DNA TV mukaan mökille

Kesän paras tuliainen omalle mökille -
DNA TV ja viihdeboksi!

Kesä ja kaikki viihde yhdessä paikassa - tee vanhasta mökkitelevisiostasi älytelevisio DNA TV -palvelun ja viihdeboksin avulla!


DNA TV:n voit katsoa TV-kanavia ja suoratoistopalveluita helposti netin yli kaikkialla Suomessa, et siis tarvitse antenni- tai kaapeliyhteyttä. Tilaukseen sisältyy aina myös DNA TV -mobiilisovellus, jolla katsot ohjelmia missä haluat puhelimella, tabletilla tai tietokoneella, koko EU:n alueella. Viihdeboksi tekee mökkeilystä ja matkustamisesta mukavaa koko perheelle!

Katso peruskanavia myös netin kautta

Ota ohjelmat mukaasi DNA TV -mobiilisovelluksella

Nauti DNA TV Viihdekirjaston sarjoista ja leffoista

Tallenna ja katso ohjelmia silloin, kun sinulle sopii

Seuraa urheilua V Sport+ Suomi -kanavalta

Mökillä

Mölkky, grillattavat ja ruudut viritetty sadepäivien varalle? Check! DNA TV -palvelu ja viihdeboksi tekee lomailusta rennompaa, kun voit ottaa suoratoistopalvelut, kanavat, sovellukset ja muun viihteen mukaasi - mökkitelkkariin tai ulkomaille, tablettiin ja laiturinnokkaan, kesän kaikkiin ruutuihin.


 

Ulkomailla

Voit käyttää palvelua puhelimella, tabletilla tai tietokoneen nettiselaimella (Chrome) osoitteessa dnatv.dna.fi jokaisessa EU-maassa.

Voit käyttää DNA TV -sovellusta ja dnatv.dna.fi -sivua kaikissa EU-maissa: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Italia, Irlanti, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxembourg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tsekin tasavalta, Unkari ja Viro.

Täydennä haluamillasi sisällöillä

Tilaa kanavapaketit, suoratoistopalvelut ja vuokraamon uutuusleffat lisämaksusta. DNA viihdeboksilla ulottuvillasi on lisäksi tuhansia maksuttomia ja maksullisia erikseen tilattavia viihde- ja hyötysovelluksia, kuten YouTube, Yle Areena, MTV Katsomo, Ruutu, Viaplay, Netflix, Disney+.

Katso lempiohjelmat ruudulla kuin ruudulla

Oletko miettinyt, miten saisit suosikkikanavasi ja muut viihdesisältösi helposti mukaasi kesän aktiviteetteihin? DNA TV -palveluun kuuluvalla DNA TV -mobiilisovelluksella se onnistuu: lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, esimerkiksi laiturinnokassa oleskellessa.

Voit myös tilata pelkän DNA TV -mobiilisovelluksen tästä

 

Myös maksulliset TV-kanavat netin kautta telkkariin parhaalla kuvanlaadulla 

DNA TV -palvelulla voit katsoa TV-kanavia laajakaistan yli kaikkialla Suomessa, et siis tarvitse välttämättä antenni- tai kaapeliyhteyttä. DNA TV yhdistää tutun television, netin välityksellä toimivan IPTV:n, vuokraamon ja yli 7000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi.

Katso kaikki maksulliset netti-TV-kanavapaketit

Kysy DNA TV -palvelusta tai DNA TV -mobiilisovelluksesta chatissa

DNA TV -mobiilisovellus vai DNA TV ja viihdeboksi? Kysy!

Vaikea valita? Anna DNA Apurin auttaa! DNA Kaupan tutut asiantuntijat palvelevat sekä tiskin takana että chatissa – kysy DNA TV -palvelusta, DNA TV -mobiilisovelluksesta tai kanavapaketeista – autamme valitsemaan käyttöösi sopivimman palvelun.

Autamme vertailemaan vaihtoehtoja myös puhelimessa.
Soita heti tai varaa soittoaika, niin soitamme sinulle takaisin toivomallasi hetkellä.​
Vastaamme arkisin 9-20 ja lauantaisin 10-16. Numero on maksuton.

Usein kysyttyä DNA TV -palvelusta

Mitä viihdettä DNA TV -palveluun sisältyy ilman lisämaksua?

Palveluun sisältyy Viihdekirjaston uudistuva ja monipuolinen leffavalikoima, valikoima päivittyy joka kuukausi. Voit katsella elokuvia silloin, kun haluat. Tutustu Viihdekirjaston ajankohtaisiin vinkkeihin: https://www.dna.fi/ajankohtainen-viihde#Viihdekirjasto


DNA viihdeboksin Google Play -kaupasta käytössäsi on useita ilmaisia sovelluksia ja voit käyttää niitä ilman lisämaksua, kuten YouTube sekä kotimaiset Yle Areena, MTV Katsomo, Ruutu ja SVT Play.

Tilaukseen sisältyvällä helppokäyttöisellä DNA TV -mobiilisovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella.

Ota lempisarjasi jaksot kerralla talteen ja skippaa mainokset! Voit tallentaa vaikka kaikilta peruskanavilta yhtä aikaa (Yle1, Yle2, Fem/Teema, MTV3, Sub, Ava, Frii, Nelonen, Jim, Liv, Hero, TV5, Kutonen, TLC, STAR Channel ja National Geographic). Tallentaminen ja tallenteiden katsominen onnistuu puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai DNA viihdeboksilla, myös kesken ohjelman. Tallennus on tilattava erikseen DNA TV -palvelusta.

Mikä ero on uudella ja vanhalla DNA viihdeboksilla?

Uusi DNA viihdeboksi on aiempaa tehokkaampi ja suorituskykyisempi, joten DNA TV -palvelua on entistäkin vaivattomampi käyttää - sisällöt latautuvat hetkessä. Laite on myös aiempaa pienikokoisempi (mitat: 137 x 138 x 24 mm). Uudistuneen laitteen mukana tulevan Bluetooth-kaukosäätimen ansiosta voit hakea suosikkisisältöjäsi myös äänihaulla. Kaukosäädin toimii myös ilman suoraa yhteyttä DNA viihdeboksin kanssa, joten voit säilyttää viihdeboksia vaikka TV-tason uumenissa.

Kun sinulla on voimassa oleva DNA TV -tilaus, laitteesta uuteen vaihtaminen on helppoa, me teemme lähes kaiken puolestasi. Riittää, että tilaat uuden DNA viihdeboksin kotiisi ja otat sen jälkeen meihin yhteyttä. Voit hankkia uuden laitteen ja tehdä palvelun siirron myös kätevästi DNA Kaupassa. Tilaa tästä 

Mitkä kanavat näkyvät DNA TV -mobiilisovelluksella ja selaimella dnatv.dna.fi

Tallennettavat kanavat

Voit katsoa tallennettuja ohjelmia Suomessa ja kaikkialla EU:n alueella.

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • MTV3
 • Nelonen
 • Sub
 • Yle Teema & Fem
 • Jim
 • MTV AVA
 • TV5
 • Liv
 • Kutonen
 • STAR Channel
 • Hero
 • Frii
 • TLC
 • National Geographic
 • Eveo

Suorat lähetykset:

Katso suoria lähetyksiä DNA TV -palvelulla Suomessa ja jokaisessa 28 EU-maassa.

 • Yle TV1
 • Yle TV2
 • Yle Teema & Fem
 • STAR Channel
 • Frii
 • TLC
 • National Geographic
 • Eveo

Suorat lähetykset maksu-tv-kanavilta:

DNA TV -sovelluksella voi katsella joitakin kanavapakettien kanavia suorana missä vain. Se edellyttää voimassa olevaa kanavapaketin sekä DNA TV -palvelun tilausta DNA:lta. Katsottavat kanavat määräytyvät tilatun kanavapaketin mukaan. Katso mihin kanavapakettiin kanava kuuluu: 
​​

Miten sovelluksia ladataan DNA TV -palveluun?

DNA viihdeboksin Google Play Kauppa toimii samalla tavalla kuin esimerkiksi kännykän sovelluskauppa. Sovellusten lataamista varten tarvitset Google-tunnukset, kuten esimerkiksi gmail-sähköpostiosoitteen. Sovelluskaupassa on tuhansia sovelluksia ja suuri osa ilmaisia, kuten YouTube ja Yle Areena. Maksullisia ja erikseen tilattavia sovelluksia on esimerkiksi Netflix ja Disney +.

Miten saan DNA TV -palvelun myös kodin kakkostelevisioon tai mökille?

DNA TV Tupla tuo DNA TV -sovelluksen ja suoratoistopalvelut kätevästi kodin kakkostelkkariin tai mökille. Se sisältää samat palvelut ja ominaisuudet kuin DNA TV -palvelukin, mutta tuo lempiohjelmasi kahdelle DNA viihdeboksille samalla tavalla: kaikki tallenteesi, tilaamasi kanavapaketit tai suoratoistopalvelut, vuokratut elokuvat ja muut sisällöt ovat käytössäsi molemmissa laitteissa.

Tilaa DNA TV Tupla soittamalla myyntinumeroon: 0800 550 044 (Ark. 9–20, la 10–16. Numero on maksuton)

Minkälaisen netin DNA TV -palvelu vaatii?

DNA TV -palvelu vaatii nettiyhteyden toimiakseen. Mikä tahansa nettiyhteys kelpaa, mutta suosittelemme tutustumaan DNA Netti -tuotteisiin ja tilaamaan sekä netin että DNA TV -palvelun yhdessä.