Koko perheen lempimusiikit aina mukana

Deezer-musiikkipalvelu sisältää yli 90 miljoonaa kappaletta, rajattomasti soittolistoja ja räätälöityjä kokoelmia. Voit kuunnella Deezerin musiikkitoimittajien valitsemia suosikkeja tai koota omasi vain parilla napautuksella. Flow kerää omat lempibiisisi yhteen soittolistaan ja lisää mukaan uutuuksia, oman musamakusi mukaan. Kuuntelet aina uusinta uutta ja tuttuja suosikkeja, mobiilissa ja tietokoneella.

Deezer Family tekee saman ja vähän enemmän tuoden lempibiisit yhdellä tilauksella koko perheen laitteisiin – ja vain yhdellä kuukausimaksulla. Tutustu!

Kokeilukuukausi 0 €, jatkossa 10,99 €/kk

Tilaa Deezer Premium

Soittolistojen siirtäminen on helppoa

Omien soittolistojen siirto onnistuu helposti helposti suoraan Deezer-applikaatiossa mm. näistä palveluista: Spotify, TIDAL, Apple Music, YouTube Music, Amazon Music. 

Musiikkia kaikille laitteille

Deezer toimii lähes kaikilla laitteilla ja nettiselaimilla, myös DNA TV Hubissa.

Katso tuetut laitteet Deezerin sivuilta.

Anna Flown viedä

Deezer oppii tuntemaan musiikkimakusi ja osaa suositella sinulle uutta musiikkia, podcasteja ja muuta sisältöä. Flow on nyt entistäkin älykkäämpi! 

Kuuntele parhaalla mahdollisella äänenlaadulla

HiFi-tasoisella äänenlaadulla kappaleita on saatavilla jo yli 90 miljoonaa. Mitä parempaa musiikkia, sitä tärkeämpää on myös soundi!

Ota Deezer käyttöösi – se ei ole koskaan ollut näin helppoa!

  • Tilaa Deezer itselle tai koko perheelle ja lataa se käyttöösi.
  • Kirjaudu sisään Deezer-tilillesi.
  • Siirrä nykyinen musiikkikirjastosi Deezeriin

Soittolistojen siirtäminen Deezeriin on helppoa:

Puhelimella: Avaa "Asetukset"-välilehti ja sieltä "Siirrä suosikkisi".

Tietokoneella: Avaa ”Asetukset” ja valitse "Siirrä suosikit" ja sen jälkeen "Valitse palvelu". Valitse listalta haluamasi palvelu.

Odota sisältöjesi siirtymistä – tähän voi mennä hetki, soittolistojesi ja lempimusiikkisi määrästä riippuen. 

Valmista!

 

Deezer Premium

Tuttu versio Deezeristä yhdelle käyttäjälle

Kokeilukuukausi

0 €/1 kk

Jatkossa 10,99 €/kk. Ei määräaikaa.

 

Deezer Family

Koko perheen musiikkipalvelu 6 käyttäjälle

Kokeilukuukausi

0 €/1 kk

Jatkossa 17,99 €/kk. Ei määräaikaa.

Deezer Family soi koko perheelle

Yli 90 miljoonaa kappaletta 

Yhdellä kuukausimaksulla saat useammalle profiilille omat soittolistat, kotimaiset ja ulkomaiset suosikkibiisit, Perhemix-listan, Deezer Kids -asetukset, biisien sanat karaoketyyliin ja paljon muuta. 

Jokaiselle oma profiili

Deezer Familyssä on yksi päätili, jolle voi avata jopa 5 käyttäjäprofiilia. Ne toimivat itsenäisesti kuten Deezer Premium - jokaiselle perheenjäsenelle omat suosikit, soittolistat ja Deezer Flow.

Deezer Kids

Deezer Kids -kanavan sisältö on suodatettu pienillekin lapsille sopivaksi, joten voit huoletta avata lapsillekin oman tilin. Kids-kanavalla on mm. Disney-sisältöä.

Perhemix ja Flow

Deezer Familyn Perhemix tekee automatkoista yhtä juhlaa, kun kaiuttimista tulee vain ”meidän perheen musaa”. Kun Flow vielä tarjoaa loputtoman listan omaan makuun sopivia rytmejä, musa-asioista ei tarvitse enää kiistellä. SongCatcher-toiminto tunnistaa nekin biisit, joista et ole ihan varma (toimii Androidilla). 

Musiikkia netillä ja ilman

Deezer toimii lähes kaikilla laitteilla ja nettiselaimilla. Kuuntele netissä tietokoneella tai lataa sovellus ja ota mukaasi puhelimeen tai tablettiin. Offline-tilassa biisit soivat silloinkin, kun netti ei kuulu.

Parempi äänenlaatu, ei mainoksia

Deezer Premium ja Family -käyttäjät saavat musiikilleen paremman äänenlaadun. Vanhat klassikot sekä uudet suosikit eivät ole koskaan kuulostaneet näin hyvältä. Ja ilman mainoksia!

Pysyykö puhelimesi rytmissä?

Hyvä soundi tarvitsee toimiakseen riittävän nopean netin. DNA:n puhelinliittymissä netti on rajaton.

Usein kysyttyä Deezeristä:

Deezerin musiikkitoimittajien valitsemia suosikkeja