Nopeampi valokuituverkko

Heti saatavana on jopa 1 gigan nopeuden mahdollistava netti. Erillisiä kaapelointitöitä tai taloyhtiöremontteja ei tarvita.

 

Kantavampi langaton verkko

Entistä kantavamman ja tehokkaamman Valokuitu Plus -modeemin ansiosta langattoman lähiverkon kapasiteetti riittää todella nopeisiin yhteyksiin ja kerralla koko kotiin.

Tehokkaampi sisäverkko

Viimeiset 50 metriä ratkaisevat. DNA Valokuitu Plus hyödyntää samaa HD-kaapelointia, jota käytetään myös TV:n teräväpiirtokuvan välittämiseen. Netti ei ole enää puhelinjohdon varassa.

Uuden sukupolven laajakaista

DNA Valokuitu Plus tuo kotitalouksille tulevaisuudessa jopa 10 gigan laajakaistanopeudet ilman muutoksia taloyhtiön sisäverkossa. Kaistaa riittää kodin kaikille laitteille.

Löydämme sinulle sopivimman netin

Asuinpaikasta riippuen, saatavilla on erilaisia liittymävaihtoehtoja ja nopeuksia. Jätä yhteystietosi ja autamme sinua löytämään sinulle sopivimman netin.

DNA Valokuitu Plus -verkko laajenee

DNA Valokuitu Plus tuo jopa gigan nopeudet sadoille tuhansille tavallisille kotitalouksille.

DNA TV veloituksetta 24 kk

Keskittämisetu, kun käytössäsi on sekä DNA:n puhelinliittymä että laajakaista.

Keskittäjäasiakkaana saat DNA TV:n veloituksetta käyttöösi

Saat DNA TV:n keskittämisetuna kahdeksi vuodeksi veloituksetta, kun sinulla on DNA:lta sekä puheliittymä- että laajakaistatilaus.

DNA TV tuo parhaat ohjelmat älypuhelimeen ja tablettiin

Valitse itse, mitä katsot, missä katsot – ja millä laitteella haluat. DNA TV:n seurassa telkkarista tulee vain hyvää ohjelmaa ja sinulla on aidosti vapaus valita, minkälaisen viihteen parissa aikasi vietät. Erikseen tilattavilla lisäominaisuuksilla ja –kanavilla teet DNA TV:stä juuri sellaisen kuin sinä haluat.  Esim. ohjelmien tallennusominaisuus on saatavana lisämaksusta hintaan 3,40 €/kk. Tallennustilaa on jopa 4 000 tuntia!

Kampanjaetu

Keskittäjäasiakkaana saat DNA TV -liittymän veloituksetta käyttöösi 24 kk ajaksi. Etu koskee DNA TV –liittymän perusominaisuutta, johon voit halutessasi liittää mukaan lisämaksullisen tallennusominaisuuden. Etu on voimassa 24 kk edellyttäen, että sinulla on käytössäsi kyseisen ajan etuun oikeuttavat tuotteet eli DNA:n kuukausimaksullinen matkapuhelinliittymä ja laajakaista. Etuun oikeuttava laajakaistaliittymä voi olla liikkuva laajakaista, kiinteä laajakaista tai taloyhtiölaajakaista lisänopeudella. Prepaid-liittymät eivät kuulu edun piiriin.

Jos olet jo asiakas, aktivoi DNA TV keskittämiseduksi näin:

Jos sinulla on jo DNA TV käytössäsi, aktivoi se keskittämiseduksi soittamalla myyntipalvelun numeroon 0800 550044. Myyntipalvelun ilmaisnumero on palveluksessasi arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 10-16.

Etu koskee DNA TV:n perusominaisuuksia. Voit täydentää DNA TV:tä hulppealla 4 000 tunnin tallennustilalla, jonka voit tilata edulliseen kuukausihintaan: 3,40 €/kk.

Tilaa DNA TV keskittämisetuna

Usein kysytyt kysymykset