Viihdettä elämään

C More ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu tarjoaa lukuisia elokuvaensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniori -kanavan suosittuja lastenohjelmia. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.

Tilaa etuhintaan

Viihde ja urheilu samassa paketissa

C More Total ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat ohjelmat: merkittävimmät urheilulajit, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja.
 

Tilaa etuhintaan

Ajankohtaiset urheilu- ja viihdesisällöt C Moressa

Huippu-urheilua joka lähtöön!

Tutustu C Moren ajankohtaisiin urheiluvinkkeihin.

Tulossa Syyskuussa: Mestarien liiga, MM-ralli, Timanttiliiga, WTA, Ravit ja paljon muuta!

WRC2022
Rallin MM-sarja C Moressa

MM-ralli

C More lähettää MM-rallin kaikki pätkät suorina ja suomeksi selostettuina lähetyksinä.

MM-ralli

8.-11.9. Kreikka 29.9.-2.10. Uusi-Seelanti 

Kalle Rovanperän ensimmäinen maailmanmestaruus on jo käden ulottuvilla! Syyskuussa seurataan Kreikan ja Uuden-Seelannin ralleja ja jännitetään, kruunataanko 20 vuoden odotuksen jälkeen vihdoin uusi suomalainen rallin maailmanmestari.

C More lähettää MM-rallin kaikki pätkät suorina ja suomeksi selostettuina lähetyksinä, minkä lisäksi studio-osuudet värittävät ralliviikonloppuja. Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta sekä C More Max -kanavalta.

Mestarien liiga | C More
Mestarien liiga C Moressa

Mestarien liiga

Real Madrid lähtee kauteen hallitsevana mestarina.

Mestarien liiga

6.-7.9. alkaen lohkovaihe

Real Madrid lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja tutut jättiläiset, Erling Haalandilla vahvistunut Manchester City, Robert Lewandowskin tulivoimaan uskova FC Barcelona ja viime kaudella hopealle Pariisin illassa jäänyt Liverpool jahtaavat kaikkien aikojen menestyneimmän eurooppalaisseuran päänahkaa. Kauden kaikki ottelut lähetetään suorana ja suomeksi selostettuna suoratoistopalvelussa, minkä lisäksi myös C More Sport 1 ja C More Sport 2 -kanavilla seurataan illan otteluita.

Timanttiliiga C Moressa

Timanttiliiga

Timanttiliigan kausi huipentuu syyskuussa kaksipäiväiseen tapahtumaan Zürichissä.

Timanttiliigan kausi huipentuu syyskuussa kaksipäiväiseen tapahtumaan Zürichissä. Lisäksi World Athletic Continental Tourilla mitellään Puolassa ja Kroatiassa.

Timanttiliiga

2.9. klo 21 Bryssel7.-8.9. Finaali: Zürich

Lähetykset ovat katsottavissa sekä suoratoistopalvelusta että C Moren kanavilta.

World Athletics Continental Tour

su 4.9. Puolasu 11.9. Kroatia

WTA2022
Tenniksen WTA C Moressa

Tenniksen WTA

Syyskuussa pääset seuraamaan jopa kuutta WTA-turnausta.

Syyskuun tennistarjontaan kuuluu:

15.-18.9. WTA 250: Chennai
15.-18.9. WTA 250: Portoroz
22.-25.9. WTA 250: Seoul
19.-25.9. WTA 500: Tokio
29.9.-1.10. WTA 250: Parma
29.9.-2.10. WTA 250: Tallinna

Poimi tästä ajankohtaisia leffavinkkejä C Moren elokuvatarjonnasta

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. TV-kanavilla esitettävien elokuvien lisäksi C More -suoratoistopalvelu sisältää runsaan valikoiman elokuvia - katso silloin, kun haluat. 

Last Looks C moressa

Last Looks

Aikoinaan tärkeän jutun möhlinyt rikosetsivä Charlie Waldo elää tätä nykyä erakkona metsässä. Hiljaiselolle tulee kuitenkin loppu, kun hänet palkataan tutkimaan eksentrisen tv-tähden vaimon murhaa.

 

After We Fell | C More
After We Fell C Moressa

After We Fell

Kun Tessan ja Hardinin suvuissa sattuu odottamattomia, koko heidän suhteensa on koetuksella. Kolmas osa tavattoman suositusta After-sarjasta.

The Hating Game | C More
The Hunting Game C Moressa

The Hating Game

Menestyksennälkäisellä Lucyllä on töissä vihattu arkkivihollinen, kylmän tehokas Joshua, jonka kanssa hän käy kaikesta jatkuvia nokittelukilpailuja.

Sicario | C More
Sicario C Moressa

Sicario

Rikosdraaman tapahtumat sijoittuvat Yhdysvaltain ja Meksikon rajaseudulle. Idealistinen FBI-agentti Kate värvätään salaiseen eliittijoukkoon.

Usein kysyttyä: