Cyber Monday

Cyber Monday 2.12. – aivan pimeitä tarjouksia

Cyber Monday 2019 on täällä taas. DNA juhlistaa Cyber Monday -päivää pimeillä tarjouksilla. Pidä kiirettä, sillä tuotteita rajoitettu erä. Tarjoukset voimassa vain maanantain 2.12.2019! Tutustu tarjouksiin ja tee lahjahankinnat hyvissä ajoin järkihintaan.

Mikä on Cyber Monday?

Cyber Monday eli Kybermaanantai on Black Friday -ostospäivän jälkeinen maanantai. Päivää on vietetty vuodesta 2005 alkaen. Cyber Monday on nettikauppojen yksi suurimmista ostospäivistä, joten nyt kannattaa olla valmiina, venytellä hiirikäsi tai ostossormi kuntoon. Näitä tarjouksia ei kannata missata!

Vuonna 2019 Cyber Monday -ostospäivää vietetään maanantaina 2.12, jolloin DNA:n nettikaupassa on uskomattomia tarjouksia!

Vuoden 2019 Cyber Monday -puhelintarjoukset Cyber Monday on huipputilaisuus ostaa uusi puhelin fiksuun hintaan. Päivitä puhelimesi uuteen tai osta toivelahjat pukinkonttiin. Tarjouksessa ovat joulun suosikkimallit: mm. Samsung Galaxy, Apple, Nokia, OnePlus, Huawei ja Xiaomi.

Kuulokkeet ja kaiuttimet ohittamattomaan hintaan Cyber Monday on täydellinen tilaisuus hankkia langattomat kuulokkeet ja tyylikkäät Bluetooth-kaiuttimet. Tutustu tarjouksiin ja osta mm. JBL:n, Sonyn sekä Harman Kardonin kaiuttimia ja kuulokkeita huimaan hintaan.

Teräväpiirto-TV:t huimaan alennushintaan TV on kotiteatterisi ja kisastudiosi sydän. Cyber Monday on ohittamaton päivä hankkia uusi telkkari huippuhintaan. Mukana mm. Samsungin, LG:n ja Philipsin 4K UHD -televisiot. Kotiinkuljetus sisältyy hintaan.

Pelikannettavat työhön ja opiskeluun Black Pink Friday -hinnoilla DNA:n Cyber Monday -tarjouksista löydät etsimäsi tietokoneet: tehokkaat pelikoneet, kannettavat kevään yo-kirjoituksiin sekä edulliset peruskannettavat Acerilta ja Lenovolta.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet huippuedullisesti Cyber Monday on erinomainen ostospäivä hankkia Garminin ja Huawein älykello tai aktiivisuusranneke huippuhintaan. Saisiko olla rannesykemittaus, GPS-paikannus vai jopa treenimusiikki kellossasi?

Muista myös peli- ja riistakameratarjoukset Sony PlayStation-, Xbox One- ja muut konsolit muuttavat TV:si viihdekeskukseksi. Pelikonsolit, riista- ja valvontakamerat ovat tänään uskomattomassa alennuksessa. Vain Cyber Monday -päivänä!