Nopea kiinteä verkko

DNA Netti yltää jopa gigan nopeuksiin

DNA tuo nopean laajakaistayhteyden jokaiseen kotiin sopivimmalla tavalla. DNA:n kiinteän verkon palveluiden pohjalla toimii kymmeniä tuhansia kilometrejä valokuituverkkoa, minkä ansiosta DNA Netti yltää aina gigan huippunopeuteen saakka. 
 
DNA on uudistanut verkkoaan määrätietoisesti rakentamalla valokuitua lähemmäs loppuasiakkaita, laajentamalla verkkokapasiteettia sekä päivittämällä laitteistoa. Kattavan valokuituverkon lisäksi DNA:lla on omat merikaapelit, jotka mahdollistavat nopeat yhteydet Suomesta ulkomaille ja takaisin. Jatkuvien panostusten myötä DNA on noussut kiinteän laajakaistan markkinajohtajaksi, ja tarjoaa toimintavarmoja yhteyksiä yhteiskunnan kriittisimpien toimijoiden lisäksi sadoille tuhansille kotitalouksille Suomessa.

Gigaluokan nopeuksia tarvitaan

Nettiyhteyttä tarvitsevien laitteiden määrä kasvaa jatkuvasti ja kodeissa työskennellään, opiskellaan, harrastetaan ja viihdytään netissä yhä enemmän. Nettikapasiteetin käyttö lisääntyy entisestään tulevaisuudessa, kun esineiden internet mullistaa arkemme.  
 
DNA:n valokuitupohjainen kiinteä verkko mahdollistaa jo nyt lukuisten laitteiden yhtäaikaisen, mutkattoman ja luotettavan käytön. Nopean netin ansiosta työskentely, luentojen seuraaminen ja suosikkisarjojen katsominen onnistuu viiveettömästi. Esimerkiksi Netflix-testeissä DNA:n laajakaista onkin todettu Suomen nopeimmaksi. Suoratoistopalvelujen lisäksi DNA:n kiinteän verkon kautta pääsee nauttimaan myös kaapelitelevision tarjonnasta.

dna valokuitu plus

Haluaisitko surffata valokuidun nopeudella?

Katso kotiisi saatavilla olevat liittymät ja nopeudet osoitehausta.

DNA:n modeemi on avain nopeaan nettiin

DNA:n modeemit on valmiiksi viritetty DNA:n verkkoon sopivaksi, joten se on toimintavarma ja helppo ottaa käyttöön. Piuhat kiinni ja nettiin – ja jopa gigan nopeuksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Netin tuki

Netti kotiin tai mukaan, yhteen tai useampaan laitteeseen. Vinkit pulmatilanteisiin ja sopivan netin valintaan löydät täältä.