Yli 80 uutta taskuhirviötä Pokémon-kouluttajille

Viime kesänä huippusuosion saavuttanut Pokémon GO -mobiilipeli on varmasti jäänyt monella vain mieluisaksi muistoksi, mutta pelillä on huuman laannuttua edelleen tiivis joukko kannattajia ympäri maailman.

Koko kansaa liikuttanut mobiilipeli on tänään saanut roppakaupalla lisää sisältöä yli 80 uuden Pokémonin sekä useamman pienen viilauksen muodossa. Uusien otusten lisäksi mm. Poké-pallojen heitto luonnistuu nyt helpommin yhdellä kädellä ja Pokémonit käyttäytyvät eri tavoin niitä napatessa.

Poké-stoppien pyöritykseen on myös tullut mukaan kaksi uutta marjaa, joilla otuksien nappaaminen on helpompaa tai näistä saadun karkkimäärän voi tuplata. Lisäksi Poké-stopeilta voi nyt myös kerätä tiettyjen Pokémonien kehitykseen vaadittavia esineitä. Osaa uusista otuksista kun ei pelkillä karkeilla voi enää kehittää.

Pelin keskiössä on edelleen reipas kävely ulkona ja virtuaalisesti ympäröivään maailmaan ponnahtavien Pokémonien nappaaminen, yli 80 uutta taskumonsteria tarjoavat paljon lisää kerättävää niin uusille kuin vanhoillekin pelaajille!

Mikäli päädyt tekemään pidempiä kävelylenkkejä tai puhelimen akku hyytyy nopeasti kylmässä, auttaa tässä Huawei-varavirtalähde.

 

Lataa Pokémon GO: Androidille tai iOS:lle.

Avainsanat:

viihde pelit vinkit

Kommentit

Ole ensimmäinen, joka kommentoi tätä juttua!