Kiinteistöille

Laadukkaat tietoliikennepalvelut kiinteistöille DNA:lta

DNA Kaapelitelevisio ja kaapelilaajakaista

Kaapeliverkon kautta asukkaiden saatavilla on kaapelinettiyhteys. Kaapelilaajakaistapalvelu tuo kiinteistöön ja asuntoihin huippunopean ja toimintavarman netin vuosiksi eteenpäin. Kaapeliverkon taustalla on kymmeniä tuhansia kilometrejä valokuitua, mikä takaa vähintään yhden gigan yhteyden. Asuntoihin verkkoyhteys tulee TV-antennirasian kautta – ja tuo saataville myös kaapeli-tv-kanavat.

Mikäli et ole varma, onko taloyhtiösi kytketty DNA:n kaapelitelevisioverkkoon, tiedustele asiaa taloyhtiön hallitukselta tai isännöitsijältä tai DNA:n taloyhtiömyynniltä.
 

DNA Parkkihallikuuluvuus

Parkkihallien kuuluvuus taloyhtiöissä ja kiinteistöosakeyhtiössä on noussut esiin erityisesti sähköautojen yleistyessä ja niiden latausasemien hankinnan yhteydessä. DNA tarjoaa ratkaisun taloyhtiön parkkihallin kuuluvuusongelmiin.

DNA Parkkihallikuuluvuus parantaa parkkihallien mobiilikuuluvuutta ja takaa luotettavan yhteyden, jotta sähköautojen ja latausasemien etähallinnasta puhelimella tulee vaivatonta. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä DNA:n taloyhtiömyynnin paikalliseen yhteyshenkilöön. Parkkihallien sisäkuuluvuusratkaisu saatavilla Pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun ja Lahden alueella.

Talotekniikkaliittymät

Taloyhtiöissä tarvitaan talotekniikkaliittymiä esimerkiksi lämmönjakohuoneen tekniikan etävalvontaan, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisten tilojen kulunvalvontaan, kameravalvontaan, taloyhtiön saunan lämmityksen ohjaukseen sekä muihin talotekniikan käyttötarpeisiin (parkkipaikkojen lämpötolpat, sähköautojen lataustolpat) jne.

Hyödynnä edullisen taloyhtiösopimuksen perusnopeutta erilaisiin automaatiotarpeisiin. Talotekniikkaliittymä tilataan DNA Taloyhtiöpalvelusta ja se lisätään olemassa olevalle sopimukselle. Palvelun hinnan saat DNA Taloyhtiömyynnin edustajaltasi tai Taloyhtiöpalvelusta.
 

Taloyhtiön tietoturva

Taloyhtiöissä ohjataan lukuisia tärkeitä toimintoja automaattisesti sekä etänä. Näitä ovat lämmönjakohuoneen tekniikka, ilmanvaihtokoneistot, hissien ja lukitusjärjestelmän tai yleisen kulunvalvonta, kameravalvonta, parkkipaikkojen sähkö- ja lataustolpat, ylipäätään kaikki sellaiset taloyhtiön toiminnot, joita halutaan ohjata etänä huoltoyhtiön kautta. 

DNA:n taloautomaatioliittymät ovat tietoturvallisia

Uudet asumisen turvaratkaisut ja toimiva talotekniikan etähallinta edellyttävät vahvaa tietoturvaa. DNA:n turvalliset liittymät sopivat erinomaisesti kiinteistöautomaation sensoreiden, laitteiden ja järjestelmien väliseen tiedonsiirtoon.

Tosibox on helppo, edullinen ja laiteriippumaton

Tosibox on kustannustehokas, laitteistopohjainen tietoturvaratkaisu DNA:n kiinteistöasiakkaiden talotekniikan varmistamiseksi. Tosiboxin teknologia luo täysin turvallisen etäyhteyden kiinteistöautomaation laitteisiin, joita voi hallita ja valvoa etänä. Yhteyteen pääsee käsiksi vain valtuutetuista laitteista. Isännöitsijän ja huoltoyhtiön työtä helpottaa, että sen avulla voi tarvittaessa hallita yhden käyttöliittymän kautta kaikki taloyhtiökohteet. Etähallintaan voidaan liittää esimerkiksi taloyhtiön lämmitys, ilmanvaihto, valaistus, ovien lukitukset ja ajastukset sekä taloyhtiösaunat.

Tosiboxi on laiteriippumaton ja näin se sopii käyttöön kaikkien valmistajien kiinteistöautomaation kanssa.

Kysy lisää DNA:n taloyhtiömyynnistä