Eläinmaailman kuningattaret
Eläinmaailman kuningattaret

Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV -asiakkaillemme

Kuukauden kanava huhtikuussa 2024: Nat Geo Wild

Eläimellistä menoa! Kohtaa kesyttämätön luonto omassa olohuoneessasi. Nat Geo Wild tuo ruutuusi upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Kanava tarjoaa upeita luontoelämyksiä ilman mainoskatkoja ympäri vuorokauden.

Kuukauden tärpit:

Eläinmaailman kuningattaret
Eläinmaailman kuningattaret

Eläinmaailman kuningattaret

Eläinmaailman kuningattaret -sarjassa tutustutaan eläinmaailman matriarkaatteihin sekä naarasjohtajiin näyttelijä Angela Bassetin johdattamana.

Eläinmaailman kuningattaret

Planeettamme villeimmät paikat ovat olleet voimakkaiden johtajien temmellyskenttiä. Uudenlaiset sankarit ovat nousemassa: älykkäät, raivokkaat ja sitkeät naiset. Eläinmaailman kuningattaret -sarjassa tutustutaan eläinmaailman matriarkaatteihin sekä naarasjohtajiin näyttelijä Angela Bassetin johdattamana. Kaikki kunnia kuningattarelle!

Eläinmaailman kuningattaret -sarja tuo keskipisteeseen eläinmaailman naaraat. Neljän vuoden ajan tehty seitsenosainen sarja hyödyntää huipputeknologiaa ja paljastaa yllättäviä tilanteita, kuinka naiset nousevat luonnossa valtaan: luottaen yhteistyöhön sekä viisauteen, ei niinkään raakaan voimaan. Emme turhaa kutsu luontoa luontoäidiksi.

Ainutlaatuiset mustekalat
Ainutlaatuiset mustekalat

Ainutlaatuiset mustekalat

Mustekalat ovat erikoisempia kuin olemme koskaan kuvitellutkaan. Dokumentti esittelee näiden erikoisten vesieläinten elämää, niiden omassa elinympäristössään.

Ainutlaatuiset mustekalat

Mustekalat ovat kuin vedenalaisia avaruusolentoja: kolme sydäntä, sininen veri ja kyky puristaa itsensä silmämunansa kokoisesta reiästä läpi. Ne pystyvät käyttämään työkaluja, muuttamaan ulkonäköään ja kommunikoimaan muiden lajien kanssa. Ainutlaatuiset mustekalat -dokumentti saa ensi-iltansa Maan päivän kunniaksi ja on osa uraauurtavaa, palkittua ja luonnonhistoriallisten Secrets of -dokumenttisarjaa.

Mustekalat ovat erikoisempia kuin olemme koskaan kuvitellutkaan. Ainutlaatuiset mustekalat -dokumentti esittelee näiden erikoisten vesieläinten elämää, niiden omassa elinympäristössään. Paul Ruddin juontama dokumentti on osa uraauurtavaa, Emmy-palkittua Secrets of -dokumenttisarjaa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Uskomaton eläinlääkäri Pol

Uskomaton eläinlääkäri Pol

Tule mukaan seuraamaan uskomatonta tohtori Polin työtä, kun hän työskentelee Michiganin maaseudulla. Hän hoitaa lukuisia potilaitaan, kuten hevosia, sikoja, lehmiä, lampaita, alpakoita, vuohia, kissoja, koiria ja jopa satunnaisesti jopa poroja.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

Tohtori Pol ja hänen lahjakas Pol Vet -tiiminsä on suurten kotieläinten ja lemmikkien asiantuntija. Vaikka itse tohtori Pol alkaa olla seniori-ikäinen, ei hän ole jäämässä eläkkeelle. Eikä Tohtori Pol ole ihan tavallinen eläinlääkärikään, vaan hän on erikoistunut isompien kotieläimien hoitoon.

Tule mukaan seuraamaan uskomatonta tohtori Polin työtä, kun hän työskentelee Michiganin maaseudulla. Hän hoitaa lukuisia potilaitaan, kuten hevosia, sikoja, lehmiä, lampaita, alpakoita, vuohia, kissoja, koiria ja jopa satunnaisesti jopa poroja. Tohtori Pol on tunnettu vanhan koulukunnan lääkärinä, joka arvostaa suoraa toimintaa.

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

DNA:n kaapeliverkossa näet Kuukauden kanavan Nat Geo Wildin teräväpiirtolaadulla kanavapaikalla 114.

DNA viihdeboksi ja DNA viihdeboksi kaiuttimilla tarjoavat Kuukauden kanavan vakiopaikallaan 250.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella

Kuukauden kanavaa katselet osoitteessa dnatv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla

Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).

 

Haluatko nähdä Nat Geo Wild -kanavan jatkossakin? 

DNA Mix 4

9,95 €/kk

+ DNA TV 0 €/kk/1 kk (jatkossa 3,50  €/kk) tai TV-kortti 3,50 €/kk
Ei määräaikaa.

DNA Mix 8

15,95 €/kk

+ DNA TV 0 €/kk/1 kk (jatkossa 3,50  €/kk) tai TV-kortti 3,50 €/kk
Ei määräaikaa.