DNA Netti – mutkattomaan viihtymiseen

Mikä on Valokuitu Plus ja mihin sitä tarvitaan?

DNA:n kiinteän verkon palveluiden pohjalla toimii kymmeniä tuhansia kilometrejä valokuituverkkoa. Tämän ansiosta huippunopean – aina gigan nopeuteen yltävän Valokuitu Plus -nettiyhteyden saa jo 620 000 suomalaiseen kotitalouteen. Tällä netillä viihtyminen onkin mutkattoman helppoa, vaikka koko perheen voimin yhtä aikaa ja usealla eri laitteella. Netin nopeus takaa sen että voit katsoa lempileffasi ja koko perheen suosikkisarjat pätkimättä. Yrityksille kiinteä verkko tarjoaa joustavia ja luotettavia palveluita yrityksen koosta riippumatta.

Gigaluokan nopeuksia tarvitaan, sillä kodeissa toimivien nettiyhteyttä tarvitsevien laitteiden määrä kasvaa jatkuvasti ja kodeissa katsotaan yhä enemmän erilaista videosisältöä netin kautta. Suoratoistopalveluiden, kuten DNA TV, Netflix, HBO, ViaPlay, Areena, Ruutu, Katsomo ja Youtube, käyttäjämäärät ja käyttö lisääntyvät koko ajan. Netin kapasiteetin käyttö tulee tulevaisuudessa vielä lisääntymään, kun esineiden internet mullistaa liike-elämän, työelämän ja tavallisen arjenkin. Uuden sukupolven valokuituverkko mahdollistaa lukuisien laitteiden yhtäaikaisen, mutkattoman ja luotettavan käytön. Tavoitteenamme onkin päästä muutaman vuoden kuluttua jopa 10 gigan yhteysnopeuteen.

Usein kysytyt kysymykset

Netin tuki

Netti kotiin tai mukaan, yhteen tai useampaan laitteeseen. Vinkit sopivan netin valintaan tai pulmatilanteisiin löydät täältä.

Tutustu vinkkeihin