Koko perheen lempimusiikit aina mukana

Deezer Family -musiikkipalvelu soi nyt yhdellä kuukausimaksulla koko perheen luureissa ja muissa laitteissa.

Yli 73 miljoonaa kappaletta, omat soittolistat sekä paljon muuta uutta!

Deezer Family -musiikkipalvelu koko perheelle nyt yhteensä  14,99 €/kk

Deezer-musiikkipalvelu sisältää yli 73 miljoonaa kappaletta, rajattomasti soittolistoja ja räätälöityjä kokoelmia. Voit kuunnella Deezerin musiikkitoimittajien valitsemia suosikkeja tai koota omasi vain parilla napautuksella. Uudistunut Flow kerää omat lempibiisisi yhteen soittolistaan ja lisää mukaan uutuuksia, oman musamakusi mukaan. Kuuntelet aina uusinta uutta ja tuttuja suosikkeja, mobiilissa ja tietokoneella.

Uusi Deezer Family tekee saman ja vähän enemmän tuoden lempibiisit yhdellä tilauksella koko perheen laitteisiin - ja vain yhdellä kuukausimaksulla. Tutustu!

Deezer Premium

Tuttu versio Deezeristä yhdelle käyttäjälle:

Kokeilukuukausi

0 €/kk 


Jatkossa 9,99 €/kk. Ei määräaikaa.

 

Deezer Family

Koko perheen musiikkipalvelu:

14,99 €/kk

6 käyttäjälle

 

Deezerin musiikkitoimittajien valitsemia suosikkeja

Musiikkia kaikille laitteille

Deezer toimii lähes kaikilla laitteilla ja nettiselaimilla, myös DNA TV Hubissa.

Uusi Deezer Family soi koko perheelle

Yli 73 miljoonaa kappaletta 
Yhdellä kuukausimaksulla saat useammalle profiilille omat soittolistat, kotimaiset ja ulkomaiset suosikkibiisit, Perhemix-listan, Deezer Kids -asetukset, biisien sanat karaoketyyliin ja paljon muuta. 

Jokaiselle oma profiili
Deezer Familyssä on yksi päätili, jolle voi avata jopa 5 käyttäjäprofiilia. Ne toimivat itsenäisesti kuten Deezer Premium - jokaiselle perheenjäsenelle omat suosikit, soittolistat ja Deezer Flow.

Deezer Kids
Deezer Kids -kanavan sisältö on suodatettu pienillekin lapsille sopivaksi, joten voit huoletta avata lapsillekin oman tilin. Kids-kanavalla on mm. Disney-sisältöä.

Perhemix ja Flow
Deezer Familyn Perhemix tekee automatkoista yhtä juhlaa, kun kaiuttimista tulee vain ”meidän perheen musaa”. Kun Flow vielä tarjoaa loputtoman listan omaan makuun sopivia rytmejä, musa-asioista ei tarvitse enää kiistellä. SongCatcher-toiminto tunnistaa nekin biisit, joista et ole ihan varma (toimii Androidilla). 

Musiikkia netillä ja ilman
Deezer toimii lähes kaikilla laitteilla ja nettiselaimilla. Kuuntele netissä tietokoneella tai lataa sovellus ja ota mukaasi puhelimeen tai tablettiin. Offline-tilassa biisit soivat silloinkin, kun netti ei kuulu.

Parempi äänenlaatu, ei mainoksia
Deezer Premium ja Family -käyttäjät saavat musiikilleen paremman äänenlaadun. Vanhat klassikot sekä uudet suosikit eivät ole koskaan kuulostaneet näin hyvältä. Ja ilman mainoksia!


Usein kysyttyä: