Cyber Monday

Cyber Monday 28.11.2022 – aivan pimeitä tarjouksia

 

Cyber Monday on tältä erää päättynyt, mutta tiesithän, että meillä on muita uskomattomia tarjouksia jatkuvasti tarjolla.

Cyber Monday 2022

 

Mikä on Cyber Monday?

Cyber Monday eli Kybermaanantai on Black Friday -ostospäivän jälkeinen maanantai. Päivää on vietetty vuodesta 2005 alkaen. Cyber Monday on nettikauppojen yksi suurimmista ostospäivistä, joten nyt kannattaa olla valmiina, venytellä hiirikäsi tai ostossormi kuntoon. Näitä tarjouksia ei kannata missata!

Vuonna 2022 Cyber Monday -ostospäivää vietetään maanantaina 28.11, jolloin DNA:n nettikaupassa ja tietenkin kaikissa DNA Kaupoissa on uskomattomia tarjouksia!

Vuoden 2022 Cyber Monday -puhelintarjoukset Cyber Monday on huipputilaisuus ostaa uusi puhelin fiksuun hintaan. Päivitä puhelimesi uuteen tai osta toivelahjat pukinkonttiin. Tarjouksessa ovat joulun suosikkimallit: mm. Samsung Galaxy, Apple, Nokia, OnePlus, Huawei ja Xiaomi.

Kuulokkeet ja kaiuttimet ohittamattomaan hintaan Cyber Monday on täydellinen tilaisuus hankkia langattomat kuulokkeet ja tyylikkäät Bluetooth-kaiuttimet. Tutustu tarjouksiin ja osta mm. JBL:n, Sonyn sekä Harman Kardonin kaiuttimia ja kuulokkeita huimaan hintaan.

Teräväpiirto-TV:t huimaan alennushintaan TV on kotiteatterisi ja kisastudiosi sydän. Cyber Monday on ohittamaton päivä hankkia uusi telkkari huippuhintaan. Mukana mm. Samsungin, LG:n ja Philipsin 4K UHD -televisiot. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Pelikannettavat työhön ja opiskeluun Black Pink Friday -hinnoilla DNA:n Cyber Monday -tarjouksista löydät etsimäsi tietokoneet: tehokkaat pelikoneet, kannettavat kevään yo-kirjoituksiin sekä edulliset peruskannettavat Acerilta ja Lenovolta.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet huippuedullisesti Cyber Monday on erinomainen ostospäivä hankkia Garminin ja Huawein älykello tai aktiivisuusranneke huippuhintaan. Saisiko olla rannesykemittaus, GPS-paikannus vai jopa treenimusiikki kellossasi?

Muista myös pelit- ja robotti-imurit Sony PlayStation-, Xbox One- ja muut konsolit muuttavat TV:si viihdekeskukseksi. Pelikonsolit, robotti-imurit edulliseen hintaan.

DNA Vaihtohyvitys: Kun ostat uuden puhelimen tai tabletin, hyvitämme vanhasta älypuhelimesta tai tabletista vaihdossa uuteen vähintään 1 € ja enintään 700 €. Vaihtohyvitys ei voi ylittää uuden laitteen hintaa. Hyvitys vähennetään uuden laitteen ostohinnasta, kuukausimaksuista tai se hyvitetään lahjakorttina. Vähimmäisvaihtohyvitys myönnetään enintään yhteen laitteeseen per asiakas eikä sitä voi yhdistää muihin vaihtohyvitystarjouksiin tai asiakasetuhintoihin. Kysy lisää DNA Kaupan myyjältä, kun tuot laitteesi vaihtoon.

DNA Asiakasetuhinta: DNA:n puhelinliittymäasiakkaana voit saada valittujen puhelinten myyntihinnasta ylimääräisen alennuksen. DNA­puhelinliittymäsi tulee olla otettu käyttöön vähintään yhtä kuukautta ennen etuhintaisen puhelimen ostoa. Voit ostaa vuoden sisällä korkeintaan yhden etuhintaisen puhelimen. Alennuksen suuruus vaihtelee puhelinkohtaisesti.

Koroton ja kuluton DNA Maksuaika: Voit ostaa puhelimet ja tabletit esim. 36 kk maksuajalla vaikka et olisikaan DNA:n liittymäasiakas. Korko 0 % ja kulut 0 €.

Pidennetty 3 vuoden DNA Takuu: Ostamaasi puhelimeen tai tablettiin 36 kk takuu mikäli valmistajan myöntämä takuu on lyhyempi. Takuu kattaa laitteen valmistusviat, kun laitetta on käytetty asianmukaisesti ja ohjeiden mukaan.

Laitteiden värit ja saatavuus vaihtelevat myymälöittäin. Tuotteita on rajoitetut erät. Ei jälleenmyyjille.