DNA Valokuitu Plus - Nopea kiinteä verkko

DNA Netillä jopa gigan nopeuksiin

DNA:n kiinteä, kaapeli- ja kuituverkossa toimiva Valokuitu Plus -verkko mahdollistaa entistä nopeammat nettiyhteydet. DNA:n kiinteän verkon palveluiden pohjalla toimii kymmeniä tuhansia kilometrejä valokuituverkkoa. Tämän ansiosta huippunopean – aina gigan nopeuteen yltävän DNA Netti -liittymän saa jo 620 000 suomalaiseen kotitalouteen.
 
DNA Netillä viihtyminen onkin mutkattoman helppoa, vaikka koko perheen voimin yhtä aikaa ja usealla eri laitteella. Netin nopeus takaa sen, että voit katsoa lempileffasi ja koko perheen suosikkisarjat pätkimättä. Yrityksille kiinteä verkko tarjoaa joustavia ja luotettavia palveluita yrityksen koosta riippumatta.

Gigaluokan nopeuksia tarvitaan

Kodeissa toimivien nettiyhteyttä tarvitsevien laitteiden määrä kasvaa jatkuvasti ja kodeissa katsotaan yhä enemmän erilaista videosisältöä netin kautta. Suoratoistopalveluiden, kuten DNA TV, Netflix, HBO, Viaplay, Areena, Ruutu, MTV ja YouTube, käyttäjämäärät ja käyttö lisääntyvät koko ajan. Netin kapasiteetin käyttö tulee tulevaisuudessa vielä lisääntymään, kun esineiden internet mullistaa liike-elämän, työelämän ja tavallisen arjenkin. 

Uuden sukupolven valokuituverkko mahdollistaa lukuisien laitteiden yhtäaikaisen, mutkattoman ja luotettavan käytön. Tavoitteenamme onkin päästä muutaman vuoden kuluttua jopa 10 gigan yhteysnopeuteen.

dna valokuitu plus

Haluaisitko surffata valokuidun nopeudella?

Katso kotiisi saatavilla olevat liittymät ja nopeudet osoitehausta.

DNA:n modeemi on avain nopeaan nettiin

DNA:n modeemit on valmiiksi viritetty DNA:n verkkoon sopivaksi, joten se on toimintavarma ja helppo ottaa käyttöön. Piuhat kiinni ja nettiin – ja jopa gigan nopeuksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Netin tuki

Netti kotiin tai mukaan, yhteen tai useampaan laitteeseen. Vinkit pulmatilanteisiin ja sopivan netin valintaan löydät täältä.