KODINPORTTI-KOSKETUS­TAULU

Kodinportti on moderni valinta kiinteistöjen aulatiloihin. Kodinportti-palvelu tuo taloyhtiöviestinnän nykyaikaan.

Kodinportti:

Kokoaa kaikki tärkeät tiedot yhteen paikkaan.
Taloyhtiön, kiinteistöhuollon ja asukkaiden ilmoitukset, asukaslistat, tiedotteet ja tilojen varaukset - kaikki yhdessä paikassa.
Taloyhtiön tärkeät tiedot ovat aina helposti löydettävissä.

Pitää taloyhtiön tiedot aina ajan tasalla.
Hallitus, isännöitsijä tai huoltoyhtiö pystyvät Kodinportin avulla viestimään nopeasti asukkaille. Tietojen päivitys tapahtuu ilman käyntiä kiinteistössä.

Korvaa paperintäytteiset ilmoitustaulut.
Tiedotteiden jakelut ja irralliset varausvihkoset jäävät historiaan. Asukkaat voivat omalla mobiilisovelluksella tehdä saunavuoron tai pyykkituvan varauksen.

On jokaisen taloyhtiön ulottuvilla.
Palvelu ei vaadi suuria investointeja. Käyttö on edullista kiinteällä kuukausikustannuksella. 
Kodinportti-palvelu vie taloyhtiön moderniin aikaan ja nostaa kiinteistön arvoa.

Kodinportti helposti käyttöön

Pyytämällä tarjouksen DNA:n asiantuntijoilta saat lisää tietoa Kodinportin hyödyistä ja hinnoittelusta omalle taloyhtiöllesi.

Käytä Kodinporttia näin:

Digitaaliselta näytöltä

Asukkaat kirjautuvat helposti sisään taulua koskettamalla, varaavat esimerkiksi ajan saunavuorolle ja muihin yhteisiin tiloihin sekä lukevat isännöitsijän ja kiinteistönhuollon jättämät viestit tai esimerkiksi taloyhtiön talkookutsut.

Etänä netissä

Tietojen päivittäminen onnistuu paikkariippumattomasti Kodinportaali-etäliittymän avulla tietokoneen tai matkapuhelimen internet-selaimella. Ilmoituksien julkaisuaika voidaan ajastaa. Asukas voi tehdä varauksia etäliittymän avulla mistä haluaa. Esimerkiksi saunavuoron varaus onnistuu helposti etänä.

Sovelluksen kautta

Kodinportti Mobile on oma sovellus Kodinportin asukaskäyttäjille. Sen kautta asukkaat voivat tehdä varauksia ja saada tiedotteita puhelimeensa. Mobiilisovellus on hyvä ratkaisu myös kohteissa, joista puuttuu varsinainen porraskäytävä. Kodinportti Mobile on ladattavissa suoraan älypuhelimiin ja tabletteihin sovelluskaupasta.

Hyödyt isännöitsijälle ja rakennuttajalle

Nostaa kiinteistön arvoa, silti edullinen

Kodinportti nostaa kiinteistön arvoa, mutta on käyttökustannuksiltaan edullinen investointi. Kosketustaulu tarvitsee toimiakseen ainoastaan internet-liittymän ja sähkövirran. Internet- liittymä voi olla myös kiinteistön yhteinen, kuten DNA:n taloyhtiölaajakaista. Kodinportin voi hankkia jo olemassa olevaan tai vasta rakenteilla olevaan kiinteistöön.

Säästää kaikkien aikaa ja vaivaa

Tietojen ylläpitoon osallistuvat usein esimerkiksi kiinteistönhuolto, isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen jäsenet. Kodinportissa tietojen päivitys onnistuu helposti Kodinportaali-etäliittymän avulla kaikilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla, joissa on internet-yhteys. Tietojen muuttaminen ei vaadi siis erillistä käyntiä taululla ja tietoja voi päivittää missä ja milloin tahansa – myös ajastetusti. Asukaslistan muutokset voidaan synkronoida päivittymään vuokrasopimuksien mukaisesti.

Paikan päällä tapahtuvien työvaiheiden poistuminen vaikuttaa suoraan kustannuksia alentavasti.

Lisää asukastyytyväisyyttä

Digitaalinen taulu tavoittaa asukkaat perinteisiä ratkaisuja paremmin ja nostaa helposti asukastyytyväisyyttä.

Kodinportti täyttää lakisääteisen asukasinformaation tarjoamisen velvoitteita. Asukaslistat, tiedotteet, talon säännöt, tilojen ja resurssien varaukset löytyvät taululta helposti. Tärkeiksi luokitellut asukastiedotteet voidaan korostaa, jotta niiden tavoittavuus on mahdollisimman suuri. Kodinportin käyttö ei vaadi erillisiä avaimia tai muita mukana kuljetettavia tunnistuslaitteita. Jos kiinteistössä on käytössä iLOQ-avaimet, voidaan Kodinportti-taululla kirjautuminen toteuttaa myös iLOQ-avaimen avulla.

Kestää aikaa ja käyttöä

Kodinportti on suunniteltu erityisesti kerrostalon rappukäytäviin sopivaksi. Sen rakenne on kestävä ja kaikilla tärkeimmillä tietoteknisillä osilla on jopa 5 vuoden takuu. Kodinportti on varma valinta myös tulevaisuutta silmällä pitäen, sillä palvelun käyttöoikeuteen sisältyvät tärkeät ohjelmistopäivitykset ja jopa myöhemmin julkaistavat uudet toiminnot.