Rock Dog 2 Rock Around the Park

Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV -asiakkaillemme

Kuukauden kanava maaliskuussa 2024: English Club TV

English Club TV on englannin kielestä kiinnostuneille suunnattu kanava. English Club TV tarjoaa päivittäisen kielikylvyn ja opit kielioppia, kasvatat sanastoa ja parannat ääntämistä. Kanavalla ohjelmia monipuolisesti kaikenikäisille: uutisia, TV-sarjoja sekä elokuvia englanninkielisellä tekstityksellä. Kielen opiskelu voi olla näin hauskaa!

Kuukauden tärpit:

Rock Dog 2: Rock Around the Park

Nämä koirat tietävät, miten rokata! Bodi ja hänen ystäviensä bändi True Blue on tullut paikallisiksi julkkiksiksi omassa kylässään. Mutta heille tarjotaan mahdollisuuden lähteä kiertueelle pop-sensaatio Lil’ Foxyn kanssa.

Rock Dog 2: Rock Around the Park

Sunnuntaina 3.3. ja keskiviikkona 20.3. klo 18.00
Maanantaina 11.3. ja torstaina 28.3. klo 22.00

Nämä koirat tietävät, miten rokata! On kulunut vuosi ensimmäisestä Rock Dog -elokuvasta. Bodi ja hänen ystäviensä bändi True Blue on tullut paikallisiksi julkkiksiksi omassa kylässään. Mutta heille tarjotaan mahdollisuuden lähteä kiertueelle pop-sensaatio Lil’ Foxyn kanssa. Englanniksi rokkaava animaatioelokuva koko perheelle.

Tiibetinmastiffi Bodi ja hänen ystäviensä bändi True Blue ovat breikkaamassa kansainvälisesti. Musiikkimoguli Lang palkkaa bändin poptähti Lil’ Foxin kiertueelle. Bodi ja hänen bändikaverinsa oppivat samalla, että kuuluisuudella on hintansa. Vain pysymällä uskollisena itselleen, he voivat vapauttaa rock’n’ rollin voiman.

English United

English United

Luova yhdysvaltalainen opettaja sekä bloggaaja Luke Priddy vetää ohjelmaa, ja hän esittelee, miten amerikanenglanti eroaa brittienglannista.

English United

Lauantaina 23.3 klo 15.00

English United kokoaa englannin kielen opettajat ympäri maailmaa yhteen. Luova yhdysvaltalainen opettaja sekä bloggaaja Luke Priddy vetää ohjelmaa, ja hän esittelee, miten amerikanenglanti eroaa brittienglannista.

English United on uudenlainen opetusohjelma, joka sopii kaikille, jotka haluavat parantaa englannin kielen taitoaan. Ohjelmaa katsomalla opit uusia sanoja, kielioppia ja kielenkäyttöä eri tilanteissa. Ja samalla se innostaa oppimaan lisää.

Basic Lexis

Basic Lexis

Englantia aloittelijoille. Basic Lexis -sarjassa läpikäydään substantiiveja, eli esineitä joita löydät kotoasi.

Basic Lexis

Lauantaina 2.3. klo 11.45 ja tiistaina 12.3. klo 8.30

Englantia aloittelijoille. Basic Lexis -sarjassa läpikäydään substantiiveja, eli esineitä joita löydät kotoasi. Ota vielä askel pidemmällä ja opit, mitkä verbit eli teonsanat kuvaavat näitä esineitä, mitä näillä esineillä tehdään. Opit uusia sanoja, substantiiveja ja verbejä, ja opit käyttämään niitä lauseissa.

Basic Lexis -sarjassa läpikäydään tuttuja esineitä ja opetellaan niiden englanninkielisiä nimiä. Samalla opetellaan, miten niiden käyttöä kuvaillaan englanniksi. Sarjassa opitaan uusia sanoja ilon ja onnistumisen kautta. Ja lopuksi vielä voi testata, mitä kaikkea on oppinutkaan sarjan jaksossa.

Midnight in Paris

Midnight in Paris

Gil Pender on esikoiskirjaansa viimeistelevä käsikirjoittaja ja lomailee kesäisessä Pariisissa. Eräänä taianomaisena yönä Gil tutustuu sattumalta ihastuttavaan Adrianaan.

Midnight in Paris

Keskiviikkona 6.3 klo 22.00 ja lauantaina 15.3. klo 18.00

Gil Pender (Owen Wilson) on esikoiskirjaansa viimeistelevä käsikirjoittaja ja lomailee kesäisessä Pariisissa. Hän unelmoi 1920-luvun boheemielämästä Pariisista. Eräänä taianomaisena yönä Gil tutustuu sattumalta tuon ajan taiteilijoihin, mm. Ernst Hemingwayhin, Gertrud Steiniiin, F. Scott Fitzgeraldiin, Pablo Picassoon ja Luis Buñueliin sekä taiteilijoita inspiroivaan, ihastuttavaan Adrianaan.

Ihana Pariisi on tulvillaan rakkautta ja mystiikkaa. Woody Allenin ohjaamassa ja kirjoittamassa komediassa, huippunäyttelijät pääsevät leikkimään tätä keskiyön taikaa. Gil Penderillä on kihlasormus nimettömässä, mutta ruoho on vihreämpää ja rakkaus raikkaampaa Pariisin yössä. Mitä tapahtuukaan Pariisissa Panthéonin kulmilla keskiyön aikaan?

Perfect English

Perfect English

Haluatko oppia puhumaan englantia yhtä sujuvasti kuin äidinkielenään puhuvat?

Perfect English

Lauantaina 16.3. ja 30.3. klo 11.00

Haluatko oppia puhumaan englantia yhtä sujuvasti kuin äidinkielenään puhuvat? Perfect English -sarja on koko joukko videoharjoituksia. Ne on suunnattu juuri sinulle, joka haluat parantaa ääntämistäsi.

Sarjassa vieraillaan eri paikoissa Iso-Britanniassa ja esitellään näitä paikkoja. Samalla puhutaan englantia hitaasti ja selkeästi, selittäen äänten ääntämiset tietyissä sanoissa. Perfect English on suunnattu alakoulun oppilaille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan ääntämistään.

Näin katsot Kuukauden kanavaa

Televisiolla

DNA:n kaapeliverkossa Kuukauden kanavan English Club TV:n näet HD-teräväpiirtokanavana kanavapaikalla 131.

DNA viihdeboksi ja DNA viihdeboksi kaiuttimilla tarjoavat Kuukauden kanavan vakiopaikallaan 250.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella

Katselet Kuukauden kanavaa osoitteessa dnatv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla

Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).

 

Haluatko nähdä English Club TV -kanavan jatkossakin?

DNA Mix 4

9,95 €/kk

+ DNA TV 0 €/kk/1 kk (jatkossa 3,50  €/kk) tai TV-kortti 3,50 €/kk
Ei määräaikaa.

DNA Mix 8

15,95 €/kk

+ DNA TV 0 €/kk/1 kk (jatkossa 3,50  €/kk) tai TV-kortti 3,50 €/kk
Ei määräaikaa.