Maailman suurin
musiikkikirjasto
aina mukanasi

Deezer Premium+

0 €/kk/3 kk
Jatkossa 9,99 €/kk

Maailman suurin musiikkikirjasto aina mukanasi!

DNA tuo Deezer Premium+ -musiikkipalvelun ja sen 40 miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kappaletta saataville, kaikkiin päätelaitteisiin.

40 miljoonaa kappaletta

Luo soittolistoja, kuuntele kotimaisia ja ulkomaisia kappaleita, rakenna oma musiikkikirjastosi. Deezerin musiikkitoimittajat ympäri maailmaa ehdottavat musiikkimakuusi sopivia uusia biisejä. Usein kuulet kappaleet ennen kuin uutuusalbumit ovat edes kaupoissa!

Toimii kaikissa päätelaitteissa ja selaimissa

Jätä MP3-soitin jo historiaan! Deezer toimii kaikilla päätelaitteilla: matkapuhelimella, tabletilla sekä internet-selaimella. Katso kaikki tuetut laitteet

Parempi äänenlaatu, ei mainoksia

Premium+ -käyttäjät saavat musiikilleen paremman äänenlaadun. Vanhat klassikot sekä uudet suosikit eivät ole koskaan kuulostaneet näin hyvältä! Kuuntele milloin haluat; jopa offline-tilassa, ilman nettiyhteyttä. Ja ilman mainoksia

MikroBitti-lehden (06/2015) musiikin suoratoistopalveluiden vertailun voittaja:

”Soittolistat hyvin ajankohtaisia ja joukosta löytyy todella kiitettävästi kotimaista tuotantoa."

Palvelun ehdoton kiintopiste on Flow-toiminto, jolla musiikki saadaan päälle yhdellä napilla – vaikka koko päiväksi”

Mikä on Deezer Premium+ -palvelu?

Deezer on musiikin suoratoistopalvelu ja Premium+ on sen rajaton ja mainosvapaa versio, jonka DNA tarjoaa asiakkailleen tarjoushintaan.

Deezer Premium+ -tilin avulla pääset nauttimaan yli 40 miljoonan kappaleen valikoimasta tietokoneesi nettiselaimella, tabletilla tai matkapuhelimella käyttämällä Deezer-sovellusta. Premium+ -palvelulla voit tehdä rajattomasti omia soittolistoja ja tallentaa palvelun offline-toimintoon musiikkia saatavillesi, jopa ilman internet-yhteyttä.

Kuinka paljon musiikkia Deezeristä löytyy?

Palvelussa on tällä hetkellä yli 40 miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kappaletta, määrä kasvaa koko ajan.

Deezerillä on Suomessa oma musiikkieditori, joka suosittelee soittolistoja suomalaiseen musiikkimakuun sopien. Deezerin kautta voit kuunnella myös omaa, MP3-tiedoston muodossa olevaa musiikkia ja unohtaa erilliset MP3-soittimet.

Miksi tilaisin palvelun DNA:lta?

DNA on ainoa suomalainen matkapuhelinoperaattori, joka tarjoaa Deezer Premium+ -palvelun käyttöösi. DNA:n kunnon verkko takaa hyvät soundit. 4G LTE -verkkomme tavoittaa jo yli 98 % suomalaisista!

Kuinka otan palvelun käyttöön?

Millä laitteilla voin käyttää Deezer Premium+ -palvelua?

Deezer Premium+ -palvelu toimii lähes kaikilla älylaitteilla ja nettiselaimilla.

Kaikki Deezerin tukemat laitteet löydät osoitteesta www.deezer.com/devices. Voit liittää yhteen käyttäjätiliin 3 eri mobiililaitetta (tiliä voi käyttää yhdellä laitteella kerrallaan).

Miten siirrän soittolistani Spotifysta Deezeriin?

Mene osoitteeseen www.spotizr.com ja siirrä soittolistasi Deezer-tilillesi. 

Mistä saan lisätietoa Deezeristä?

Kuinka lopetan palvelun käytön?

Lopettaaksesi palvelun, on ensin katkaistava Deezer-laskutus ottamalla yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun. Tämän jälkeen voit lopettaa palvelun käytön ja poistaa Deezer-käyttäjätilisi osoitteessa: www.deezer.com.