MM-lätkä menee tunteisiin.
DNA TV käy järkeen.

MM-kisat C Moressa DNA Asiakasetuhintaan -20%

27,96 €/kk
(norm. 34,95 €/kk)

Tutustu ja tilaa

Viihdettä elämään

C More ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu tarjoaa lukuisia elokuvaensi-iltoja ja uutuussarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta sekä laadukkaita dokumentteja ja C More Juniori -kanavan suosittuja lastenohjelmia. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä menestyssarjoilla, skandinaavisilla laatusarjoilla sekä alati kasvavilla kotimaisilla C More -alkuperäissarjoilla.

DNA Asiakasetuhintasi:
9,99 €/kk
norm. 12,95 €/kk

Viihde ja urheilu samassa paketissa

C More Total ja tilaukseen sisältyvä C More -suoratoistopalvelu tarjoaa suomalaisten suosikkiurheilulajit ja viihdettä koko perheelle samassa paketissa. C More Totalin kanavilta näet kaikki kiinnostavimmat ja suosituimmat ohjelmat: merkittävimmät urheilulajit, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja.

DNA Asiakasetuhintasi:
27,96 €/kk
norm. 34,95 €/kk

Ajankohtaiset urheilu- ja viihdesisällöt C Moressa

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen huippu-urheilua, leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. TV-kanavilla esitettävien elokuvien lisäksi C More -suoratoistopalvelu sisältää runsaan valikoiman elokuvia - katso silloin, kun haluat. 

Poromafia C Moressa

Jääkiekon MM-kisat 2023

Jääkiekon miesten MM-kilpailut pelataan 12.–28. toukokuuta Suomessa ja Latviassa. Luvassa on toiset peräkkäiset kotikisat, sillä Tampereen Nokia Arena toimii näyttämönä Leijonien A-lohkolle sekä kisojen ratkaisuotteluille. C More välittää kotikatsomoihin myös B-lohkon kamppailut Arena Rigalta, missä pelaa myös viime kevään finaalitrillerissä Leijonille taipunut Kanada.  

MM-kisojen koti C More lähettää suorana kaiken MM-kisoista. Yhteensä 64 ottelun lisäksi C More esittää runsaasti ottelustudioita sekä oheisohjelmia, maalikoosteita ja otteluiden huippuhetkiä. C More Sport 1 on MM-kiekon pääkanava ja kiekko-ohjelmaa on tiedossa lähes kellon ympäri. C More Sport 2 esittää valtaosan samaan aikaan pelattavista otteluista.

Beck  - Quid Pro Quo C Moressa

Beck 48: Quid Pro Quo

C More -alkuperäissarja
Suoratoistopalvelussa ja C More -kanavilla

Ruotsalaisessa C More -alkuperäiselokuvassa Beck 48: Quid Pro Quo mies löytyy kuolleena kirpputorilta. Tapaus näyttää tavalliselta pieleen menneeltä ryöstöltä, mutta tutkinta saa odottamattoman käänteen, kun turvallisuuspoliisi kiinnostuu siitä. Jenny kamppailee pitääkseen lapsensa huoltajuuden. Jenny päätyy hyvin vaikeaan ratkaisuun, joka vaikuttaa myös koko Beck-ryhmään. Quid Pro Quo on 48. elokuva, jossa Peter Haber esittää Martin Beckiä. Ruotsi 2023.

Sjolyckan C Moressa

Tervetuloa Sjölyckaniin | Kausi 4

C More -alkuperäissarja
Suoratoistopalvelussa ja C More -kanavilla

Ruotsalaisen C More -alkuperäissarjan neljännellä kaudella Klingin perheen patriarkka Bernt alkaa tuntea itsensä vanhaksi ja antaa merkittävän ilmoituksen perheen kokoontuessa kesällä Sjölyckaniin. Ormskäriin on tullut muutoksia, kun saaresta on tullut trendikäs, ja Ebba ja Celine ovat ostaneet sieltä talon. Tähän kehitykseen nostalgiaan taipuvan Klaaran on vaikea sopeutua, mutta muu perhe on tyytyväinen muutokseen. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kaksi jaksoa, jonka jälkeen yksi jakso viikossa.

Sunnuntailounas C Moressa

Sunnuntailounas | Kausi 4

C More -alkuperäissarja
Yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa

Lukuisia Venla-palkintoja voittanut katsojien suosikkisarja Sunnuntailounas jatkuu uusin jaksoin. Atte Järvisen käsikirjoittaman ja ohjaaman C More -alkuperäissarjan neljännellä tuotantokaudella Eevi on raskaana. Tauno on vailla tekemistä, kunnes hän ryhtyy taistelemaan vanhan matkakirjoituskonetehtaan puolesta. Severin elämä suosittuna radioäänenä päättyy, kun kaikki alkavat olla kyllästyneitä hänen pelleilyynsä. Taavi jatkaa trollaamistaan ja alkaa kiusata yhtä mieskerhon jäsentä. Jani tarttuu kaikkiin tarjottuihin työtilaisuuksiin rahanhimossaan. Sarjan päärooleissa jatkavat Taneli Mäkelä, Elena Leeve, Jarkko Niemi, Santtu Karvonen ja Samuli Niittymäki. Jaksoja on yhteensä 10. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa

Huippu-urheilua ja viihdettä joka lähtöön!

Tutustu C Moren ajankohtaisiin urheilu- ja leffavinkkeihin.

Tulossa huhtikuussa: MM-ralli, Liiga, Mestis ja paljon muuta! C More Total tarjoaa myös runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.

Jääkiekon MM-kisat C Moressa
Jääkiekon MM-kisat C Moressa

Urheilua

Huippu-urheilua joka lähtöön! Tutustu C Moren ajankohtaisiin urheiluvinkkeihin.

JÄÄKIEKKO

cmore-jaakiekon-mm-kisat.jpg

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon miesten MM-kilpailut pelataan 12.–28. toukokuuta Suomessa ja Latviassa. Luvassa on toiset peräkkäiset kotikisat, sillä Tampereen Nokia Arena toimii näyttämönä Leijonien A-lohkolle sekä kisojen ratkaisuotteluille. C More välittää kotikatsomoihin myös B-lohkon kamppailut Arena Rigalta, missä pelaa myös viime kevään finaalitrillerissä Leijonille taipunut Kanada.  

MM-kisojen koti C More lähettää suorana kaiken MM-kisoista. Yhteensä 64 ottelun lisäksi C More esittää runsaasti ottelustudioita sekä oheisohjelmia, maalikoosteita ja otteluiden huippuhetkiä. C More Sport 1 on MM-kiekon pääkanava ja kiekko-ohjelmaa on tiedossa lähes kellon ympäri. C More Sport 2 esittää valtaosan samaan aikaan pelattavista otteluista.

Tarkemmat tiedot C Moren MM-kisaohjelmistosta sekä asiantuntijaryhmä julkaistaan keskiviikkona 19. huhtikuuta.

Suomen otteluohjelma
Pe 12.05. klo 16.20 Suomi – USA
La 13.05. klo 20.20 Saksa – Suomi
Ma 15.05. klo 20.20 Suomi – Ruotsi
Ke 17.05. klo 20.20 Suomi – Ranska
Pe 19.05. klo 16.20 Unkari – Suomi
La 20.05. klo 16.20 Itävalta – Suomi
Ti 23.05. klo 20.20 Suomi – Tanska

Ratkaisuottelut
To 25.05. puolivälierät
La 27.05. välierät
Su 28.05. klo 15.20 pronssiottelu ja klo 20.20 loppuottelu


Liiga

Uusi jääkiekon Suomen mestari kohottaa Kanada-maljaa viimeistään toukokuun alussa. Tapparan ja Pelicansin finaalisarja käynnistyy 19. huhtikuuta, ja paras seitsemästä -mallilla pelattavien finaalien mahdollinen seitsemäs ottelu on kalenterissa toukokuun 2. päivä. Pelin toteutuminen varmistuu finaalisarjan edetessä. C More esittää kaikki finaaliottelut paikan päältä tehtävän ottelustudion kera.

 

JALKAPALLO

manchester-city-v-fc-bayern-munchen-quarterfinal-first-leg-uefa-champions-league.jpg

Mestarien liiga

Jäljellä on enää Euroopan neljä kovinta seurajoukkuetta, kun Mestarien liigan kaksiosaiset välierät pelataan toukokuussa. Välierien voittajille aukeaa tie 10. kesäkuuta Istanbulissa pelattavaan finaaliotteluun.

C Moren jalkapallostudio tarttuu Peetu Pasasen ja asiantuntijoiden johdolla jokaiseen otteluiltaan tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 21.00 alkaen. Lähetykset esitetään C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Sport 1- ja C More Sport 2 -kanavilla.

9.-10.5. Välierien 1. osaottelut
16.-17.5. Välierien 2. osaottelut

Välierien otteluparit vahvistuvat keskiviikkona 19.4., puolivälierien jälkeen.

La Liga

Toukokuu on täynnä espanjalaista huippufutista. C More lähettää kesäkuun alussa huipentuvan La Ligan kauden kaikki ottelut suorana suoratoistopalvelussa, minkä lisäksi otteluita välitetään läpi kauden myös C Moren kanavilla. Joka kierrokselta suomeksi selostetaan mielenkiintoisimmat ottelut, joihin lukeutuvat aina myös Barcelonan ja Real Madridin ottelut.

Serie A

Serie A:ssa Napoli on matkalla kohti mestaruutta yli 30 vuoden tauon jälkeen. Toukokuussa luvassa on vielä tuhti kattaus italialaista jalkapalloa, ja kauden viimeinen kierros pelataan touko-kesäkuun vaihteessa. C More esittää suorana kaikki Serie A:n ottelut, joista jokaiselta kierrokselta valikoidut suomeksi selostettuna myös C Moren kanavilla.

Primeira Liga

C More esittää viikoittain myös valikoituja Portugalin Primeira Ligan otteluita.

 

MOOTTORIURHEILU

meksikon-mm-ralli-rovanpera.jpg

MM-ralli

Kauden viides MM-ralli ajetaan Portugalissa 11.–14. toukokuuta. Vuosi sitten Kalle Rovanperä nappasi Portugalista täyden pistepotin ja lähtee nyt puolustamaan voittoaan.

C More lähettää suorana ja suomeksi selostettuna kaikki kauden erikoiskokeet. Lisäksi ralliviikon käynnistää torstai-illan Rallisirkus-makasiini ja viikonlopun huipentaa Power Stage, jota seurataan studiolähetyksen kera. Lähetykset esitetään C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Max -kanavalla.

EM-ralli

Toukokuussa ajetaan rallin EM-sarjaa kahden kisan verran. Kuun alussa kisataan Kanariansaarten asfaltilla, kun taas loppukuusta vuorossa ovat Puolan soratiet. Sinivalkoista seurattavaa sarjaan tuo Mikko Heikkilä. Kauden avauskisassa Heikkilä oli jo kiinni voitossa, mutta ykköspaikka karkasi viimeisen erikoiskokeen rengasrikon myötä.

C More lähettää kaikki EM-rallin pätkät suorana ja englanninkielisellä selostuksella. Lähetykset ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelusta sekä C More Max -kanavalta.

5.–6.5. EM-ralli: Kanaria
20.–21.5. EM-ralli: Puola

Extreme E

Äärimmäisissä olosuhteissa ajettavan Extreme E:n kausi jatkuu tuplakisalla Skotlannissa 13.–14. toukokuuta. Mukana sarjassa on myös entinen F1-kuljettaja Heikki Kovalainen. C More lähettää kauden kaikista kilpailuista molempien päivien aika-ajot, semifinaalit ja finaalit englanniksi selostettuna. Lähetykset esitetään C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Max -kanavalla.

MXGP

Motocrossin MM-sarja tarjoilee toukokuussa kaksi kisaa. C More lähettää kauden kaikista kisoista tunnin mittaisen suoran lähetyksen, jossa seurataan MXGP:n viimeistä kilpailua. Lähetykset on selostettu englanniksi ja ne esitetään sekä C Moren suoratoistopalvelussa että C More Max -kanavalla.

7.5. MXGP: Espanja
21.5. MXGP: Ranska

YLEISURHEILU

Timanttiliiga

Maailman kovin yleisurheilusarja alkaa jälleen toukokuussa. Yleisurheiluhuiput ottavat toisistaan mittaa yksipäiväisissä kisoissa tavoitellen muhkeita rahapotteja sekä paikkoja kauden huipentaviin finaaleihin. Avauskilpailu käydään Dohassa 5. toukokuuta. Kauden aikana Timanttiliigan kilpailuissa nähdään taatusti myös kovassa nosteessa olevia suomalaisurheilijoita. Osallistujalistat vahvistuvat lähempänä kisoja.

5.5. Timanttiliiga: Doha
28.5. Timanttiliiga: Rabat

World Athletics Continental Tour

Maailmanluokan yleisurheilua on luvassa myös Continental Tourin yksipäiväisissä kilpailuissa. C More lähettää kauden aikana suorana korkeimman kultatason kisoja sekä valikoituja hopea- ja pronssitason kisoja. Suomalaisurheilijoita nähdään kauden aikana myös näissä kilpailuissa.

13.5. Continental Tour Gold: Nairobi
21.5. Continental Tour Gold: Yokohama
21.5. Continental Tour Gold: Devonshire
27.5. Continental Tour Gold: Los Angeles

Maraton

C More seuraa suorana 7.5. juostavaa Prahan maratonia.

 

TENNIS

WTA

Toukokuun tennistarjonnassa seurataan huipputason WTA 1000 -kisaa Roomasta.

9.-20.5. WTA 1000, Rooma
24.-27.5. WTA 250, Strasbourg
24.-27.5. WTA 250, Rabat

RAVIT

Raveja seurataan C Moressa vuoden ympäri ja lähes päivittäin.

Tilaa C More Total

Laitapuolen hyökkääjä | C More
Laitapuolen hyökkääjä C Moressa

Elokuvat

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.

Elokuvat

C More Total tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. TV-kanavilla esitettävien elokuvien lisäksi C More -suoratoistopalvelu sisältää runsaan valikoiman elokuvia - katso silloin, kun haluat. Poimi tästä parhaat ajankohtaiset vinkit C Moren elokuvatarjonnasta:


Laitapuolen hyökkääjä -elokuva kertoo Marko Jantusen tarinan.

The Good House 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Hildy Good (Sigourney Weaver) on suorapuheinen kiinteistönvälittäjä, joka pitää viinistä ja omista salaisuuksistaan. Hildyn elämää ravistelee kouluaikainen ihastus Frank Getchell (Kevin Kline), johon hän alkaa tuntea taas vetoa. Jälleennäkeminen pakottaa Hildyn kohtaamaan menneisyytensä, jonka hän luuli haudanneensa jo kauan sitten. Elokuva perustuu Ann Learyn menestysromaaniin. USA 2021. 

After Ever Happy 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

After-elokuvasarjan neljännessä elokuvassa Tessa ja Hardin ovat tienhaarassa: yrittääkö Tessa edelleen pelastaa Hardinin ja heidän suhteensa, vai onko hänen aika pelastaa itsensä? Hardin jää Lontooseen äitinsä häiden jälkeen ja vajoaa yhä syvemmälle synkkyyteen, ja Tessa palaa Seattleen ja kohtaa tragedian. Jotta Tessan ja Hardinin rakkaus voisi säilyä, heidän on ensin selvitettävä omat ajatuksensa. Johtavatko heidän polkunsa heidät jälleen yhteen? USA 2022. 

Easter Sunday 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Stand up -sensaatio Jo Koy esittää miestä, joka palaa pääsiäisjuhliin äänekkään, riitaisan, syöminkeihin ja juominkeihin taipuvaisen, nauravaisen ja rakastavan perheensä luokse. Elokuva on Jo Koyn rakkauskirje koko filippiiniläisamerikkalaiselle yhteisölle. 

White Elephant 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Gabriel Tancredin (Michael Rooker) menestyksekäs mafiaura on tulossa päätökseensä. Hän perehdyttää seuraajaansa ja valmistautuu ansaittuihin eläkepäiviin. Viimeisenä keikkana on helppo homma. Tämän Gabriel on tehnyt lukemattomia kertoja: vaientanut todistajan lopullisesti. Tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mene aivan odotetusti. Aina käskyjä noudattanut Gabriel päättää kerrankin rikkoa sääntöjä. Hän ei murhaa todistajaa, vaan pelastaa hänet. Pian Gabriel saa huomata olevansa elinikäisen työnantajansa tähtäimessä itse. Elokuvassa näyttelevät myös Bruce Willis, John Malkovich ja Olga Kurylenko. USA 2022. 

Paradise City 
1.5. yksinoikeudella C More -suoratoistopalvelussa 

Bruce Willisin viimeisimpiin töihin lukeutuva Paradise City kertoo palkkionmetsästäjä Ryan Swannista, jonka poliisi-isä on murhattu Mauilla jahdatessaan palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja saa tietää, että isän ruumis on häpäisty. Ryan etsii käsiinsä isänsä entisen parin, Robbie Colen ja Havaijin poliisin palveluksessa olevan Savannahin. He saavat selville, että paikallinen yrittäjä ja poliitikko Arlo “Buck" Buckley on 15 vuotta pakosalla elänyt huumeparoni. Kun Robbie on vankina, Ryan ja Savannah ovat valinnan edessä. Jos he paljastavat Buckin henkilöllisyyden, Robbien henki on vaarassa. Vai pitäisikö tehdä yhteistyötä alamaailman kanssa, jotta Buck saadaan syöstyä vallasta? USA 2022.  

Arthur: A Life with the Royal Family 
3.5. vain suoratoistopalvelussa 

Arthur: A Life with the Royal Family -dokumentissa tutustutaan legendaariseen hovikuvaajaan, Arthur Edwardsiin. Edwards tarkkaillut ja kuvannut Ison-Britannian kuninkaallisten elämää yli 40 vuoden ajan. Lauantaina 6. toukokuuta 2023 hän toteuttaa elinikäisen unelmansa ja valokuvaa kuningas Charles III:n kruunajaiset. Dokumenttielokuvassa Arthur Edwards kertoo oman henkilökohtaisen tarinansa sekä paljastaa, kuinka hän kehitti kestävän ja luottamukseen pohjautuvan suhteen brittikuninkaallisiin. Dokumentti kuuluu BritBoxin sisältöihin. Iso-Britannia 2023. 

Yves Saint Laurent 
4.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Elämäkerrallinen elokuva muodinluoja Yves Saint Laurentista ja hänen suhteestaan liikekumppani ja rakastaja Pierre Bergéhen. Belgia/Ranska 2014. 

King Charles III: The Coronation 
6.5. vain suoratoistopalvelussa 

Kuningas Charles III ja kuningatar Camilla kruunataan lauantaina 6. toukokuuta Westminster Abbeyn kirkossa Lontoossa. BritBoxin erikoisohjelmassa tapahtumaa seurataan Lontoon Canada Gatessa, josta on näkymä Buckinghamin palatsin parvekkeelle, jossa kuningaspari näyttäytyy kansalaisille. Lauantai-iltapäivällä julkaistavaa erikoisohjelmaa isännöivät Tom Bradby ja Julie Etchingham. Sunnuntaina 7.5. julkaistaan myös tunnin mittainen erikoisohjelma kruunajaisten kohokohdista.  

Pavarotti 
18.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Dokumentissa kuvataan oopperalegenda Luciano Pavarottia, niin hänen uskomatonta uraansa kuin elämää lavan ulkopuolellakin. Dokumentissa ääneen pääsevät nimihenkilön lisäksi mm. Bono, José Carreras, Placido Domingo ja Angela Gheorghiu. Iso-Britannia 2019.  

Winchester – House of Ghosts 
24.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Kauhuelokuva, jossa asetehtailija Winchesterin varakas perijätär rakentaa jättimäisen talon niiden haamuille, jotka on tapettu perheen aseilla. Pääosissa Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah Snook ja Bruce Spence. Australia 2018. 

Laitapuolen hyökkääjä 
26.5. vain C More -suoratoistopalvelussa 

Laitapuolen hyökkääjä kertoo jääkiekkoilija Marko Jantusen fiktiivisen selviytymistarinan. Elokuva alkaa Lahdesta vuonna 2015, hetkestä, jolloin koditon Jarna on ajautunut elämänsä syvimpään ahdinkoon. Velkojat tulevat perimään huumerahoja ja Jarnalle annetaan vuorokausi aikaa maksaa velkansa, mistä alkaa hurja piripäinen taistelu aikaa vastaan. Maaninen vauhti, pelko perässä vaanivista tappajista, vainoharhat ja itseinho vanhoista vääryyksistä johtavat lopulta liikenneonnettomuuteen. Jarna ei jaksa enää paeta, vauhti hidastuu ja hän on luovuttamaisillaan. Ohjauksesta vastaa Aleksi Mäkelä. Pääosissa Severi Saarinen, Katariina Havukainen, Jorma Tommila ja Tommi Eronen. Suomi 2022. 

PIKAVINKIT


Kummelin Jackpot on tarina ahneudesta ja ystävyydestä.

Side Effects (jännitys, USA 2013) 
2.5. suoratoistopalvelussa 

Moneyball (draama, USA 2011) 
3.5. suoratoistopalvelussa 

Kummelin Jackpot (komedia, Suomi 2006) 
5.5. suoratoistopalvelussa 

Margin Call (draama, USA 2011) 
9.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

The Program (urheiludraama, Iso-Britannia/Ranska 2015) 
10.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Regression (trilleri, USA 2015) 
16.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

The Space Between Us (tieteisdraama, USA 2017) 
17.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

The Company You Keep (jännitysdraama, USA/Kanada 2012) 
23.5. suoratoistopalvelussa 

Terminator 3: Koneiden kapina (orig. Terminator 3: Rise of the Machines, USA 2003) 
25.5. suoratoistopalvelussa 

 

Tutustu ja tilaa C More Total

Sarjat

Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita.

TV-sarjoja

Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita, tilaukseen sisältyvästä suoratoistopalvelusta voit katsoa useista sarjoista vaikka koko tuotantokauden kerralla. Sisältökattauksen kruunaavat C Moren alkuperäissarjat. Tutustu vaikka näihin ajankohtaisiin vinkkeihin:


C More -alkuperäisdokumenttisarjassa Uros – mobiiliruhtinaan tarina Susani Mahadura matkaa Kemin kautta Sveitsiin selvittämään, kuka on teknologiayhtiö Uroksen takaa löytyvä Jyrki Hallikainen. 

Niklas ja todellisuus, kausi 1 
2.5. suoratoistopalvelussa 

Toimittaja Niklas Källner tutkii aikamme ilmiöitä tuoreessa TV4:n kolmiosaisessa alkuperäisdokumenttisarjassa. Ensimmäisessä jaksossa Källner tapaa ilmastoaktivisteja, toisessa jaksossa tutustutaan huumeidenkäyttäjiin ja päätösjaksossa Källner vierailee salaisissa huoneissa, joissa käydään verisiä amatööritappeluita. Sarjaa julkaistaan yksi jakso viikossa. 

American Auto, kausi 2 
4.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

American Auto on työpaikkakomedia autofirma Payne Motorsista ja sen työntekijöistä. Toisella tuotantokaudella Katherine (Ana Gasteyer) joutuu arvostelumyrskyn silmään. Tiimi tekee kaikkensa puhdistaakseen Katherinen imagon. Viime vuonna valmistuneen toisen tuotantokauden jaksoissa on yhteiskunnallinen ote. Jaksojen tapahtumissa sivutaan muun muassa Yhdysvaltain aborttilakia ja painitaan aktivismin ja kyberrikollisuuden kanssa. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa.  

Charles: Uusi kuningas 
4.5. suoratoistopalvelussa 

Kuningatar Elisabet II hallitsi Isoa-Britanniaa yli 63 vuotta. Kuningattaren kuoltua valtaistuimelle nousi uusi hallitsija, kuningas Charles III. Kaksiosaisessa brittiläisessä dokumenttisarjassa kuljetaan Charlesin rinnalla lapsuus- ja nuoruusvuosista repivään avioliittoon ja skandaaleihin. Charles on puhunut paljon julkisuudessa muun muassa ilmastonmuutoksesta, luonnonsuojelusta ja arkkitehtuurista. Muuttuvatko hänen tapansa nyt kuninkaana? Sarjassa nähdään ennennäkemätöntä arkistomateriaalia Charlesin elämästä. Sarjan kaksi jaksoa julkaistaan kerralla. 

Ruotsalainen C More -alkuperäissarja 

Top Dog, kausi 2 
8.4. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Suosittu ruotsalainen C More -alkuperäissarja Top Dog saa odotettu jatkoa. Ensimmäisen kauden tapahtumista on ehtinyt kulua jo kaksi vuotta, ja Alex Manvelovin esittämä Teddy on palannut rikolliseen elämään. Emilylle (Josefin Asplund) aukeaa huikea mahdollisuus liike-elämässä. Eteen työntyvä moraalinen pulma kuitenkin muuttaa heidän elämänsä. Sarjan toinen kausi on itsenäinen tarina eikä se pohjaudu Jens Lapiduksen kirjoihin. Jaksoja on yhteensä kuusi, ja niitä julkaistaan jakso viikossa. 

Le Monstre, kausi 1 
8.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla

Nuori opiskelija Sophie rakastuu palavasti karismaattiseen mieheen ja aloittaa suhteen muiden varoituksista piittaamatta. Tästä alkaa kolmen vuoden painajainen. Walter Presents -laatusarjoihin lukeutuva Le Monstre pohjautuu Ingrid Falaisen omaelämäkerralliseen kirjaan. Kuusiosaisen sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

From, kausi 2 
10.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Kiehtovan kauhu-mysteerisarjan toinen kausi esitetään Suomessa tuoreeltaan. Sarja kertoo metsän keskellä sijaitsevasta kylästä, josta kellään ei ole poispääsyä. Pimeän laskeuduttua kyläläisten on lukittauduttava taloihinsa, sillä silloin hirviöt tulevat esiin piiloistaan etsimään ruokaa. Ja ruoaksi kelpaa kuka tahansa, joka on yhä ulkosalla tai päästää olennot sisään taloonsa. Toisella kaudella bussilla saapuvat uudet tulokkaat aiheuttavat kylässä kaaosta. Sarjan taustalta löytyy menestyssarja Lostin tekijöitä. Kymmenosaisen kauden jaksoja julkaistaan jakso viikossa. 

Blindspotting, kausi 2 
17.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Humoristisessa draamasarjassa Ashleyn elämä on mennyt sekaisin hänen poikaystävänsä Milesin linnatuomion takia. Edelliskauden päätösjaksossa Ashley marssi vankilaan häämekossa kosiakseen Milesia. Nyt toisella kaudella hääseremoniasta on vierähtänyt puoli vuotta ja Ashley totuttelee elämäänsä yksinhuoltajana. Jaksoja on kahdeksan, ja niitä julkaistaan kaksi jaksoa viikossa. 

McDonald & Dodds, kausi 3 
17.5. vain suoratoistopalvelussa 

Ujo rikosylikonstaapeli Dodds ja suorapuheinen ja kunnianhimoinen rikosylikomisario McDonald täydentävät taas toisiaan ratkoessaan rikoksia historiallisessa Bathin kaupungissa. Tällä kaudella he saavat ratkaistavakseen puistosta löytyneen nuoren naisen, harjoituksissa menehtyneen kilpa-autoilijan ja vainajienpäivänä haudasta löytyneen liikemiehen kuolemantapaukset. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin. Jaksoja on yhteensä kolme, ja ne julkaistaan kerralla. 

Floodland, kausi 1 
22.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Walter Presents -laatusarjoihin lukeutuva Floodland (orig. Grenslanders) on Hollannin ja Belgian yhteistyössä tuottama rikossarja, jossa selvitellään maiden rajalta löytyvän traumatisoituneen tytön tapausta. Psykiatri Bert Dewulf saa tehtäväkseen kuulustella tyttöä, ja samaan aikaan Hollannin poliisi alkaa tutkia mystistä ampumista merellä. Pian käykin ilmi, että tapaukset liittyvät toisiinsa. Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla. 

RHS Chelsea Flower Show 2023 
22.5. vain suoratoistopalvelussa  

Mary Berryn, Monte Donin ja muiden puutarha-alan kuninkaallisten juontama RHS Chelsea Flower Show on maailman arvostetuin puutarhatapahtuma, joka on järjestetty vuosittain Lontoon Chelseassa jo vuodesta 1912 asti. BritBoxin tarjoamassa ohjelmassa on yhteensä 15 jaksoa. 

C More -alkuperäisdokumenttisarja 

Uros – mobiiliruhtinaan tarina 
25.5. yksinoikeudella vain C More -suoratoistopalvelussa 

Teknologiayhtiö Uros nousi parissa vuodessa miljardiliikevaihtoon liki tyhjästä. Siitä povattiin uutta Nokiaa tai Supercelliä, mutta kaikki ei ollut sitä miltä näytti. Yhtiö ajautui nopeasti konkurssiin. Vain hetkeä aikaisemmin yhtiön perustaja ja pääomistaja Jyrki Hallikainen oli myynyt osakkeitaan kymmenillä miljoonilla euroilla kokeneille suomalaisille ja ulkomaisille sijoittajille. C More -alkuperäisdokumenttisarjassa toimittaja Susani Mahadura lähtee Kemin kautta Sveitsiin selvittämään, kuka on salaperäinen mobiiliruhtinas Jyrki Hallikainen, ja mitä on oikein tapahtunut? Sarjasta julkaistaan yksi jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä kolme. 

Ruotsalainen C More -alkuperäissarja 
Fake Patient, kausi 1 
25.5. suoratoistopalvelussa 
Myös C More -kanavilla 

Näyttelijänurasta haaveileva Albin tekee lisätöitä Norrlandin yliopistollisessa sairaalassa lääketieteen opiskelijoiden harjoituspotilaana, kun hän saa tietää olevansa oikeasti sairas. Samaan aikaan Albin saa urallaan elämänsä tilaisuuden, mutta hänen sairautensa pahenee. Sarjan päärooleissa nähdään Einar Bredefeldt (White Wall, Knutby), Celie Sparre (Pietarin kapellimestari), Helmon Solomon (Beck, Ennen kuolemaa) ja Ann Petrén (Sjölyckan, Bonusperhe). Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Jon Blåhed. Sarja nähdään Suomessa tuoreeltaan. Jaksoja on yhteensä kahdeksan ja niitä esitetään kahden jakson viikkotahdilla. 

Hope Street, kausi 2 
31.5. vain suoratoistopalvelussa 

Fiktiiviseen Port Devinen rannikkokaupunkiin sijoittuvassa sarjassa on seurattu pienen kyläyhteisön elämää paikallispoliisin näkökulmasta. Toisella tuotantokaudella edellisen kauden tapahtumista on kulunut puoli vuotta. Kylään on saapunut uusi etsivä, Al Quinn (Stephen Hagan, Larkinin perhe), joka yrittää pärjätä parhaansa mukaan niin työssään kuin vahvatahtoisen tytön kasvattajana. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin. Kauden kaikki kymmenen jaksoa julkaistaan kerralla. Myös ensimmäisen kauden jaksot ovat katsottavissa C Moressa.  

Tutustu ja tilaa C More Total

Usein kysyttyä: