n huippulaadukas verkko takaa, että yrityksen viestintätarpeet hoituvat nopeasti ja luotettavasti. Omnitele vertaili 5G-mobiiliverkkojen tiedonsiirtonopeutta tukiasemalta päätelaitteeseen marraskuussa 2020, ja DNA oli kaikista nopein.
  • DNA:n asiakkailla on käytössään jatkuvasti uusinta luotettavaksi todettua tekniikkaa. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoisia, sillä DNA:n verkossa kulkee eniten dataa koko maailmassa!

 

Kaipaatko lisää tietoa pienille yrityksille sopivista mobiili- tai tietoturvaratkaisuista? Lataa oppaamme!
 

Avainsanat:

Mobiili Vinkit Yrittäjille

Lue lisää uudesta työstä

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Tee asiakaspalvelusta yrityksesi kruununjalokivi – Ota käyttöön tekoälyvalmis monikanavainen asiakaspalveluratkaisu

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Hiekka-akku on tämän hetken puhuttavin innovaatio – Polar Night Energyllä on kunnianhimoiset kasvutavoitteet

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Mullista yrityksesi asiakaspalvelu tekoälyn voimalla – asiakaspoistuma pienenee, myynti kasvaa ja työntekijäkokemus paranee

Artikkeli
4/2024 DNA Yrityksille

Asiakkaan tukena joka käänteessä – DNA:laiset syttyvät asiakaskohtaamisista ja kokevat työnsä merkitykselliseksi

Miltä näyttää teknologian vuosi 2024?

Uljaan uuden huomisen onnennumero on 14 – nimittäin niin monta nousevaa teknologiatrendiä esitellään DNA:n vuoden 2024 teknologiatrendiraportissa! Lue valppaasti, sillä monet näistä trendeistä tulevat jättämään jälkensä historiaan.

 

Pysy digitalisaation vauhdissa.

Tilaa DNA Yrityksille -uutiskirje sähköpostiisi!

Hyödynnetäänkö teillä jo uuden työn mahdollisuuksia? Ota yhteyttä – katsotaan yhdessä parhaat ratkaisut yrityksellesi.