digitaalinen ilmoitustaulu seinällä

Kodinportti tuo taloyhtiöviestinnän nykyaikaan

Kodinportti tarjoaa modernit digiajan ratkaisut asuinkiinteistöille.
Kodinportti-palvelut koostuvat mobiilisovelluksesta, porrasnäytöistä ja Kodinportaali-etäliittymästä..

Pyytämällä tarjouksen saat lisää tietoa Kodinportin hyödyistä ja hinnoittelusta omalle taloyhtiöllesi.

Tietojen päivitys etäliittymän avulla

Kiinteistönhuolto, isännöitsijä tai taloyhtiön hallitus voivat Kodinportin avulla viestiä nopeasti yhtiön asukkaille. Tietojen päivitys tapahtuu Kodinportaali-etäliittymän avulla ja tietoja voidaan päivittää myös ajastetusti. Tämä säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa!

Korvaa paperintäytteiset ilmoitustaulut

Kodinportti-kosketustaulu korvaa kerrostaloaulassa paperintäyteiset perinteiset ilmoitustaulut ja irralliset vihkoset. Varaukset yhteisiin tiloihin, kuten pyykkitupaan, onnistuvat kätevästi. Kodinportin kosketuskäyttöliittymässä on helpot toiminnot ja selkeä ulkoasu ja käyttö siis onnistuu hyvin myös senioriasukkailta.

Kaikki tärkeät tiedot yhdessä paikassa

Taloyhtiön, kiinteistöhuollon ja asukkaiden ilmoitukset, asukaslistat, tiedotteet ja tilojen varaukset - kaikki yhdessä paikassa helposti löydettävissä. Asukas voi valita käyttääkö hän palvelua verkkoselaimellaan tai älypuhelimen Kodinportti-mobiilisovelluksella.

Jokaisen taloyhtiön ulottuvilla

Kodinportti ei vaadi suuria investointeja ja on käyttökustannuksiltaan edullinen. Kosketustaulu tarvitsee toimiakseen ainoastaan internet-liittymän ja sähkövirran. Kodinportin voit hankkia jo olemassa olevaan tai vasta rakenteilla olevaan kiinteistöön.
Tyylikäs Kodinportti nostaa kiinteistön arvoa, kestää käytössä ja lisää asumisviihtyvyyttä.

Lisää asumisen mukavuutta

Kodinportin avulla voidaan täyttää tasapuolisen asukasinformaation tarjoamisen velvoitteita. Asukaslistat, tiedotteet, talon säännöt, tilojen ja resurssien varaukset sekä esimerkiksi sääennusteet ja linja-autoaikataulut löytyvät taululta helposti. Kodinportti tavoittaa asukkaat perinteisiä ratkaisuja paremmin ja sen avulla asukastyytyväisyys kiinteistössä nousee.

Tyylikäs ratkaisu

Kodinportti on erityisesti suunniteltu kerrostalon rappukäytävän olosuhteisiin sopivaksi ja parantamaan osaltaan asuinympäristön tasokkuutta. Tauluratkaisu on rakenteeltaan kestävä ja kosketeltava pinta on vahvaa laminoitua lasia. Kodinportti on varma valinta myös tulevaisuutta silmällä pitäen, sillä palvelun käyttöoikeuteen sisältyvät tärkeitä ohjelmistopäivityksiä, parannuksia käytössä olevien taulujen toimintoihin ja myöhemmin julkaistavia uusia toimintoja.

Digitaaliselta näytöltä

Asukkaat kirjautuvat helposti sisään taulua koskettamalla, varaavat esimerkiksi ajan saunavuorolle ja muihin yhteisiin tiloihin sekä lukevat isännöitsijän ja kiinteistönhuollon jättämät viestit tai esimerkiksi taloyhtiön talkookutsut suoraa infonäytöltä.

Etänä netissä

Asukas voi tehdä varauksia Kodinportin etäliittymän avulla mistä haluaa. Esimerkiksi saunavuoron varaus onnistuu helposti etänä. Esimerkiksi tilojen ja palveluiden päällekkäisvarauksia ei enää tapahdu.

Sovelluksen kautta

Kodinportti Mobile on oma sovellus Kodinportin asukaskäyttäjille. Sen kautta asukkaat voivat tehdä varauksia ja saada tiedotteita puhelimeensa. Mobiilisovellus on hyvä ratkaisu myös kohteissa, joista puuttuu varsinainen porraskäytävä. Kodinportti Mobile on ladattavissa suoraan älypuhelimiin ja tabletteihin sovelluskaupasta.

Hyödyt isännöitsijälle ja rakennuttajalle

Nostaa kiinteistön arvoa, silti edullinen

Kodinportti nostaa kiinteistön arvoa, mutta on käyttökustannuksiltaan edullinen investointi. Kosketustaulu tarvitsee toimiakseen ainoastaan nettiliittymän ja sähkövirran. Nettiliittymä voi olla DNA:n taloyhtiölaajakaista. Kodinportin voi hankkia jo olemassa olevaan tai vasta rakenteilla olevaan kiinteistöön.

Säästää kaikkien aikaa ja vaivaa

Tietojen ylläpitoon osallistuvat usein esimerkiksi kiinteistönhuolto, isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen jäsenet. Kodinportissa tietojen päivitys onnistuu helposti Kodinportaali-etäliittymän avulla kaikilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla, joissa on internet-yhteys. Tietojen muuttaminen ei vaadi siis erillistä käyntiä taululla ja tietoja voi päivittää missä ja milloin tahansa – myös ajastetusti. Asukaslistan muutokset voidaan synkronoida päivittymään vuokrasopimuksien mukaisesti.

Paikan päällä tapahtuvien työvaiheiden poistuminen vaikuttaa suoraan kustannuksia alentavasti.

Lisää asukastyytyväisyyttä

Digitaalinen taulu ja helppokäyttöinen Kodinportti mobiili tavoittaa asukkaat perinteisiä ratkaisuja paremmin ja nostaa asukastyytyväisyyttä.
 

Kodinportti täyttää lakisääteisen asukasinformaation tarjoamisen velvoitteita. Asukaslistat, tiedotteet, talon säännöt, tilojen ja resurssien varaukset löytyvät taululta helposti. Tärkeiksi luokitellut asukastiedotteet voidaan korostaa, jotta niiden tavoittavuus on mahdollisimman suuri. Kodinportin käyttö ei vaadi erillisiä avaimia tai muita mukana kuljetettavia tunnistuslaitteita.
Jos kiinteistössä on käytössä iLOQ-avaimet, voidaan Kodinportti-taululla kirjautuminen toteuttaa myös iLOQ-avaimen avulla.

Kestää aikaa ja käyttöä

Kodinportti on suunniteltu erityisesti kerrostalon rappukäytäviin sopivaksi. Sen rakenne on kestävä ja kaikilla tärkeimmillä tietoteknisillä osilla on jopa 5 vuoden takuu. Kodinportti on varma valinta myös tulevaisuutta silmällä pitäen, sillä palvelun käyttöoikeuteen sisältyvät tärkeät ohjelmistopäivitykset ja jopa myöhemmin julkaistavat uudet toiminnot.